Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

SOMMERSALG! Få opp til -25% rabatt! Se alle tilbudene her

Artikler

dame-med-feriemage-sommer.jpeg
5 ting å tenke på for å unngå feriemage
11. juni 2024

Feriemage er noe skikkelig herk. Det er aldri artig å bruke tiden man skulle ha kost seg på med ubehag i magen. Men, visste du at med 5 enkle tips kan unngå å bruke ferien på toalettet?

Les mer
5 ting du kanskje ikke visste om kollagen?
5 ting du kanskje ikke visste om kollagen
26. apr. 2024

Kollagen finnes naturlig i kroppen vår. Både i hud, ledd, sener og blodåreveggene. Kollagen sørger bland annet for at huden holder seg fast og ung. Når kollagenet forsvinner, blir huden løser og vi får mer synlig linjer og rynker. Derfor velger mange å fylle på med ekstra kollagen tilskudd

 

Les mer
Collagen for hud
Visste du dette om collagen for hud?
26. apr. 2024

Collagen er din raskeste vei til hudpleie fra innsiden.
⁠⁠Den naturlige produksjonen av collagen i kroppen avtar med alderen. Dette ser du ved at fine linjer og rynker blir mer synlig. Den ungdommelige gløden forsvinner, og huden ser mer slapp og tørr ut.

Les mer
Walkingblog.jpeg
Veien til 10.000 skritt: Vi gir deg 7 enkle tips  
24. apr. 2024

I dagen samfunn er det for mye stillesitting blant folk. Spesielt hvis du har en stillesittende jobb, for eksempel en kontorjobb. Ulike studier har derfor vist at sitting har blitt den nye røykingen. Rådet er derfor å gå minst 10.000 skritt daglig. Hvor kommer dette tallet fra? Og hvordan skal du klare å nå de 10.000 skrittene hver dag? Vi hjelper deg opp på beina og ut i naturen med våre 7 enkle tips! 

Les mer
bigstock-Sun-tanning--112259486 (1).jpg
Hvordan bli brun
1. apr. 2024

Har du planer om å dra på en solferie snart og tenker hvordan bli brun raskest mulig? 
Eller kanskje du bare vil ha en jevn, varig og dyp brunfarge. Da er dette tipsene for deg.

 

Les mer
ledd og muskler artikkel.png
Ledd: Alt du trenger å vite
12. mars 2024

I den kompliserte mekanismen til kroppene våre spiller ledd en uerstattelig rolle, og fungerer som de essensielle hengslene som gir oss bevegelsesfrihet. De letter handlinger så enkle som å gå og så komplekse som å danse, og tillater oss å bøye, vri og utføre alle våre daglige bevegelser enkelt. Å forstå leddenes funksjon og hvordan man opprettholder deres helse er avgjørende for å sikre optimal mobilitet og velvære.

Les mer
Magnesium1.jpeg
Magnesium: Hvorfor er det viktig?
1. mars 2024

Magnesium er ikke bare et vanlig mineral - det er nøkkelen til over 300 livsviktige prosesser i kroppen vår. Fra å støtte muskelfunksjon til å øke energinivået, spiller magnesium en uunnværlig rolle i hvordan kroppen vår fungerer. Men hva betyr egentlig disse "enzymatiske prosessene" for deg? Tenk på dem som kroppens indre maskineri som gjør om mat til drivstoff. La oss dykke dypere inn i denne mystiske verdenen av magnesium og oppdage hvorfor det er såpass viktig for kroppen.

Les mer
AdobeStock_698129742.jpeg
Multivitamin: 5 enkle tips
20. feb. 2024

Det er ikke alltid like enkelt å få i seg nødvendige næringsstoffer og mineraler gjennom kost alene. Noen ildskjeler får det til, men for oss andre kan det være greit å supplere med multivitaminer slik at du sikrer kroppen disse viktige næringsstoffene. Les våre 5 enkle tips til hva du bør tenke på når du skal velge et kosttilskudd som dekker dine behov.

Les mer
kvinne-med-ibs-holder-magen-har-ubehag.png
IBS: 5 årsaker
18. jan. 2024

Hver person med IBS har en unik opplevelse og utløsere, noe som gjør det utfordrende å definere en behandlingsmetode basert på diagnosen. Det er ikke alltid like lett å finne frem informasjon, så vi har gjort arbeidet for deg, slik at du enkelt kan få solid innsikt rundt tilstanden.

Les mer
IBS mage kvinne.png
5 enkle tips for å takle Irritabel tarmsyndrom (IBS)
9. jan. 2024

Å leve med irritabel tarmsyndrom (IBS) er en vedvarende utfordring som kan føre til frustrasjon, utmattelse, og emosjonell belastning, noen ganger hindrer det daglige oppgaver. Effektiv håndtering av symptomer krever forberedelse. Ved riktig planlegging og bevissthet kan du redusere ubehag og begrense symptomer som påvirker din daglige aktivitet. 

Les mer
Håndter-stress-i-hverdagen.jpeg
Mestring av stress: 3 enkle tips
6. des. 2023

I en hektisk hverdag opplever vi alle tidvis stress. Arbeid, studier, tidsfrister, familie, sport og sosialt liv kan føre til en følelse av tretthet og utmattelse. For å oppnå et sunt og stressfritt liv er det avgjørende å sette av tid til å faktisk hvile og slappe av. Dette gir kroppen en mulighet til å komme seg etter lengere perioder med stress. Les videre og lær tre enkle tips for å mestre stresset best mulig.  

Les mer
prostatenight.jpeg
10 tegn på forstørret prostata
29. okt. 2023

Vannlatingsproblemer er vanlig blant menn over 60 år på grunn av aldersrelaterte endringer i prostatakjertelen. Disse problemene, kjent som godartet prostataforstørrelse, påvirker rundt halvparten av mennene i denne aldersgruppen. Det er viktig å være oppmerksom på symptomene og søke behandling. Her utforsker vi 10 vanlige tegn på slike problemer.

Les mer