VigroVital

120 tabletter

Artikkelnr.: 9006

VigroVital® – med virkestoffer for testosteronnivå, energi og muskler

794x794_VigroVital NATURAL 120_14_04_21.jpg
 • Kosttilskudd for mannen
 • Hele 18 spesielt utvalgte ingredienser
 • Testosteron
 • Energi
 • Muskelfunksjon

Utsolgt

Denne varen er midlertidig ikke på lager
kr 468kr 351
 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 3-7 virkedager
 • 100 dagers pengene tilbake-garanti
Pris inkl. mva

VigroVital,120 tabletter

VigroVital

VigroVital

(0)
- 25%
kr 468
kr 351

Ofte kjøpt sammen medKundevurderinger av VigroVital


VigroVital® inneholder virkestoffer som har dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen din. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå og vitamin B3 bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar magnesium til normal muskelfunksjon.

Testosteron

Som en naturlig del av aldringsprosessen reduseres ofte testosteronnivået hos menn, noe som igjen får innvirkning på muskelmasse, hårvekst, seksualfunksjon og forplantningsevne, samt mental helse. VigroVital® inneholder sink, som er et nødvendig sporstoff (mineral) for en del viktige prosesser i kroppen. Sink bidrar blant annet til å opprettholde et normalt testosteronnivå, samt til å opprettholde normalt hår og bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjon. Sink er også viktig for karbohydrat-, protein- og fettstoffskiftet. Da sink ikke kan dannes i kroppen må det tilføres via mat og drikke.

Energi

VigroVital® inneholder vitamin B3 (niacin). Vitamin B3 inngår i to hjelpeenzymer som er viktige for den normale energiomsetningen i kroppen. Enzymene inngår i cirka 150 ulike kjemiske reaksjoner. Dette vitaminet bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.

Muskler

VigroVital® inneholder mineralet magnesium. Magnesium fungerer som en kofaktor for mange enzymer er et mineral som må tilføres via mat og drikke, da det ikke dannes i kroppen. Magnesium er nødvendig for at nerve- og muskelimpulser skal overføres og bidrar til normal muskelfunksjon. Dette mineralet er også viktig for forbrenning av karbohydrat og for å danne den energiformen som kroppen kan benytte seg av. Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og er i tillegg vikgig for elektrolyttbalansen i kroppen.

Andre ingredienser

Totalt inneholder VigroVital® 18 ingredienser, fordelt på vitaminer og mineraler samt vekstene Ginseng, Schisandra, Rosenrot og Grønn Te for å nevne noen. Produktet er utviklet og produsert i Norge.

Bestill i dag

Bestill VigroVital® i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid – enklere blir det ikke.


Produktinformasjon

VigroVital

 • Artikkelnr.

  9006

 • Merke

  NaturaMed Pharma

 • Porsjoner

  120

 • Laget i

  Norge

 • Pakkestørrelse

  120 Tabletter

 • Serveringsstørrelse

  2 tabletter

 • Porsjoner per dag

  2

Anbefalt bruk

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Deklarasjon pr 2 tabletter:

500 mg Glutamin peptid

150 mg Magnesium (40 %)

50 mg Fiskemelke (sildemelke)

50 mg Foenigraeci semen (bukkehornfrø)

50 mg Gentiana lutea (søtrot)

50 mg Epilobium angustifolium (geitrams)

50 mg Camellia sinensis (grønn te)

50 mg Rhodiola rosea (rosenrot)

50 mg Schisandra sinensis (schisandrafrukt)

50 mg Panax ginseng

50 mg Linum usitatissimum (linfrølignin)

50 mg Urtica urens (smånesle)

18 mg B3-vitamin (112 %)

10 mg Sink (100 %)

6 mg B5-vitamin (100 %)

1 mg Lycopersicon esculentum (lycopen)

55 μg Selen (91%)

150 μg Biotin (300%)

% av referanseinntak (RDI)

Glutamin peptid, magnesiumhydroxyd, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), sildemelke, standardiserte urteekstrakter (bukkehornfrø (foenigraeci semen), gulsøtrot (gentiana lutea), grønn te (camellia sinensis), geitrams(melke) (epilobium angustifolium), rosenrot (rhodiola rosea), schisandrafrukt (schisandra sinensis), linfrølignin (linum usitatissimum), smånesle (urtica urens), ginsengrot (panax ginseng), citrusfiber, fortykningsmiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), antiklumpemiddel (siliciumdioxid), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose),nikotinamid, sinkoxid, tomatekstrakt (lycopersicon esculentum), calcium-D-pantothenate, natriumselenit, D-biotin, farge (betacaroten).

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig, tørt sted.
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

Kosttilskudd kan ikke erstatte et balansert og variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen er ikke ment å erstatte råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling om å selvmedisinere.
  Kundevurderinger av VigroVital


  Andre produkter du kanskje liker


  Kunder som kjøper VigroVital kjøper også

  Nylig sett av deg