Gratis frakt over 300 kr
100 dagers pengene tilbake-garanti
Sikker shopping med SSL
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers pengene tilbake-garanti
Sikker shopping med SSL

Leveringstid og fraktkostnader

Forventet leveringstid er 3-7 dager. Hvis en vare er utsolgt, vil vi varsle deg via e-post eller telefon og sørge for en dellevering, dersom du godkjenner dette.

Land

Leveringstid

Fraktkostnader

Norge

3-7 arbeidsdager

39 kr. Fri frakt over 300 kr

Delvise forsendelser

Vi vil informere deg på e-post om den omtrentlige leveringsdatoen dersom en vare for øyeblikket er utsolgt. I henhold til instruksjonene dine vil vi dele opp bestillingen din og sende de tilgjengelige varene umiddelbart, eller så venter vi og sender hele bestillingen så snart alt er på lager. For delforsendelser belaster vi fraktkostnader kun én gang.

Levering utenfor EU

Det kan påløpe kan toll- og importkostnader under importen til ditt land. Før du plasserer en bestilling, vennligst forhør deg om gebyrer og importregler med de lokale tollmyndighetene. VitaminExpress er ikke ansvarlig for eventuelle toll- eller importgebyrer som kan påløpe.

Spor bestillingen din på nett

Etter bestillingen er sendt vil du motta en sendingsbekreftelse på e-post med sporingsnummeret og en lenke til nettsiden til transportfirmaet, hvor du kan spore bestillingen.

Du kan også sjekke bestillingsstatus på din kundekonto. Ved å klikke på «Se bestilling» finner du bestillingsinformasjonen så vel som lenke til sporingsnummeret. Ved å klikke på lenken kan du spore bestillingen. Vi gir deg også gjerne informasjon om status på din bestilling via e-post eller per telefon.


Dine fordeler

 • GRATIS FRAKT

  for ordre over 300 kroner
 • 100 DAGERS PENGENE TILBAKE-GARANTI

  hvis du ikke er fornøyd
 • SPAR OPPTIL 20 %

  med våre volumrabatter og 5% handlevognbonus
 • ENKEL BETALING

  Klarna, kredittkort, Vipps