Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Artikler

kvinne-med-ibs-holder-magen-har-ubehag.png
IBS: 5 årsaker
18. jan. 2024

Hver person med IBS har en unik opplevelse og utløsere, noe som gjør det utfordrende å definere en behandlingsmetode basert på diagnosen. Det er ikke alltid like lett å finne frem informasjon, så vi har gjort arbeidet for deg, slik at du enkelt kan få solid innsikt rundt tilstanden.

Les mer
IBS mage kvinne.png
5 enkle tips for å takle Irritabel tarmsyndrom (IBS)
9. jan. 2024

Å leve med irritabel tarmsyndrom (IBS) er en vedvarende utfordring som kan føre til frustrasjon, utmattelse, og emosjonell belastning, noen ganger hindrer det daglige oppgaver. Effektiv håndtering av symptomer krever forberedelse. Ved riktig planlegging og bevissthet kan du redusere ubehag og begrense symptomer som påvirker din daglige aktivitet. 

Les mer
Håndter-stress-i-hverdagen.jpeg
Mestring av stress: 3 enkle tips
6. des. 2023

I en hektisk hverdag opplever vi alle tidvis stress. Arbeid, studier, tidsfrister, familie, sport og sosialt liv kan føre til en følelse av tretthet og utmattelse. For å oppnå et sunt og stressfritt liv er det avgjørende å sette av tid til å faktisk hvile og slappe av. Dette gir kroppen en mulighet til å komme seg etter lengere perioder med stress. Les videre og lær tre enkle tips for å mestre stresset best mulig.  

Les mer
prostatenight.jpeg
10 tegn på forstørret prostata
29. okt. 2023

Vannlatingsproblemer er et vanlig helseproblem som rammer hele 50% av alle menn over 60 år, og oppstår ofte som følge av aldersrelaterte endringer i prostatakjertelen. Tilstanden er kjent som godartet prostataforstørrelse. Å være oppmerksom på tegnene på vannlatingsproblemer er viktig for å kunne identifisere og søke behandling for disse plagsomme symptomene. I denne artikkelen skal vi utforske 10 vanlige tegn på vannlatingsproblemer som du bør være oppmerksom på.

Les mer
Vitamin K2.jpeg
Vitamin K2 - viktig for kroppen
2. okt. 2023

I verden av essensielle vitaminer for kroppen, får ofte K2 mindre oppmerksomhet sammenlignet med sine mer kjente søsken. Likevel spiller dette undervurderte næringsstoffet en avgjørende rolle for å opprettholde helse og trivsel.

Vitamin K2, vitenskapelig kjent som menakinon, er et fettløselig vitamin som hovedsakelig hjelper til med riktig blodkoagulasjon, men fordelene stopper ikke der. I denne artikkelen vil vi utforske K2-verdenen, og avdekke kildene, funksjonene og de mange helsefordelene forbundet med K2-tilskudd.

Les mer
damiana menopause.jpg
14 tegn på overgangsalderen
2. okt. 2023

Vi skal alle gjennom overgangsalderen. For de fleste kvinner oppleves perioden i alderen mellom 45-55 år. Det er angitt at omtrent 3 av 4 kvinner opplever plager i forbindelse med perioden. For noen vil ikke symptomene være like merkbare som hos andre. Varigheten på perioden er ulik fra person til person. For de aller fleste er det flere symptomer som oppstår i perioden som ikke oppleves så heldig. 

Overgangsalderen er perioden i livet der eggstokkene slutter å produsere østrogen for godt. Plagene som forekommer, kommer av lave østrogennivåer i kroppen. Det er mange tegn på
overgangsalderen. Her har vi samlet 14 av de.

Les mer
Couple kayaking.jpeg
Slik får du mer energi
29. sep. 2023

I en hektisk hverdag hvor energi ofte er en mangelvare, er det viktig å forstå hvordan vi kan øke energinivået for å møte daglige utfordringer. I Norge oppgir over 60 % av befolkningen at de opplever perioder med lav energi i løpet av uken. Den gode nyheten er at det finnes en rekke effektive og enkle ting du kan gjøre som kan bidra til å øke energinivået og forbedre livskvaliteten. Fra kosthold og mosjon til søvn og avslapning, vil denne artikkelen utforske en rekke praktiske metoder for å hente ut mer energi og leve livet med maks kraft.

Les mer
supplementspicture.jpeg
Nyttig informasjon om kosttilskudd
14. sep. 2023

Mange tar et kosttilskudd daglig, og derfor kan det være greit å vite riktig tidspunkt å ta dette kosttilskuddet på. Noen kosttilskudd bør tas sammen med et måltid, mens andre fungerer bedre på et annet tidspunkt. Og hvilke næringsstoffer kan du kombinere trygt med hverandre? I denne artikkelen gir vi deg nyttig informasjon om det å ta kosttilskudd.

Det finnes en rekke anbefalinger som kan hjelpe deg med å ta kosttilskudd. Vi forklarer inntaket av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Les mer
magnesium.jpeg
Magnesium: Topp 5 matvarer
21. aug. 2023

Vitaminer, mineraler og sporelementer utgjør fundamentet for vår generelle helse. En mangel på disse essensielle næringsstoffene kan føre til en rekke alvorlige helseproblemer.

Det kan ofte være en utfordring å oppnå tilstrekkelige mengder vitaminer og mineraler gjennom kun det daglige kostholdet. Som et resultat av dette råder en økende mengde ernæringseksperter til å inkludere en kvalitetsrik multivitamin- og mineralkapsel som en daglig rutine.

Et mineral som fortjener spesiell oppmerksomhet i denne sammenhengen er magnesium. Magnesium er en av de viktigste mineralene for kroppens funksjon, da det spiller en avgjørende rolle i over 300 biokjemiske reaksjoner. Dette mineralet er involvert i reguleringen av nervefunksjonen, muskelkontraksjon, proteinsyntese og benhelse.

Mangel på magnesium kan resultere i symptomer som muskelspenninger, lette kramper, nedsatt immunforsvar og svekket energinivå. Det kan også påvirke hjerte- og karsystemet negativt. Gitt viktigheten av magnesium, kan det være utfordrende å dekke det daglige behovet gjennom kostholdet alene, spesielt for de med spesifikke kostholdsbegrensninger.

Les mer
AdobeStock_173160913 (1).jpeg
Omega-3: Havets helt for ditt hjerte, hjerne og immunforsvar
16. aug. 2023

Omega-3 fettsyrer blir ofte beskrevet som små mirakler. De finnes naturlig i en rekke matvarer og kosttilskudd, og deres fantastiske helsefordeler kan opprettholde din livskvalitet på flere måter. I denne bloggposten vil vi utforske hvorfor Omega-3 er viktig for kroppen din og hvordan det kan være nøkkelen til en sunnere og mer tilfredsstillende livsstil. Så, la oss dykke dypere inn i havet av Omega-3 og oppdage de mange fordelene dette næringsstoffet har å by på

 

Les mer
vitamin d_.jpg
D-vitamin: Livsviktig for helsen
21. okt. 2022

Vitamin D gir sunne bein og er involvert i en rekke forskjellige metabolske prosesser i menneskekroppen. I motsetning til alle andre vitaminer kan ikke behovet dekkes med ernæring alene, og mangel på vitaminet kan forårsake alvorlige sykdommer. Tilstrekkelig tilførsel av vitamin D er derfor viktig.

Les mer
vitaminer.jpg
Vitaminer - Grunnlaget for helsen vår
21. okt. 2022

Vitaminer og mineraler er grunnlaget for helsen vår. Mangel kan føre til en rekke plager.

Det er ofte vanskelig å få i seg nok vitaminer og mineraler gjennom det daglige kostholdet. Derfor anbefaler stadig flere ernæringseksperter at du tar en god multivitamin- og mineralkapsel hver dag.

Alle vet at vitaminer er livsviktige og derfor viktige for helsen vår. Effekten av hvert enkelt vitamin i kroppen er ukjent for mange.

Derfor gir vi deg her en oversikt over de viktigste vitale stoffene og deres naturlige kilder i detalj. Når du leser gjennom den, vil du se hvor mye vitaminer, mineraler og sporstoffer påvirker vårt velvære, utseende og vitalitet.

Les mer