Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Artikler

Couple kayaking.jpeg

Slik får du mer energi

29. sep. 2023
Les mer
Kosttilskudd.jpg

Nyttig informasjon om kosttilskudd

14. sep. 2023

Mange tar et kosttilskudd daglig, og derfor kan det være greit å vite riktig tidspunkt å ta dette kosttilskuddet på. Noen kosttilskudd bør tas sammen med et måltid, mens andre fungerer bedre på et annet tidspunkt. Og hvilke næringsstoffer kan du kombinere trygt med hverandre? I denne artikkelen gir vi deg nyttig informasjon om det å ta kosttilskudd.

Det finnes en rekke anbefalinger som kan hjelpe deg med å ta kosttilskudd. Vi forklarer inntaket av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Les mer
magnesium.jpeg

Magnesium: Topp 5 matvarer

21. aug. 2023

Vitaminer, mineraler og sporelementer utgjør fundamentet for vår generelle helse. En mangel på disse essensielle næringsstoffene kan føre til en rekke alvorlige helseproblemer.

Det kan ofte være en utfordring å oppnå tilstrekkelige mengder vitaminer og mineraler gjennom kun det daglige kostholdet. Som et resultat av dette råder en økende mengde ernæringseksperter til å inkludere en kvalitetsrik multivitamin- og mineralkapsel som en daglig rutine.

Et mineral som fortjener spesiell oppmerksomhet i denne sammenhengen er magnesium. Magnesium er en av de viktigste mineralene for kroppens funksjon, da det spiller en avgjørende rolle i over 300 biokjemiske reaksjoner. Dette mineralet er involvert i reguleringen av nervefunksjonen, muskelkontraksjon, proteinsyntese og benhelse.

Mangel på magnesium kan resultere i symptomer som muskelspenninger, lette kramper, nedsatt immunforsvar og svekket energinivå. Det kan også påvirke hjerte- og karsystemet negativt. Gitt viktigheten av magnesium, kan det være utfordrende å dekke det daglige behovet gjennom kostholdet alene, spesielt for de med spesifikke kostholdsbegrensninger.

Les mer
AdobeStock_173160913 (1).jpeg

Omega-3: Havets helt for ditt hjerte, hjerne og immunforsvar

16. aug. 2023

Omega-3 fettsyrer blir ofte beskrevet som små mirakler. De finnes naturlig i en rekke matvarer og kosttilskudd, og deres fantastiske helsefordeler kan opprettholde din livskvalitet på flere måter. I denne bloggposten vil vi utforske hvorfor Omega-3 er viktig for kroppen din og hvordan det kan være nøkkelen til en sunnere og mer tilfredsstillende livsstil. Så, la oss dykke dypere inn i havet av Omega-3 og oppdage de mange fordelene dette næringsstoffet har å by på

Les mer
vitamin d_.jpg

D-vitamin: Livsviktig for helsen

21. okt. 2022

Vitamin D gir sunne bein og er involvert i en rekke forskjellige metabolske prosesser i menneskekroppen. I motsetning til alle andre vitaminer kan ikke behovet dekkes med ernæring alene, og mangel på vitaminet kan forårsake alvorlige sykdommer. Tilstrekkelig tilførsel av vitamin D er derfor viktig.

Les mer
vitaminer.jpg

Vitaminer - Grunnlaget for helsen vår

21. okt. 2022

Vitaminer og mineraler er grunnlaget for helsen vår. Mangel kan føre til en rekke plager.

Det er ofte vanskelig å få i seg nok vitaminer og mineraler gjennom det daglige kostholdet. Derfor anbefaler stadig flere ernæringseksperter at du tar en god multivitamin- og mineralkapsel hver dag.

Alle vet at vitaminer er livsviktige og derfor viktige for helsen vår. Effekten av hvert enkelt vitamin i kroppen er ukjent for mange.

Derfor gir vi deg her en oversikt over de viktigste vitale stoffene og deres naturlige kilder i detalj. Når du leser gjennom den, vil du se hvor mye vitaminer, mineraler og sporstoffer påvirker vårt velvære, utseende og vitalitet.

Les mer

Nylig sett av deg