Gratis frakt over 300 kr
100 dagers pengene tilbake-garanti
Sikker shopping med SSL
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers pengene tilbake-garanti
Sikker shopping med SSL

Velkommen til VitaminExpress!

Kort fortalt – hvem er vi?

VitaminExpress ble først etablert i Tyskland i 2002 og er i dag en ledende nettbutikk for vitaminer, mineraler og kosttilskudd i Europa. Vinteren 2023 lanserte vi også vår norske nettbutikk!

Vi ønsker å være ditt førstevalg når du skal handle kosttilskudd på nett. Hos oss finner derfor du et nøye utvalgt sortiment av produkter fra ledende europeiske varemerker. Du får også:

 • 100 dagers pengene tilbake-garanti
 • Fri frakt over 300 kr
 • Gratis retur
 • Få opptil 20% rabatt med våre volumrabatter

De siste 10 årene har vi til sammen tatt imot over 2,5 millioner bestillinger i nettbutikken vår, og vi har tusenvis av fornøyde kunder rundt i hele Europa. Se gjerne hva våre kunder sier på Trustpilot og Trusted Shops.

VitaminExpress er en del av familien til selskapet Vision Healthcare, som står bak en rekke kjente helserelaterte varemerker. Vision Healthcare er i dag aktiv i 18 land og har totalt over 600 ansatte fordelt utover i Europa.

Har du blitt nysgjerrig på produktene vi tilbyr? Sjekk gjerne ut vårt brede utvalg her eller bruk søkefeltet øverst på denne siden.

100% fornøydgaranti

VitaminExpress er en ledende nettbutikk for salg av høykvalitetsvitaminer og andre kosttilskudd. I mer enn 20 år har stadig flere kunder stolt på våre høykvalitetsprodukter, eksepsjonelle kundeservice og våre raske leveranser. Vårt mål er at du skal være fornøyd og glad når du handler hos VitaminExpress.

Nettbutikk med best kundetilfredshet

Hvert år gjennomfører Deutschland Test en representativ internettundersøkelse i Tyskland med vekt på kundetilfredshet. Studiens mål er å identifisere de beste nettbutikkene når det gjelder kundetilfredshet.

I studien fra april 2020 ble VitaminExpress anerkjent som en av de beste nettbutikkene i kategorien kundetilfredshet på grunn av den positive kundeopplevelsen.

Studiens forløp

Det var totalt 1.869 nettbutikker å velge mellom. Kjøpekategoriene spenner fra tilbehør og medisiner til motebutikker og store nettgiganter. Undersøkelsen er basert på totalt 750.000 kundevurderinger. Hver nettbutikk fikk minimum 300 og maksimalt 1000 kundestemmer.

Ditt VitaminExpress-team

Et kvalifisert team av eksperter, inkludert ernæringsfysiologer, matingeniører og farmasøyter sørger for at du kan kjøpe naturlige, effektive og trygge kosttilskudd av høyeste kvalitet hos oss. Med sin ekspertise og entusiasme gir de deg viktig informasjon på nettstedet vårt, som er ment å oppfordre deg til å gjøre mer for helsen og vitaliteten din.

Stort utvalg av høykvalitetsprodukter

Vi tilbyr et omfattende utvalg av kosttilskudd fra ledende merker innen helse, kosthold og ytelse. Våre egne produktmerker, som blant annet Lectinect, NaturaMed Pharma, Vitality Nutritionals og NutraSport, blander førsteklasses komponenter med potente formler. De er utviklet av våre eksperter og uavhengig testet for renhet og styrke. Dokumentert kvalitet du kan stole på.

Gratis eller rabattert frakt

Vi tilbyr lave fraktkostnader i alle europeiske land. Benytt deg av vår gratis frakt over en viss sum, eller vår rabatterte frakt. Få mer informasjon om frakt og levering her.

100% fornøydgaranti

Vi ønsker kun å selge de beste og kraftigste kosttilskuddene. Hvis du ikke er 100% fornøyd med et av produktene våre, kan du returnere den til full refusjon innen 100 dager, uten spørsmål. Mer informasjon.

Spar opptil 20% med våre rabatter

Spar opptil 15% med vår kvantumsrabatt, pluss 5% ekstra på hvert kjøp over 700 kr. Benytt deg av disse rabattene når du handler på VitaminExpress. Handle nå og spar opptil 20%.

Spar og enkel betaling

Velg fra en av våre betalingsmetoder som inkluderer Vipps, Klarna, PayPal, kortbetaling, direkte betaling, mm. Få mer informasjon om våre ulike betalingsmetoder her

Ekspertråd og rask kundeservice

Våre hyggelige kunderservice gir deg gjerne informasjon og råd om hvordan du best skal bruke produktene våre. Kontakt oss gjerne ved på telefon, e-post eller via chaten.

Sikkerhet og personvern

Vi tar dine personopplysninger på største alvor. Derfor behandler vi alltid dine personopplysninger med streng konfidensialitet og i samsvar med gjeldende juridiske databeskyttelseslover. I tillegg bruker vi SSL på hele nettstedet vårt for å gi en tryggest mulig handleopplevelse. Mer informasjon.


Dine fordeler

 • GRATIS FRAKT

  for ordre over 300 kroner
 • 100 DAGERS PENGENE TILBAKE-GARANTI

  hvis du ikke er fornøyd
 • SPAR OPPTIL 20 %

  med våre volumrabatter og 5% handlevognbonus
 • ENKEL BETALING

  Klarna, kredittkort, Vipps

Nylig sett av deg