Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

SOMMERSALG! Få opp til -25% rabatt! Se alle tilbudene her


Dine fordeler
 • GRATIS FRAKT
  for ordre over 300 kroner
 • 100 DAGERS ÅPENT KJØP
  hvis du ikke er fornøyd
 • SPAR OPPTIL 20 %
  med våre volumrabatter og 5% handlevognbonus
 • ENKEL BETALING
  Klarna, kredittkort, Vipps
Ubiquinol Q10

Vi har 2 resultater for dine nåværende kriterier

Ubiquinol CoQ10 100mg
Vitality Nutritionals
Ubiquinol CoQ10 100mg
(11)
60 kapsler - Ubiquinol 100mg - Den aktive formen av koenzym Q10
589 kr
589 kr
589 kr

På lager

Ubiquinol CoQ10 50mg
Vitality Nutritionals
Ubiquinol CoQ10 50mg
(5)
60 kapsler - Ubiquinol 50mg - Den aktive formen av koenzym Q10
369 kr
369 kr
369 kr

Utsolgt

Kjøpe Ubiquinol - hva du trenger å vite!

Om du vil kjøpe Ubiquinol har du kommet til rett ställe. Innan du kjøpere Ubiquinol-kapsler kan du ta reda på hva du bør tenke på dette.

Kjøpe Ubiquinol - hva du trenger å vite!

Om du vil kjøpe Ubiquinol har du kommet til rett ställe. Innan du kjøpere Ubiquinol-kapsler kan du ta reda på hva du bør tenke på dette.

Ubiquinol finnes i hver eneste celle i kroppen og er ansvarlig for energiproduksjon og cellebeskyttelse. Ubiquinol er også en kraftig antioksidant.

Kroppen vår produserer naturlig koenzym Q10 og omdanner det til ubiquinol - et næringsstoff som er essensielt for cellefunksjon og antioksidantbeskyttelse. Ubiquinol er dermed den aktive, effektive formen for koenzym Q10.

Men fra 30-årsalderen reduseres kroppens evne til å produsere koenzym Q10 og omdanne det til den aktive formen ubiquinol. I alle studiene som er gjort så langt, har ubiquinol vist at det absorberes bedre av kroppen enn konvensjonelt koenzym Q10.

Hva er ubiquinol?

Kroppen vår produserer naturlig koenzym Q10 og omdanner det til sin aktive form, ubiquinol. Dette næringsstoffet er viktig for cellens energi og beskytter celler mot skade forårsaket av frie radikaler. Det er den viktigste komponenten i 95% av kroppens energiproduksjon og gir en bærekraftig, naturlig energi innenfra.

Fra en alder av 30 år reduseres kroppens evne til å selvprodusere koenzym Q10 og omdanne det til den aktive formen ubiquinol kraftig. Et kosttilskudd med ubiquinol bidrar til å gjenopprette et gunstig ubiquinolnivå i kroppen.

Noen reseptbelagte legemidler kan ytterligere redusere mengden av koenzym Q10 produsert i kroppen.

Ubiquinol gir naturlig energi

Helseproblemer, som stress, tretthet og aldring, reduserer også mengden ubiquinol i kroppen. Ubiquinol er en viktig komponent i 95 prosent av kroppens energiproduksjon.

Å ta ubiquinol som kosttilskudd vil bidra til å produsere de optimale Q10-nivåene kroppen din trenger for å holde seg frisk og energisk. Selv om de fleste ikke føler noen umiddelbar stimulerende effekt av å ta ubiquinol, beskriver mange brukere fordelene med ubiquinol som fravær av tretthet som vanligvis oppstår i løpet av dagen.

Spørsmål og svar om ubiquinol og koenzym Q10:

Hva er koenzym Q10?

Koenzym Q10 er et fettløselig enzym som finnes naturlig i hver celle i kroppen. Det er kroppens kraftsenter, med en spesielt høy konsentrasjon i hjertet, organet som krever mye energi for å fungere optimalt. Koenzym Q10 produseres naturlig i kroppen og omdannes deretter til sin aktive antioksidantform kalt ubiquinol.

Hva er ubiquinol?

Ubiquinol er den reduserte, aktive antioksidantformen av koenzym Q10. Det produseres naturlig i en sunn kropp. Ubiquinol er koenzym Q10 som er omdannet ("redusert") til bruk i prosessen med cellulær energiproduksjon.

I tillegg til sin viktige rolle i energiproduksjon, er det den kraftigste fettløselige antioksidanten som er tilgjengelig, som beskytter kroppens celler mot oksidativt stress, noe som kan skade proteiner, lipider og DNA.

Hva er forskjellen mellom ubiquinol og koenzym Q10?

 • Ubiquinone er den oksyderte formen av koenzym Q10 som de fleste er kjent med. Det har vært tilgjengelig som kosttilskudd i over 30 år og har blitt forsket på i lang tid. Selv om forskere har visst om ubiquinol like lenge, på grunn av dets følsomhet for lys og luft, har ubiquinol ikke stabilisert seg og har ikke vært kommersielt tilgjengelig.
 • Ubiquinol har hittil vist i alle kliniske studier at det absorberes bedre enn konvensjonelt koenzym Q10.
 • Kroppens evne til effektivt å omdanne koenzym Q10 til den nyttige formen ubiquinol avtar når vi blir eldre eller syk.
 • Ubiquinol er den dominerende formen for koenzym Q10 i en sunn kropp. Faktisk finnes over 90% av koenzym Q10 i plasma og vev av en sunn person i form av ubiquinol.
 • Kroppen vår produserer naturlig koenzym Q10 og omdanner det til sin aktive form, ubiquinol. Dette næringsstoffet er viktig for cellens energi og beskytter celler mot skade forårsaket av frie radikaler. Det er den viktigste komponenten i 95% av kroppens energiproduksjon og gir en bærekraftig, naturlig energi innenfra.
 • Alle helsemessige fordeler som en bruker av koenzym Q10 kosttilskudd tidligere har sett, var basert på at kroppen effektivt kunne konvertere den til den nyttige ubiquinolformen.
 • I kroppen må koenzym Q10 omdannes til sin brukbare form ubiquinol for å gi antioksidantbeskyttelse eller levere cellulær energi. Uten denne transformasjonen kan energiproduksjonen i kroppen ikke fullføres, og energinivået kan ikke opprettholdes. Begge er derfor viktige for å opprettholde kroppens naturlige energi.
 • Denne transformasjonsprosessen er svært effektiv for unge, sunne mennesker. Når vi blir eldre eller syke, reduseres kroppens evne til å gjøre denne endringen. Siden ubiquinol allerede er omdannet, er det klart til bruk umiddelbart av kroppen, noe som gjør at kroppen kan bruke større mengder Q10.
 • Ubiquinol gir en antioksidantbeskyttelse som tradisjonelt koenzym Q10 ikke kan gi. Ubiquinol er en av de kraftigste fettløselige antioksidanter.

Hva er ulempene med et fallende ubiquinolnivå?

En reduksjon i mengden ubiquinol i kroppen kan føre til lavere celleenergi og redusert beskyttelse mot oksidativt stress. Dette gir opphav til frie radikaler som kan skade kroppens celler, inkludert proteiner, lipider og DNA. Ubiquinol utgjør en sterk første barriere mot oksidativ celleskade. Ubiquinolnivået bør derfor holdes høyt for å sikre optimal helse.

Hvorfor blir det viktigere å ta ubiquinol når jeg blir eldre?

En frisk 20-åring produserer hele mengden koenzym Q10 han eller hun trenger og omdanner det effektivt til ubiquinol. Faktum er at den dominerende formen for koenzym Q10 i plasma og vev hos en sunn person er den reduserte ubiquinolformen.

Imidlertid kan alder og andre faktorer i stor grad redusere kroppens evne til å produsere og metabolisere koenzym Q10. Dette kan skyldes et naturlig økt behov, utilstrekkelig inntak gjennom kostholdet eller en kombinasjon av disse tingene. Noen rapporter indikerer at denne nedgangen er synlig fra rundt 40 år, selv om den i noen tilfeller kan begynne så tidlig som 20 år.

Etter hvert som kroppens evne til å produsere koenzym Q10 og omdanne det til ubiquinol reduseres, blir det stadig viktigere å ta et tilskudd av koenzym Q10 og/eller ubiquinol for å opprettholde helsen.

Hvordan vet jeg hvilken form for koenzym Q10 som er riktig for meg?

Koenzym Q10 skal normalt være tilstrekkelig for unge, friske mennesker. Friske voksne mellom 20 og 30 år kan enkelt metabolisere koenzym Q10 og omdanne det til ubiquinol. Å ta koenzym Q10 er trolig den mest effektive måten å øke ubiquinolnivået på.

Men for personer over 30 år er det sannsynligvis mer fornuftig å ta ubiquinol, siden kroppens evne til å produsere koenzym Q10 og omdanne det til ubiquinol stadig avtar med alderen.

Hvor mye ubiquinol skal jeg ta?

Den anbefalte dosen av ubiquinol varierer avhengig av den enkeltes behov. Eldre mennesker eller personer som mistenker at deres koenzym Q10-nivåer er for lave på grunn av sykdom, bør imidlertid starte med ubiquinol 200 mg per dag. Studier viser at ubiquinol-butikkene etterfylles med denne dosen etter ca. to uker. Da er 100 mg per dag nok til å opprettholde ubiquinollaget.

Hvis koenzym Q10 har vært tilgjengelig som kosttilskudd i 30 år, hvorfor har ikke Ubiquinol CoQ10 blitt lansert før nylig?

Siden ubiquinol lett oksyderes i luften, var det vanskelig å tilby det i stabil form som kosttilskudd. Men takket være avansert teknologi har forskerne vært i stand til å utvikle en produksjonsprosess som gjør at ubiquinol i redusert form kan stabilisere seg og bli biotilgjengelig i kroppen.

Hva er helsemessige fordeler av ubiquinol?

For alle mennesker som ikke kan omdanne koenzym Q10 til ubiquinol effektivt, gjenopprettes et sunt nivå i plasma og organer ved å ta ubiquinol som kosttilskudd. Dette fører til mer energi, utholdenhet og bedre generell helse.

Hvor lenge må jeg ta Ubiquinol før jeg kan føle de positive effektene?

Ubiquinol er ikke en rask løsning for de som ønsker en rask energiboost. I motsetning til koffein eller sukker, som fører til at energinivået stiger raskt og deretter krasjer, gir ubiquinol langvarig naturlig energi.

Selv om alle er forskjellige, tar det vanligvis to til tre uker å gjenopprette de optimale nivåene av koenzym Q10 i blodplasma og vev. De fleste begynner å føle effektene rundt den femte dagen når plasmanivået stiger.

Jeg har hørt at ubiquinol "får naturlig energi". Hva betyr det?

Kroppen trenger ubiquinol for å produsere energi. Ved å gjenopprette det optimale nivået av dette viktige næringsstoffet hos mennesker over 40 år, får de tilbake den samme ungdommelige energien som kroppen produserte tidligere da den effektivt kunne omdanne koenzym Q10 til ubiquinol. Å ta ubiquinol som kosttilskudd er derfor den perfekte måten å gjenopprette og vedlikeholde din naturlige energi på.

Finnes det kliniske studier på ubiquinol?

Forskere har studert ubiquinol i over et tiår og har gjennomført en rekke sikkerhets- og toksisitetsstudier. Siden ubiquinol bare har vært kommersielt tilgjengelig siden 2006, har forskere nettopp begynt å studere de spesifikke fordelene med denne reduserte formen for koenzym Q10. Et stort antall studier har blitt utført med suksess og har vist fordelene med ubiquinol.

Hvorfor trenger jeg ubiquinol som kosttilskudd?

Kroppen din produserer normalt koenzym Q10, også kjent som ubiquinon, i hver celle i kroppen din og omdanner den til ubiquinol. Fra rundt 30-årsalderen produserer kroppen ikke lenger så mye koenzym Q10, og dets evne til å omdanne koenzym Q10 til ubiquinol reduseres.

Noen reseptbelagte legemidler kan ytterligere redusere mengden av koenzym Q10 som kroppen produserer. I tillegg kan noen helseproblemer, som stress, tretthet og aldring, senke nivået av koenzym Q10 i kroppen. Et kosttilskudd med ubiquinol kan fylle opp de nødvendige mengdene ubiquinol i kroppen.

Fra 30-årsalderen, når kroppens evne til å omdanne koenzym Q10 til ubiquinol avtar, kan du oppleve større fordeler ved å ta ubiquinol.

Hvorfor skal jeg ta et tilskudd av ubiquinol i stedet for et tilskudd av koenzym Q10?

Som kosttilskudd er ubiquinol den aktive, ferdige formen for koenzym Q10, som gjør det lettere å bli absorbert av kroppen. Ubiquinol er den formen for Q10 som kroppen din foretrekker.

Kliniske studier viser at et ubiquinoltilskudd er opptil åtte ganger mer effektivt for å øke konsentrasjonen av ubiquinol i blodplasmaet.

Ubiquinol er ideelt for personer som for tiden tar koenzym Q10 og som ønsker økt effektivitet og bedre absorpsjon.

Hvis du tar et kosttilskudd med ubiquinol, kan du gi kroppen din et økt nivå av langvarig, naturlig energi innenfra.

Hvor i kroppen produseres koenzym Q10?

Koenzym Q10 produseres primært i leveren og omdannes til ubiquinol i kroppen gjennom en enzymatisk prosess kalt redokssyklusen (en forkortelse for reduksjonsoksidasjon). Koenzym Q10 må derfor "reduseres" til ubiquinol før det kan brukes i kroppen.

I hvilken alder trenger jeg Ubiquinol?

Vanligvis rundt 30 år. Hos unge og friske mennesker produserer kroppen mye koenzym Q10 og omdanner det til den nyttige formen ubiquinol. Men når vi blir eldre, bremser denne prosessen og gjør det nødvendig å bytte til ubiquinol. Dette avhenger av personen, men er vanligvis nødvendig mellom 30 og 40 år.

Hva er fordelene med ubiquinol for brukere av statiner?

Kolesterolsenkende legemidler, kjent som statiner, reduserer den naturlige produksjonen av koenzym Q10. Det er noen bivirkninger som tretthet, kroniske muskelsmerter og kroniske muskelsmerter forbundet med statiner.

Hvis du tar kosttilskudd med koenzym Q10 eller ubiquinol, kan du kompensere for reduksjonen i koenzym Q10-nivåer forbundet med statiner.

Kan jeg få ubiquinol fra kostholdet mitt?

Du kan innta ubiquinol og koenzym Q10 (også kalt ubiquinone) i små mengder gjennom kostholdet ditt. Du må imidlertid konsumere disse matvarene i så store mengder at de er en upraktisk kilde til dem. Det meste av koenzym Q10 er produsert av kroppen selv.

Andre kategorier du kanskje liker
alle produkter.jpg
Alle produkter
Vis Alle produkter
kategoribilder mage&tarm.jpg
Mage og tarm
Vis Mage og tarm
muskler og ledd.jpg
Muskler og ledd
Vis Muskler og ledd
urter-og-planter.jpg
Planter & urter
Vis Planter & urter
Teaser-Beitragsbild_250x250px_Vitamine_1.jpg
Vitaminer
Vis Vitaminer