Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Vilkår

Vilkår for bruk

Velkommen til VitaminExpress. Hvis du besøker eller handler på VitaminExpress aksepterer du følgende vilkår. De gjelder for alle bestillinger via nettsiden vår, telefonen eller på e-post. Ved å akseptere din bestilling opprettes en avtale mellom deg og VitaminExpress. Andre bruksvilkår er ikke gyldige dersom de ikke er skriftlig avtalt.

Handle trygt med SSL

Bruken av SSL på nettsiden vår garanterer maksimal sikkerhet når du handler hos oss. Før overføring krypteres dine personopplysninger med SSL-kryptering (Secure Socket Layer) av programvaren vår med en hastighet på opptil 2048 bit, noe som sikrer et svært høyt beskyttelsesnivå. Derfor kan ikke denne informasjonen ses av uautoriserte personer når den overføres. Informasjonen du sender inn blir forvandlet til en uleselig kode som kan overføres sikkert.

Databeskyttelse

Vi tar beskyttelsen av dine personopplysninger på alvor, behandler den som konfidensiell og håndterer den i samsvar med de lovbestemte databeskyttelsesreglene. Personopplysninger kan brukes til å identifisere og kontakte en person.

Vi mottar og arkiverer dine personopplysninger når du kontakter oss, fyller ut skjemaer, aktivt besøker nettstedet vårt, handler på nettstedet vårt, registrerer deg for vårt elektroniske nyhetsbrev eller sender inn en produkt- eller butikkanmeldelse.

Vi samler inn og beholder denne personopplysningen fordi det er nødvendig for å kunne respondere på dine spørsmål, gi deg informasjon og behandle bestillingene dine riktig. Videre bruker vi denne informasjonen for å gi deg en handleopplevelse som er skreddersydd så mye som mulig basert på dine interesser og preferanser. Mer informasjon om databeskyttelse hos VitaminExpress finner du her.

Bestillingsprosessen og levering

Du kan bestille ved,

 1. å handle på nettsiden vår
 2. sende en detaljert bestilling via e-post
 3. via telefon, fra mandag til fredag 08:00-16:00

Vi sender deg en bestillingsbekreftelse på e-post når vi har mottatt bestillingen din. Så fort bestillingen din blir sendt, kommer vi til å sende deg en sendingsbekreftelse på e-post. I tilfelle en av våre leverandører ikke er i stand til å levere produktene du bestilte kan VitaminExpress trekke seg fra avtalen. Vi informerer deg umiddelbart via e-post dersom vi ikke kan levere produktene du bestilte.

Betalingsalternativer

Vi tilbyr forskjellige betalingsalternativer. Her finner du mer informasjon om Betalningsalternativ.

Leveringstid og fraktkostnader

Vi streber etter å alltid ha produktene på nettsiden vår på lager til enhver tid. Dersom et produkt ikke er tilgjengelig, sender vi deg et varsel på e-post. Bestillingen din vil bli sendt så raskt som mulig. Her finner du mer informasjon om leveringstider og fraktkostnader.

Tollavgifter

Hvis du bestiller hos oss og får varene sendt til et land utenfor EU/EØS kan det påløpe toll og avgifter. Avgiftene pålegges så snart pakken ankommer destinasjonen. Det er ditt ansvar å betale alle tilleggsgebyrer som påløper under fortollingsprosessen. Dette fordi vi ikke har noen kontroll over disse gebyrene. Tollforskriftene varierer fra land til land, så vi anbefaler å kontakte ditt lokale tollkontor for å få mer detaljert informasjon før du plasserer en bestilling.

Når du handler på nett kan du bli ansett som importør av forsendelsen og vil være pålagt å overholde alle lover og forskrifter i landet du importerer de bestilte produktene til. Pakker som passerer landegrenser er dessuten utsatt for å bli åpnet av tolletaten. For mer informasjon, vennligst kontakt ditt lokale tollkontor.

Bytte og retur

Hvis du ikke er 100% fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere produktene innen 100 dager etter levering til full refusjon, uten spørsmål. Returtiden starter i det du mottar varene.

Viktig: Returer uten forvarsel vil ikke bli akseptert. Kontakt oss derfor via e-post eller telefon, så forteller vi deg hvordan du kan returnere produktene.

Etter at vi har mottatt returpakken, refunderer vi kjøpesummen innen 7 dager eller bytter produktene, dersom det er avtalt. Fraktkostnader eller etterkrav kan ikke refunderes.

MERK: Gjeldende inngåelse av abonnement er de neste varene identiske med den første varen, og det er derfor ikke angrerett på de forsendelsene du mottar etter første leveranse i et
abonnement.

Bytte av ødelagt eller feil produkt

Dersom vi har gjort en feil og du ikke har mottatt varene du bestilte, eller hvis varene du mottok var skadet, vennligst ring eller send oss en e-post. Du må returnere den originale forsendelsen innen 30 dager etter at du mottok bytte- eller erstatningsforsendelsen. Fyll ut det medfølgende returskjemaet og returner det til oss sammen med de godt innpakkede originalvarene. I enhver situasjon vil vi betale for og bære risikoen for returfrakten.

Fraktskader

Risikoen ved frakt dekkes av VitaminExpress. Hvis du mottar en skadet pakke, klag til leveringsbudet og nekt å ta i mot pakken. Kontakt oss og så sender vi deg en erstatning for det skadde produktet helt gratis.

Betinget salg

Alle varer som leveres til deg forblir VitaminExpress sin eiendom inntil de er betalt

Kansellering

Du kan velge å kansellere bestillingen din i et hvilket som helst skriftlig format (e-post, brev etc.) innen 14 dager etter bestilling, uten å måtte opplyse om årsaken til kanselleringen. Ved effektiv kansellering må hver part returnere forsendelsen/betalingen de har mottatt.

Ansvarsbegrensning

Alle produktene på denne siden er kosttilskudd. Ansvarlig bruk er avgjørende for å forhindre bivirkninger, spesielt ved å følge anbefalt inntak og dosering. Videre må kjente inkompatibiliteter med visse ingredienser tas i betraktning før produktet tas i bruk.

Kosttilskudd er ment å supplere et vanlig kosthold med næringsstoffer eller andre stoffer som har en ernæringsmessig eller fysiologisk effekt. De er beregnet for inntak i form av piller, kapsler, tabletter, pulver, flytende eller lignende former og gir en viss dose av de aktive ingrediensene.

Kosttilskudd er ikke en erstatning til et balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose for kosttilskuddet har ingen bivirkninger for voksne. Hvis du sliter med en sykdom, bør du diskutere bruken av kosttilskudd med legen din. Kosttilskudd bør alltid oppbevares utilgjengelig for små barn.

Du skal ikke bruke informasjonen på denne siden for å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller erstatte medisiner eller andre behandlinger gitt av lege eller helsepersonell. Konsulter med lege eller helsepersonell før du tar noen som helst medisin eller kosttilskudd, eller hvis du har eller mistenker å ha et helseproblem.

Det eneste formålet med informasjonen på denne nettsiden er å beskrive de ernæringsmessige eller fysiologiske spesifikasjonene til kosttilskuddene. Våre beskrivelser, så vel som eventuell produktinformasjon, er ikke ment å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre sykdommer eller helseproblemer. Under ingen omstendighet er denne informasjonen ment å erstatte anbefalinger eller behandlinger fra lege eller å diagnostisere eller behandle noen lidelse.

Hvis du skal behandle en spesifikk sykdom, bruker visse medisiner, har helseproblemer, følger en bestemt diett, er gravid eller ammer, vennligst oppsøk lege før du bruker produktene basert på informasjonen gitt på denne siden. Vi oppfordrer deg til å konsultere en lege som har kunnskap innen kosttilskudd, siden det kun er erfarne fagpersoner som kan gi kompetente råd og vurdere eventuelle bivirkninger eller hvordan de kan påvirke andre kosttilskudd eller medisiner.

All produktinformasjon på denne nettsiden er kun gitt med det formål å dele informasjon. Av denne grunn anbefaler vi at du ikke stoler blindt på informasjonen som er presentert på nettsiden vår og leser etikettene, advarslene og instruksjonene nøye før du bruker kosttilskuddene.

VitaminExpress kan ikke holdes ansvarlig for uriktig bruk av produktene som tilbys på denne nettsiden skulle det resultere i bivirkninger eller helseskader. VitaminExpress kan heller ikke holdes ansvarlig for uttalelser, løfter eller uriktig produktinformasjon eller anbefalinger om kosttilskudd fra de ulike produsentene.

VitaminExpress kan ikke holdes ansvarlig for skrivefeil eller endringer i produktsammensetningen. Til tross for at det ble foretatt en grundig undersøkelse før publisering av innholdet på nettstedet vårt, gir VitaminExpress ingen garantier med hensyn til nøyaktigheten av informasjonen på nettstedet eller at denne informasjonen er i samsvar med den nyeste forskningen.

Force Majeure

Hvis vi forhindres i å oppfylle forpliktelsene som følger av en kjøpsavtale på grunn av force majeure eller omstendigheter utenfor vår kontroll, kan ikke VitaminExpress holdes ansvarlig.

Opphavsrett

Ingen tekst eller bilder fra nettsiden kan kopieres eller reproduseres (inkludert papirutskrifter) uten skriftlig forhåndssamtykke fra VitaminExpress. Brukeren kan skrive ut deler av nettsiden i papirutgave kun med det formål å bestille via VitaminExpress. VitaminExpress påtar seg ingen ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller typografiske feil. Alle rettigheter forbeholdt. Innholdet er Copyright © fra 1998.

 


Dine fordeler
 • GRATIS FRAKT
  for ordre over 300 kroner
 • 100 DAGERS ÅPENT KJØP
  hvis du ikke er fornøyd
 • SPAR OPPTIL 20 %
  med våre volumrabatter og 5% handlevognbonus
 • ENKEL BETALING
  Klarna, kredittkort, Vipps

Vilkår


Vilkår for bruk

Velkommen til VitaminExpress. Hvis du besøker eller handler på VitaminExpress aksepterer du følgende vilkår. De gjelder for alle bestillinger via nettsiden vår, telefonen eller på e-post. Ved å akseptere din bestilling opprettes en avtale mellom deg og VitaminExpress. Andre bruksvilkår er ikke gyldige dersom de ikke er skriftlig avtalt.

Handle trygt med SSL

Bruken av SSL på nettsiden vår garanterer maksimal sikkerhet når du handler hos oss. Før overføring krypteres dine personopplysninger med SSL-kryptering (Secure Socket Layer) av programvaren vår med en hastighet på opptil 2048 bit, noe som sikrer et svært høyt beskyttelsesnivå. Derfor kan ikke denne informasjonen ses av uautoriserte personer når den overføres. Informasjonen du sender inn blir forvandlet til en uleselig kode som kan overføres sikkert.

Databeskyttelse

Vi tar beskyttelsen av dine personopplysninger på alvor, behandler den som konfidensiell og håndterer den i samsvar med de lovbestemte databeskyttelsesreglene. Personopplysninger kan brukes til å identifisere og kontakte en person.

Vi mottar og arkiverer dine personopplysninger når du kontakter oss, fyller ut skjemaer, aktivt besøker nettstedet vårt, handler på nettstedet vårt, registrerer deg for vårt elektroniske nyhetsbrev eller sender inn en produkt- eller butikkanmeldelse.

Vi samler inn og beholder denne personopplysningen fordi det er nødvendig for å kunne respondere på dine spørsmål, gi deg informasjon og behandle bestillingene dine riktig. Videre bruker vi denne informasjonen for å gi deg en handleopplevelse som er skreddersydd så mye som mulig basert på dine interesser og preferanser. Mer informasjon om databeskyttelse hos VitaminExpress finner du her.

Bestillingsprosessen og levering

Du kan bestille ved,

 1. å handle på nettsiden vår
 2. sende en detaljert bestilling via e-post
 3. via telefon, fra mandag til fredag 08:00-16:00

Vi sender deg en bestillingsbekreftelse på e-post når vi har mottatt bestillingen din. Så fort bestillingen din blir sendt, kommer vi til å sende deg en sendingsbekreftelse på e-post. I tilfelle en av våre leverandører ikke er i stand til å levere produktene du bestilte kan VitaminExpress trekke seg fra avtalen. Vi informerer deg umiddelbart via e-post dersom vi ikke kan levere produktene du bestilte.

Betalingsalternativer

Vi tilbyr forskjellige betalingsalternativer. Her finner du mer informasjon om Betalningsalternativ.

Leveringstid og fraktkostnader

Vi streber etter å alltid ha produktene på nettsiden vår på lager til enhver tid. Dersom et produkt ikke er tilgjengelig, sender vi deg et varsel på e-post. Bestillingen din vil bli sendt så raskt som mulig. Her finner du mer informasjon om leveringstider og fraktkostnader.

Tollavgifter

Hvis du bestiller hos oss og får varene sendt til et land utenfor EU/EØS kan det påløpe toll og avgifter. Avgiftene pålegges så snart pakken ankommer destinasjonen. Det er ditt ansvar å betale alle tilleggsgebyrer som påløper under fortollingsprosessen. Dette fordi vi ikke har noen kontroll over disse gebyrene. Tollforskriftene varierer fra land til land, så vi anbefaler å kontakte ditt lokale tollkontor for å få mer detaljert informasjon før du plasserer en bestilling.

Når du handler på nett kan du bli ansett som importør av forsendelsen og vil være pålagt å overholde alle lover og forskrifter i landet du importerer de bestilte produktene til. Pakker som passerer landegrenser er dessuten utsatt for å bli åpnet av tolletaten. For mer informasjon, vennligst kontakt ditt lokale tollkontor.

Bytte og retur

Hvis du ikke er 100% fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere produktene innen 100 dager etter levering til full refusjon, uten spørsmål. Returtiden starter i det du mottar varene.

Viktig: Returer uten forvarsel vil ikke bli akseptert. Kontakt oss derfor via e-post eller telefon, så forteller vi deg hvordan du kan returnere produktene.

Etter at vi har mottatt returpakken, refunderer vi kjøpesummen innen 7 dager eller bytter produktene, dersom det er avtalt. Fraktkostnader eller etterkrav kan ikke refunderes.

MERK: Gjeldende inngåelse av abonnement er de neste varene identiske med den første varen, og det er derfor ikke angrerett på de forsendelsene du mottar etter første leveranse i et
abonnement.

Bytte av ødelagt eller feil produkt

Dersom vi har gjort en feil og du ikke har mottatt varene du bestilte, eller hvis varene du mottok var skadet, vennligst ring eller send oss en e-post. Du må returnere den originale forsendelsen innen 30 dager etter at du mottok bytte- eller erstatningsforsendelsen. Fyll ut det medfølgende returskjemaet og returner det til oss sammen med de godt innpakkede originalvarene. I enhver situasjon vil vi betale for og bære risikoen for returfrakten.

Fraktskader

Risikoen ved frakt dekkes av VitaminExpress. Hvis du mottar en skadet pakke, klag til leveringsbudet og nekt å ta i mot pakken. Kontakt oss og så sender vi deg en erstatning for det skadde produktet helt gratis.

Betinget salg

Alle varer som leveres til deg forblir VitaminExpress sin eiendom inntil de er betalt

Kansellering

Du kan velge å kansellere bestillingen din i et hvilket som helst skriftlig format (e-post, brev etc.) innen 14 dager etter bestilling, uten å måtte opplyse om årsaken til kanselleringen. Ved effektiv kansellering må hver part returnere forsendelsen/betalingen de har mottatt.

Ansvarsbegrensning

Alle produktene på denne siden er kosttilskudd. Ansvarlig bruk er avgjørende for å forhindre bivirkninger, spesielt ved å følge anbefalt inntak og dosering. Videre må kjente inkompatibiliteter med visse ingredienser tas i betraktning før produktet tas i bruk.

Kosttilskudd er ment å supplere et vanlig kosthold med næringsstoffer eller andre stoffer som har en ernæringsmessig eller fysiologisk effekt. De er beregnet for inntak i form av piller, kapsler, tabletter, pulver, flytende eller lignende former og gir en viss dose av de aktive ingrediensene.

Kosttilskudd er ikke en erstatning til et balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose for kosttilskuddet har ingen bivirkninger for voksne. Hvis du sliter med en sykdom, bør du diskutere bruken av kosttilskudd med legen din. Kosttilskudd bør alltid oppbevares utilgjengelig for små barn.

Du skal ikke bruke informasjonen på denne siden for å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller erstatte medisiner eller andre behandlinger gitt av lege eller helsepersonell. Konsulter med lege eller helsepersonell før du tar noen som helst medisin eller kosttilskudd, eller hvis du har eller mistenker å ha et helseproblem.

Det eneste formålet med informasjonen på denne nettsiden er å beskrive de ernæringsmessige eller fysiologiske spesifikasjonene til kosttilskuddene. Våre beskrivelser, så vel som eventuell produktinformasjon, er ikke ment å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre sykdommer eller helseproblemer. Under ingen omstendighet er denne informasjonen ment å erstatte anbefalinger eller behandlinger fra lege eller å diagnostisere eller behandle noen lidelse.

Hvis du skal behandle en spesifikk sykdom, bruker visse medisiner, har helseproblemer, følger en bestemt diett, er gravid eller ammer, vennligst oppsøk lege før du bruker produktene basert på informasjonen gitt på denne siden. Vi oppfordrer deg til å konsultere en lege som har kunnskap innen kosttilskudd, siden det kun er erfarne fagpersoner som kan gi kompetente råd og vurdere eventuelle bivirkninger eller hvordan de kan påvirke andre kosttilskudd eller medisiner.

All produktinformasjon på denne nettsiden er kun gitt med det formål å dele informasjon. Av denne grunn anbefaler vi at du ikke stoler blindt på informasjonen som er presentert på nettsiden vår og leser etikettene, advarslene og instruksjonene nøye før du bruker kosttilskuddene.

VitaminExpress kan ikke holdes ansvarlig for uriktig bruk av produktene som tilbys på denne nettsiden skulle det resultere i bivirkninger eller helseskader. VitaminExpress kan heller ikke holdes ansvarlig for uttalelser, løfter eller uriktig produktinformasjon eller anbefalinger om kosttilskudd fra de ulike produsentene.

VitaminExpress kan ikke holdes ansvarlig for skrivefeil eller endringer i produktsammensetningen. Til tross for at det ble foretatt en grundig undersøkelse før publisering av innholdet på nettstedet vårt, gir VitaminExpress ingen garantier med hensyn til nøyaktigheten av informasjonen på nettstedet eller at denne informasjonen er i samsvar med den nyeste forskningen.

Force Majeure

Hvis vi forhindres i å oppfylle forpliktelsene som følger av en kjøpsavtale på grunn av force majeure eller omstendigheter utenfor vår kontroll, kan ikke VitaminExpress holdes ansvarlig.

Opphavsrett

Ingen tekst eller bilder fra nettsiden kan kopieres eller reproduseres (inkludert papirutskrifter) uten skriftlig forhåndssamtykke fra VitaminExpress. Brukeren kan skrive ut deler av nettsiden i papirutgave kun med det formål å bestille via VitaminExpress. VitaminExpress påtar seg ingen ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller typografiske feil. Alle rettigheter forbeholdt. Innholdet er Copyright © fra 1998.