Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

-30% på alle produkter ved kjøp over 1000 kr!

Personvernerklæring hos VitaminExpress

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor. Som et resultat blir dine personopplysninger hold konfidensielt og behandles i tråd med juridisk personvernlovgivning og denne databeskyttelseserklæringen.

Trygg handel med SSL

Ved å bruke SSL på hele nettsiden gir vi den tryggeste handleopplevelsen som mulig. Vår programvare krypterer din personlige informasjon med opptil 2048bit SSL (Secure Socket Layer) før den sendes, noe som tilbyr et høyt nivå av sikkerhet.

Du kan kjenne igjen en kryptertkobling i nettleseradressen; den bytter fra 'http://' til 'https://' og du vil kunne se et låsikon i nettleseren. Når SSL-kryptering er aktivert kan ikke din personinformasjon leses av tredjeparter.

Lagring og bruk av personopplysninger

Personopplysninger, inkludert kontaktinformasjon, er informasjon som kan brukes til å identifisere en fysisk person. Vi mottar din personinformasjon når du kontakter oss, handler hos oss, registrerer deg for e-nyhetsbrevet eller skriver en produkt- eller butikkanmeldelse.

Vi samler inn og bevarer kun de delene av dine personopplysninger som er nødvendige for å svare på dine spørsmål, holde deg informert og behandle bestillingene dine. I tillegg bruker vi anonymiserte data lagret av programvaren og analyseverktøyene våre, for å forbedre våre varer og tjeneste.

Videre bruker vi anonyme data som er lagret i vår programvare og analyseverktøy for å forbedre nettsiden og tjenestene våre.

Informasjon og sletting av personopplysninger

Du kan se eller endre dine personopplysninger på kundekontoen din, for å holde den oppdatert. Logg inn på kundekontoen din. Her finner du alle personopplysninger som er lagret av oss.

Av sikkerhetsmessige grunner viser vi ikke betalingsinformasjon på din kundekonto. Hvis du har spørsmål om dine personlige data eller ønsker å fjerne kundekontoen din, vennligst kontakt oss. Vær oppmerksom på at vi ikke har lov til å slette bestillinger som er fullført, inkludert fakturaer generert fra dem, på grunn av lovbestemmelser.

Lagring av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger kun i den tidsperioden det er nødvendig for å overholde formålene beskrevet i denne databeskyttelseserklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er nødvendig, eller tillatt, i henhold til lovbestemmelser.

Deler vi informasjon?

Informasjonen vi mottar fra brukere eller kunder på denne nettsiden er veldig viktig for oss, siden vi ikke kan behandle en bestilling eller optimere tilbudene våre uten den. Vi har ingen interesse i å utlevere data til tredjeparter. Vi videresender kun data til tjenesteleverandører, som utfører visse oppgaver på våre vegne, innenfor omfanget av handlingene som er skissert her.

Levering av bestilling

For at du skal kunne motta bestillingen din raskt og trygt samarbeider vi med en rekke leverings- og pakkeleveringsagenter, inkludert PostNord, for å behandle bestillinger og sende pakker fra vårt lager til hjemmeadressen din. Det er kun leveringsadressen din, postadressen og, om nødvendig, telefonnummeret ditt, som blir gitt til disse partene.

Kundeservice

For å kunne gi deg den beste kundeservicen jobber vi med et erfarent kundeserviceteam og Call senter-byrå. De tar imot dine telefonbestillinger og kontakter deg hvis det oppstår noen spørsmål. Personalet har tilgang til alle kundedata som kreves for å utføre en bestilling eller svare på kundespørsmål.

E-post

For å holde deg oppdatert sender vi vårt nyhetsbrev på e-post ved å bruke tjenester som spesialiserer seg på riktig og sikker levering av e-post. Disse selskapene lagrer e-postadressen og navnet på abonnenten for den personlige adressen for å sende e-postene våre. For å gjøre e-postene så relevante som mulig for deg, inkluderer vi også personopplysninger som du gir oss når du er aktiv eller handler på nettsiden vår. Med ett enkelt klikk i bunnteksten kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevet vårt.

Sending av brev og kataloger

Vi bruker forskjellige tjenesteleverandører for å sende kataloger og brev. Vi videresender kun navn og adresser til disse firmaene.

Kontaktskjema

Når du sender oss en melding ved hjelp av kontaktskjemaet, lagres informasjonen din, inkludert kontaktinformasjon, i vårt system for videre behandling. Vi deler ikke denne informasjonen med noen andre.

Betalingsprosedyre

Avhengig av betalingsmetoden videresendes forskjellig informasjon til betalingstjenester og banker.

PayPal:

Du vil bli videresendt til betalingsleverandøren, hvor du kan logge inn med e-postadresse og passord. Vi lagrer ingen informasjon, bortsett fra betalingsmetoden.

Kredittkort:

Når du legger inn din første bestilling, overføres kredittkortinformasjonen din sikkert til betalingsleverandøren ved hjelp av SSL-kryptering. Vi lagrer kun de 4 siste sifrene i kortnummeret, samt betalingsmetoden, slik at du raskt kan gjenkjenne det for fremtidige bestillinger. For hver påfølgende ordre overføres en såkalt aliaskode til betalingsleverandøren for å utløse den nye betalingen.

SEPA-betalinger:

Vi lagrer IBAN og BIC, og overfører dem til banken med SSL-kryptering for alle betalinger.

Forskuddsbetaling:

Behandlingen av de innkommende betalingene håndteres av en betalingstjenesteleverandør. Av den grunn videreformidler vi kun data som kreves for behandling via SSL-krypterte sikre kanaler. Vi lagrer heller ingen informasjon i databasen vår, bortsett fra betalingsmetoden.

Analyseplattformer

For å overvåke hvorvidt vårt nettsted drifter optimalt og for å sikre at vi konstant forbedrer våre tilbud og tjenester benytter vi oss av forskjellige analyseplattform som Google Analytics og Google Search. Her innhentes anonymisert data i forbindelse med vår nettsides bruk deles og vurderes. Denne dataen hjelper oss med å forbedre våre produkt- og tjenestetilbud. Personinformasjon, som navn, adresse og betalingsinformasjon, er irrelevant for disse analysene og blir derfor ikke registrert.

Interessebaserte- og personlig tilpassede annonser

Vi bruker interaksjon med nettstedet vårt for å gi deg interessebaserte annonser som kan være relevante for deg. Vi bruker imidlertid ikke personlig identifiserbar informasjon (som navn eller e-postadresse) for å tilby interessebaserte annonser eller remarketing. Vi samarbeider med søkemotorer, annonsører, utgivere, SoMe-nettverk og annonseservere for å gi de mest passende produktanbefalingene. Videre, vi bruker også denne informasjonen for å gi deg den mest relevante kjøpsopplevelsen på nettstedet vårt.

Vi har kontraktsfestede avtaler med disse firmaene som regulerer bruken av dine data. Disse tjenesteleverandørene har kun tilgang til personopplysningene de trenger for å utføre sine oppgaver. De har ikke lov til å bruke dataene til andre formål. Videre må de administrere alle data i tråd med denne personvernerklæringen og gjeldende databeskyttelseslovgivning.

Virksomhetsoverdragelser

Det kan være at deler eller hele virksomheten blir solgt i fremtiden. I det tilfelle vil kundedata bli overført til den kjøpende part for å kunne fortsette normal drift. I dette usannsynlige tilfellet, vil personvernreglene beskrevet nedenfor gjelde for all berørt kundeinformasjon.

Server Loggfiler

Vår programvare lagrer automatisk informasjon i såkalte server loggfiler, som nettleseren din automatisk overfører til oss. Disse er:

 • Nettlesertype / Nettleserversjon
 • Operativsystem som brukes (nettleserens brukeragentverdier)
 • Referanse URL
 • Forespurt URL
 • Datastørrelse på serverresponsen
 • IP-adressen til datamaskinen som får tilgang
 • Serverforespørselstid

Denne informasjonen kan ikke knyttes til eller tildeles spesifikke personer. Denne informasjonen er ikke kombinert med informasjon fra andre kilder. Vi forbeholder oss retten til å kontrollere disse dataene med tilbakevirkende kraft, hvis vi blir gjort oppmerksom på spesielle indikasjoner på ulovlig bruk.

Informasjonskapsler

Vårt nettsted bruker såkalte cookies (informasjonskapsler). Disse gjør vår nettside mer brukervennlig, effektiv og sikker. Informasjonskapsler er mindre tekstfiler som lagres i nettleseren din.

De fleste av informasjonskapslene vi bruker omtales som "session cookies". Når du går ut av nettstedet, vil de bli fjernet umiddelbart. Andre informasjonskapsler forblir på datamaskinen din til du sletter dem. Disse informasjonskapslene lar oss gjenkjenne nettleseren din når du kommer tilbake til siden vår. Du kan konfigurere nettleseren din til å få informasjon om informasjonskapselinnstillinger slik at du kun kan tillate informasjonskapsler for spesifiserte oppgaver, kun akseptere informasjonskapsler i spesifikke tilfeller, deaktivere informasjonskapsler generelt og/eller få informasjonskapsler slettet automatisk når du lukker nettleseren. Noen aspekter av nettstedet vårt kan bli hindret hvis informasjonskapsler er deaktivert.

Passord

Når du oppretter en kundekonto hos oss velger du også passord til kontoen, dette passordet lagres ved hjelp av asymmetrisk krypteringsmetode. Dette innebærer at passordet ditt ikke er lagret som ren tekst og ikke kan leses av noen. Vi kan ikke lese passordet ditt og kan derfor ikke sende det til deg.

Hvis du glemmer passordet ditt, kan du opprette et nytt passord ved å klikke på Glemt passord?-lenken og skrive inn e-postadressen du brukte for å opprette kundekontoen din. Du mottar straks en e-post med en lenke for å opprette nytt passord.

Kameleoon

Kameleoon er en SaaS-plattform som utfører A/B-testing og web-tilpasning. Kunder og partnere til Kameleoon bruker tjenesten for å bedre forstå hvordan nettsiden deres brukes og for å gi en bedre brukeropplevelse til kundene deres. Personopplysninger lagres ikke av Kameleoon. Ved å klikke på følgende lenke kan du når som helst motsi bruken av Kameleoon: https://www.vitaminexpress.org/de/#kameleoonOptout=true

Sosiale medier-plugins og videoer

Vi bruker plugins for disse SoMe-nettverkene på nettsiden vår: Facebook, Google+ og Twitter, så vel som for den nettbaserte videoportalen YouTube.

Når en bruker besøker en nettside for et av SoMe-nettverkene som har en plugin, oppretter nettleseren deres en direkte forbindelse til det SoMe-nettverkets servere. Programtilleggets innhold sendes rett fra det sosiale medienettverket til nettleseren din og integreres i nettsiden. Som et resultat har Vitamin Express ingen kontroll over omfanget av data innhentet av sosiale medienettverk via plugins og advarer brukerne på følgende måte, etter beste kunnskap:

Ved å implementere plugins mottar SoMe-nettverkene informasjonen om at en bruker har åpnet en spesifikk side eller tilbud. Dersom brukeren er innlogget på et bestemt SoMe-nettverk kan dette nettverket plassere dette besøket på hans/hennes konto. Når brukere samhandler med plugins, f.eks. hvis de trykker «liker» eller legger igjen en kommentar vil den informasjonen bli overført fra nettleseren og direkte til det SoMe-nettverk og lagres der. Dersom en bruker ikke er medlem på det spesifikke SoMe-nettverket er det fortsatt en mulighet for at nettverket vil gjenkjenne og lagre brukerens IP-adresse. Ifølge Facebook er det kun en anonymisert IP-adresse som lagres.

For å finne ut mer om årsaken og målet for datainnsamlingen, videre prosessering og bruk av data av det sosiale medienettverket, så vel som brukerrettigheter og personverninnstillinger som beskytter ditt personvern, vennligst gå til databeskyttelsesinformasjonen gitt av de respektive sosiale medienettverkene.

Hvis en bruker allerede er en registrert bruker av et sosialt medienettverk og ikke ønsker at det sosiale medienettverket skal samle inn data om ham eller henne via nettsiden til Vitamin Express og koble det til hans eller hennes nåværende data, må brukeren logge ut av sine sosiale medier før de besøker nettsiden.

Nettstedet vårt bruker YouTube-plugins levert av Google. Du vil bli koblet til YouTube-serverne hvis du besøker en av våre sider som har en YouTube-plugin. Dette informerer YouTube-serveren om hvilke av sidene våre du har sett.

Hvis du logger på YouTube-kontoen din, vil YouTube kunne koble nettleserloggen din til din personlige profil. Å logge av YouTube-kontoen din forhindrer dette.

Vennligst se databeskyttelsesmeldingene til de respektive sosiale nettverkene:

Kan barn bruke nettsiden vår?

Vitamin Express tilbyr eller selger ikke produkter til mindreårige. Produkter beregnet for barn kan kun kjøpes av voksne. Hvis du er under 18 år, kan du kun kjøpe produkter fra oss med bistand fra en forelder eller foresatt.

Spørsmål angående databeskyttelse

Hvis du har spørsmål om personvern- eller databeskyttelse, vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet vårt.


Dine fordeler
 • GRATIS FRAKT
  for ordre over 300 kroner
 • 100 DAGERS ÅPENT KJØP
  hvis du ikke er fornøyd
 • SPAR OPPTIL 20 %
  med våre volumrabatter og 5% handlevognbonus
 • ENKEL BETALING
  Klarna, kredittkort, Vipps

Personvernerklæring hos VitaminExpress


Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor. Som et resultat blir dine personopplysninger hold konfidensielt og behandles i tråd med juridisk personvernlovgivning og denne databeskyttelseserklæringen.

Trygg handel med SSL

Ved å bruke SSL på hele nettsiden gir vi den tryggeste handleopplevelsen som mulig. Vår programvare krypterer din personlige informasjon med opptil 2048bit SSL (Secure Socket Layer) før den sendes, noe som tilbyr et høyt nivå av sikkerhet.

Du kan kjenne igjen en kryptertkobling i nettleseradressen; den bytter fra 'http://' til 'https://' og du vil kunne se et låsikon i nettleseren. Når SSL-kryptering er aktivert kan ikke din personinformasjon leses av tredjeparter.

Lagring og bruk av personopplysninger

Personopplysninger, inkludert kontaktinformasjon, er informasjon som kan brukes til å identifisere en fysisk person. Vi mottar din personinformasjon når du kontakter oss, handler hos oss, registrerer deg for e-nyhetsbrevet eller skriver en produkt- eller butikkanmeldelse.

Vi samler inn og bevarer kun de delene av dine personopplysninger som er nødvendige for å svare på dine spørsmål, holde deg informert og behandle bestillingene dine. I tillegg bruker vi anonymiserte data lagret av programvaren og analyseverktøyene våre, for å forbedre våre varer og tjeneste.

Videre bruker vi anonyme data som er lagret i vår programvare og analyseverktøy for å forbedre nettsiden og tjenestene våre.

Informasjon og sletting av personopplysninger

Du kan se eller endre dine personopplysninger på kundekontoen din, for å holde den oppdatert. Logg inn på kundekontoen din. Her finner du alle personopplysninger som er lagret av oss.

Av sikkerhetsmessige grunner viser vi ikke betalingsinformasjon på din kundekonto. Hvis du har spørsmål om dine personlige data eller ønsker å fjerne kundekontoen din, vennligst kontakt oss. Vær oppmerksom på at vi ikke har lov til å slette bestillinger som er fullført, inkludert fakturaer generert fra dem, på grunn av lovbestemmelser.

Lagring av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger kun i den tidsperioden det er nødvendig for å overholde formålene beskrevet i denne databeskyttelseserklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er nødvendig, eller tillatt, i henhold til lovbestemmelser.

Deler vi informasjon?

Informasjonen vi mottar fra brukere eller kunder på denne nettsiden er veldig viktig for oss, siden vi ikke kan behandle en bestilling eller optimere tilbudene våre uten den. Vi har ingen interesse i å utlevere data til tredjeparter. Vi videresender kun data til tjenesteleverandører, som utfører visse oppgaver på våre vegne, innenfor omfanget av handlingene som er skissert her.

Levering av bestilling

For at du skal kunne motta bestillingen din raskt og trygt samarbeider vi med en rekke leverings- og pakkeleveringsagenter, inkludert PostNord, for å behandle bestillinger og sende pakker fra vårt lager til hjemmeadressen din. Det er kun leveringsadressen din, postadressen og, om nødvendig, telefonnummeret ditt, som blir gitt til disse partene.

Kundeservice

For å kunne gi deg den beste kundeservicen jobber vi med et erfarent kundeserviceteam og Call senter-byrå. De tar imot dine telefonbestillinger og kontakter deg hvis det oppstår noen spørsmål. Personalet har tilgang til alle kundedata som kreves for å utføre en bestilling eller svare på kundespørsmål.

E-post

For å holde deg oppdatert sender vi vårt nyhetsbrev på e-post ved å bruke tjenester som spesialiserer seg på riktig og sikker levering av e-post. Disse selskapene lagrer e-postadressen og navnet på abonnenten for den personlige adressen for å sende e-postene våre. For å gjøre e-postene så relevante som mulig for deg, inkluderer vi også personopplysninger som du gir oss når du er aktiv eller handler på nettsiden vår. Med ett enkelt klikk i bunnteksten kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevet vårt.

Sending av brev og kataloger

Vi bruker forskjellige tjenesteleverandører for å sende kataloger og brev. Vi videresender kun navn og adresser til disse firmaene.

Kontaktskjema

Når du sender oss en melding ved hjelp av kontaktskjemaet, lagres informasjonen din, inkludert kontaktinformasjon, i vårt system for videre behandling. Vi deler ikke denne informasjonen med noen andre.

Betalingsprosedyre

Avhengig av betalingsmetoden videresendes forskjellig informasjon til betalingstjenester og banker.

PayPal:

Du vil bli videresendt til betalingsleverandøren, hvor du kan logge inn med e-postadresse og passord. Vi lagrer ingen informasjon, bortsett fra betalingsmetoden.

Kredittkort:

Når du legger inn din første bestilling, overføres kredittkortinformasjonen din sikkert til betalingsleverandøren ved hjelp av SSL-kryptering. Vi lagrer kun de 4 siste sifrene i kortnummeret, samt betalingsmetoden, slik at du raskt kan gjenkjenne det for fremtidige bestillinger. For hver påfølgende ordre overføres en såkalt aliaskode til betalingsleverandøren for å utløse den nye betalingen.

SEPA-betalinger:

Vi lagrer IBAN og BIC, og overfører dem til banken med SSL-kryptering for alle betalinger.

Forskuddsbetaling:

Behandlingen av de innkommende betalingene håndteres av en betalingstjenesteleverandør. Av den grunn videreformidler vi kun data som kreves for behandling via SSL-krypterte sikre kanaler. Vi lagrer heller ingen informasjon i databasen vår, bortsett fra betalingsmetoden.

Analyseplattformer

For å overvåke hvorvidt vårt nettsted drifter optimalt og for å sikre at vi konstant forbedrer våre tilbud og tjenester benytter vi oss av forskjellige analyseplattform som Google Analytics og Google Search. Her innhentes anonymisert data i forbindelse med vår nettsides bruk deles og vurderes. Denne dataen hjelper oss med å forbedre våre produkt- og tjenestetilbud. Personinformasjon, som navn, adresse og betalingsinformasjon, er irrelevant for disse analysene og blir derfor ikke registrert.

Interessebaserte- og personlig tilpassede annonser

Vi bruker interaksjon med nettstedet vårt for å gi deg interessebaserte annonser som kan være relevante for deg. Vi bruker imidlertid ikke personlig identifiserbar informasjon (som navn eller e-postadresse) for å tilby interessebaserte annonser eller remarketing. Vi samarbeider med søkemotorer, annonsører, utgivere, SoMe-nettverk og annonseservere for å gi de mest passende produktanbefalingene. Videre, vi bruker også denne informasjonen for å gi deg den mest relevante kjøpsopplevelsen på nettstedet vårt.

Vi har kontraktsfestede avtaler med disse firmaene som regulerer bruken av dine data. Disse tjenesteleverandørene har kun tilgang til personopplysningene de trenger for å utføre sine oppgaver. De har ikke lov til å bruke dataene til andre formål. Videre må de administrere alle data i tråd med denne personvernerklæringen og gjeldende databeskyttelseslovgivning.

Virksomhetsoverdragelser

Det kan være at deler eller hele virksomheten blir solgt i fremtiden. I det tilfelle vil kundedata bli overført til den kjøpende part for å kunne fortsette normal drift. I dette usannsynlige tilfellet, vil personvernreglene beskrevet nedenfor gjelde for all berørt kundeinformasjon.

Server Loggfiler

Vår programvare lagrer automatisk informasjon i såkalte server loggfiler, som nettleseren din automatisk overfører til oss. Disse er:

 • Nettlesertype / Nettleserversjon
 • Operativsystem som brukes (nettleserens brukeragentverdier)
 • Referanse URL
 • Forespurt URL
 • Datastørrelse på serverresponsen
 • IP-adressen til datamaskinen som får tilgang
 • Serverforespørselstid

Denne informasjonen kan ikke knyttes til eller tildeles spesifikke personer. Denne informasjonen er ikke kombinert med informasjon fra andre kilder. Vi forbeholder oss retten til å kontrollere disse dataene med tilbakevirkende kraft, hvis vi blir gjort oppmerksom på spesielle indikasjoner på ulovlig bruk.

Informasjonskapsler

Vårt nettsted bruker såkalte cookies (informasjonskapsler). Disse gjør vår nettside mer brukervennlig, effektiv og sikker. Informasjonskapsler er mindre tekstfiler som lagres i nettleseren din.

De fleste av informasjonskapslene vi bruker omtales som "session cookies". Når du går ut av nettstedet, vil de bli fjernet umiddelbart. Andre informasjonskapsler forblir på datamaskinen din til du sletter dem. Disse informasjonskapslene lar oss gjenkjenne nettleseren din når du kommer tilbake til siden vår. Du kan konfigurere nettleseren din til å få informasjon om informasjonskapselinnstillinger slik at du kun kan tillate informasjonskapsler for spesifiserte oppgaver, kun akseptere informasjonskapsler i spesifikke tilfeller, deaktivere informasjonskapsler generelt og/eller få informasjonskapsler slettet automatisk når du lukker nettleseren. Noen aspekter av nettstedet vårt kan bli hindret hvis informasjonskapsler er deaktivert.

Passord

Når du oppretter en kundekonto hos oss velger du også passord til kontoen, dette passordet lagres ved hjelp av asymmetrisk krypteringsmetode. Dette innebærer at passordet ditt ikke er lagret som ren tekst og ikke kan leses av noen. Vi kan ikke lese passordet ditt og kan derfor ikke sende det til deg.

Hvis du glemmer passordet ditt, kan du opprette et nytt passord ved å klikke på Glemt passord?-lenken og skrive inn e-postadressen du brukte for å opprette kundekontoen din. Du mottar straks en e-post med en lenke for å opprette nytt passord.

Kameleoon

Kameleoon er en SaaS-plattform som utfører A/B-testing og web-tilpasning. Kunder og partnere til Kameleoon bruker tjenesten for å bedre forstå hvordan nettsiden deres brukes og for å gi en bedre brukeropplevelse til kundene deres. Personopplysninger lagres ikke av Kameleoon. Ved å klikke på følgende lenke kan du når som helst motsi bruken av Kameleoon: https://www.vitaminexpress.org/de/#kameleoonOptout=true

Sosiale medier-plugins og videoer

Vi bruker plugins for disse SoMe-nettverkene på nettsiden vår: Facebook, Google+ og Twitter, så vel som for den nettbaserte videoportalen YouTube.

Når en bruker besøker en nettside for et av SoMe-nettverkene som har en plugin, oppretter nettleseren deres en direkte forbindelse til det SoMe-nettverkets servere. Programtilleggets innhold sendes rett fra det sosiale medienettverket til nettleseren din og integreres i nettsiden. Som et resultat har Vitamin Express ingen kontroll over omfanget av data innhentet av sosiale medienettverk via plugins og advarer brukerne på følgende måte, etter beste kunnskap:

Ved å implementere plugins mottar SoMe-nettverkene informasjonen om at en bruker har åpnet en spesifikk side eller tilbud. Dersom brukeren er innlogget på et bestemt SoMe-nettverk kan dette nettverket plassere dette besøket på hans/hennes konto. Når brukere samhandler med plugins, f.eks. hvis de trykker «liker» eller legger igjen en kommentar vil den informasjonen bli overført fra nettleseren og direkte til det SoMe-nettverk og lagres der. Dersom en bruker ikke er medlem på det spesifikke SoMe-nettverket er det fortsatt en mulighet for at nettverket vil gjenkjenne og lagre brukerens IP-adresse. Ifølge Facebook er det kun en anonymisert IP-adresse som lagres.

For å finne ut mer om årsaken og målet for datainnsamlingen, videre prosessering og bruk av data av det sosiale medienettverket, så vel som brukerrettigheter og personverninnstillinger som beskytter ditt personvern, vennligst gå til databeskyttelsesinformasjonen gitt av de respektive sosiale medienettverkene.

Hvis en bruker allerede er en registrert bruker av et sosialt medienettverk og ikke ønsker at det sosiale medienettverket skal samle inn data om ham eller henne via nettsiden til Vitamin Express og koble det til hans eller hennes nåværende data, må brukeren logge ut av sine sosiale medier før de besøker nettsiden.

Nettstedet vårt bruker YouTube-plugins levert av Google. Du vil bli koblet til YouTube-serverne hvis du besøker en av våre sider som har en YouTube-plugin. Dette informerer YouTube-serveren om hvilke av sidene våre du har sett.

Hvis du logger på YouTube-kontoen din, vil YouTube kunne koble nettleserloggen din til din personlige profil. Å logge av YouTube-kontoen din forhindrer dette.

Vennligst se databeskyttelsesmeldingene til de respektive sosiale nettverkene:

Kan barn bruke nettsiden vår?

Vitamin Express tilbyr eller selger ikke produkter til mindreårige. Produkter beregnet for barn kan kun kjøpes av voksne. Hvis du er under 18 år, kan du kun kjøpe produkter fra oss med bistand fra en forelder eller foresatt.

Spørsmål angående databeskyttelse

Hvis du har spørsmål om personvern- eller databeskyttelse, vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet vårt.