Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

-30% på alle produkter ved kjøp over 1000 kr!

Vitamin K2-kapsler - Høy dose 100% naturlig All-Trans MK7
 • 100% naturlig all-trans K2 vitamin som MK7
 • Høydosert med 200 mcg K2 per kapsel
 • Har svært høy biotilgjengelighet og bioaktivitet
 • Produsert ved hjelp av natto-gjæring
 • Fri for syntetisk vitamin K2
 • Fri for tilsetningsstoffer og allergener
 • Vegansk og godt utholdelig
Kjøp mer, spar mer!
369 kr
351 kr
-5%
332 kr
-10%
314 kr
-15%
1 x 120 kapsler
369 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Siste 2 anmeldelser:
Perfekt med D3

Det fungerer som det skal. Jeg tar D3 og K2 daglig. D3-nivået mitt er der jeg vil at det skal være, og hvor mange leger er i et lite sjokk. Jeg føler meg bra og vil fortsette å bruke de utmerkede produktene fra Vitaminexpress. Kapslene er praktisk små og derfor enkle å svelge. Sterkt anbefalt

Skrevet av Caroline
Veldig fornøyd med det!

Jeg tar disse vitaminene i kombinasjon med vitamin D. Hvordan fungerer disse vitaminene når de tas separat?

Skrevet av Rose
5/ 5
Totalt:3

Vitamin K2-kapsler - Høy dose 100% naturlig All-Trans MK7

Vitamin K2 200 mcg kapsler inneholder vitamin K2 i sin mest naturlige form som bioaktiv all-trans MK7, garantert ren, stabil og av høyeste kvalitet.

Den unike patenterte biogjæringsprosessen er den mest avanserte i verden. Produksjonen er miljøvennlig da det ikke brukes kjemikalier, løsemidler eller syntetiske prosesser.

Med Vitamin K2 200 mcg kapsler er det veldig enkelt å kompensere for eller forhindre en vitamin K2-mangel. Den høye dosen på 200 mcg per kapsel sørger for at alle GLA-proteiner aktiveres i kroppen. Dette er for eksempel avgjørende for utvikling og vedlikehold av normale bein og for å forebygge blodpropp.

Vitamin K2 200 mcg kapsler er også ideelle for alle som ønsker å kombinere inntaket av vitamin D med et høykvalitets vitamin K-preparat.

Hvorfor Vitality Vitamin K2 200 mcg er de beste vitamin K2-kapslene du kan kjøpe:

 • Høy dose og godt tolerert: Hver kapsel inneholder 200 mcg naturlig vitamin K2 som den høyeste kvaliteten all-trans MK7 gjør. Denne dosen er ideell for å aktivere alle vitamin K2-avhengige Gla-proteiner. De svært små kapslene gjør det enkelt å svelge.
 • Testet kvalitet: Vitality Vitamin K2 200 mcg er testet både for innhold av aktive ingredienser og dens renhet av et uavhengig laboratorium med den nyeste analyseteknologien. Du kan derfor være sikker på at du tar et vitamin K2-preparat av høy kvalitet.
 • Garantert fri for kunstig vitamin K2: Mer enn 90% av alle tilgjengelige vitamin K2-produkter inneholder kunstig produsert vitamin K2. Vitality Vitamin K2 200 mcg inneholder kun den naturlige, bioaktive totaltransformen av vitamin K2. Dette er fermentert i Europa ved hjelp av natto-kulturer.
 • Høyeste biotilgjengelighet og bioaktivitet: Vitality Vitamin K2 200 mcg kapsler inneholder kun naturlig vitamin K2 i sin mest effektive form som all-trans MK7 (menaquinone-7). Dette absorberes optimalt av kroppen og når raskt en høy konsentrasjon i blodet. Den har høyest mulig biotilgjengelighet og bioaktivitet og er aktiv i kroppen i opptil 72 timer.
 • Garantert fri for allergener og tilsetningsstoffer: Fri for magnesiumstearat og mikrokrystallinsk cellulose, fri for gelatin og allergener som soya, gluten og laktose, fri for fargestoffer og konserveringsmidler, garantert fri for genmodifiserte stoffer (GMO-fri).
 • 100% vegansk: Innkapslet i rene vegetabilske kapsler. Garantert fri for animalske ingredienser og derfor egnet for veganere og vegetarianere.
 • Meget bra pris/ytelse-forhold: Den høye kvaliteten og renheten til vitamin K2 den inneholder, dens dosering, fraværet av uønskede tilsetningsstoffer og dens gode toleransefaktor mot eksterne faktorer sikrer et eksepsjonelt godt pris/ytelsesforhold.
 • Fornøydgaranti: Vi garanterer kvaliteten på Vitality Vitamin K2 200 mcg kapsler med vår 100-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det og få refusjon for kjøpet.

Dobbel beskyttelse ved å regulere kalsium

Tenk deg at det finnes et vitamin som sørger for at kalsium lagres i beina og ikke skilles ut i arteriene. Forskere har bevist at vitamin K2 gjør nettopp det. Kort sagt, vitamin K2 er avgjørende for sterke, normale bein og rene, elastiske arterier.

Vitamin K2 regulerer hvordan kroppen vår lagrer og utnytter mineralet kalsium. Leger har lagt merke til at personer med økt kalsiumtap, som postmenopausale kvinner, også har for store kalsiumavleiringer i arteriene.

Mangelen på kalsium i beinene fører til en reduksjon i bentettheten. Det kroniske overskuddet av kalsium i arteriene fører til avleiring av kalsium i karveggene og fører med seg en rekke konsekvenser.

Aktuelle forskningsresultater viser at kalsiummetabolismen bare fungerer riktig hvis det er nok vitamin K2.

Vitamin K2 har derfor perfekt dobbel beskyttelse for beinhelsen så vel som for blodårene og det kardiovaskulære systemet.

Vitamin K2 og det kardiovaskulære systemet

Vitamin K2 aktiverer matrise Gla-protein (MGP), som er ansvarlig for å regulere kalsium i arterieveggene. MGP er den mest effektive hemmeren mot vaskulær forkalkning og kan bare aktiveres av vitamin K2.

Derfor fører mangel på vitamin K2 uunngåelig til kalsiumavleiringer i karveggene. Faktisk inneholder sunt arterielt vev 100 ganger mer K2 enn forkalkede arterier. Dessverre viser mange studier tydelig at kostholdet vårt ikke inneholder nok vitamin K2 til å aktivere Gla-proteinene i bein og arterier optimalt.

En klar sammenheng mellom vitamin K2 og avsetning av kalsium i karveggene ble først vist i 2004 som en del av den storskala, velkontrollerte Rotterdam Heart Study.

Over 4800 kvinner og menn på 55 år og eldre deltok i denne nederlandske studien over 10 år. De som spiste vitamin K2-rik mat i denne perioden hadde 50% mindre kalsiumavleiringer i arteriene.

Samtidig hadde de 50 prosent redusert risiko for dødelig hjerte- og karsykdom og 25 prosent lavere dødelighet uansett årsak.

Disse fordelene ble bare sett hos deltakere som inntok mer enn 32 mikrogram vitamin K2 daglig. Et høyt inntak av vitamin K1 førte imidlertid ikke til slike positive effekter på det kardiovaskulære systemet.

Vitamin K2 for et normalt skjelett

Studier har vist at vitamin K2 er like viktig for å bygge og vedlikeholde normale, sterke bein som kalsium og vitamin D3. Vitamin D3 forårsaker dannelsen av osteokalsin. Men bare vitamin K2 kan aktivere osteocalcin, proteinet som lagrer kalsium i bein.

Hvis det er mangel på vitamin K2, er det en reduksjon i bentettheten selv om kalsium og vitamin D3 tilføres tilstrekkelig.

I stedet avsettes kalsium i arterieveggene og annet bløtvev i kroppen. Dette forklarer også hvorfor så mange eldre lider av forkalkede arterier og samtidig har skjøre, kalsiumfattige bein.

Visse proteiner, kjent som Gla-proteiner, er nødvendige for å lagre kalsium i beinene. Disse må imidlertid aktiveres for at de skal fylle sin funksjon. Bare vitamin K2 muliggjør dette avgjørende aktiveringstrinnet.

Uten aktiverte Gla-proteiner beveger kalsium seg fra knoklene inn i arterieveggene på en ukontrollert måte. Allerede i 1984 observerte forskere at pasienter med brukne bein hadde 70% mindre vitamin K i blodet enn en kontrollgruppe på samme alder.

Den optimale dosen av vitamin K2

Vitamin K produseres vanligvis bare i små mengder i tarmen. Mengdene er imidlertid ofte ikke tilstrekkelige til å aktivere Gla-proteinene. Derfor er noen mennesker avhengig av mat eller vitamin K2-tilskudd.

Det er imidlertid klare tegn på at den vestlige befolkningen bruker for lite vitamin K. Personer over 50 år er spesielt utsatt fordi kostholdet i denne alderen inneholder enda mindre vitamin K og antall timer i solen også er sterkt begrenset. Mangel på vitamin K og vitamin D blir dermed uunngåelig.

Det er derfor Prof. Vermeer fra University of Maastricht anbefaler personer over 50 år å ta vitamin K2 i en dose på 100 til 200 mcg per dag. Den høyere dosen på 200 mcg anbefales spesielt for personer som ønsker å sikre at alle matrise Gla-proteiner (MGP) aktiveres i kroppen.

For friske personer under 50 år er 50 mcg daglig nok til å få i seg nok vitamin K2. Men hvis du også tar vitamin D daglig, bør du innta minst 100 mcg vitamin K2 per dag, selv om det er enda bedre å ta 200 mcg vitamin K2.

Hvordan samhandler vitamin K2 200 mcg kapsler med andre medisiner?

Personer som tar blodantikoagulantia (blodfortynnende) eller lider av blodproppforstyrrelser bør konsultere legen sin før de tar dette produktet.

Årsaken er at inntak av mer enn 45 mcg vitamin K2 per dag kan redusere effektiviteten til antikoagulantia basert på kumarin, som Marcumar. Disse blodantikoagulantene virker ved å hemme effektiviteten av vitamin K2 i kroppen.

Men siden kroppen vår absolutt trenger vitamin K for sunne bein og rene arterier, anbefaler vi å ikke ta noen blodantikoagulanter som virker basert på vitamin K-hemming. Snakk med legen din og be ham eller henne skrive ut blodantikoagulanter som virker uavhengig av vitamin K. Disse kalles direkte orale antikoagulantia (DOAC).

Spar opptil 20% når du kjøper vitamin K2-kapsler

Vitamin K2 kapsler bør tas regelmessig over lengre tid. Eksperter anbefaler til og med å ta dem som et daglig inntak for å sikre et tilstrekkelig nivå av vitamin K2 og i det lange løp for å forhindre mangel.

Så kjøp Vitamin K2 200 mcg kapsler i bulk eller foreta en massebestilling med familie eller venner. Benytt deg av våre volumrabatter hvor du kan spare opptil 20%. Samtidig drar du nytte av de mange fordelene som et langvarig inntak av vitamin K2-kapsler gir.


Produktinformasjon
Vitamin K2 200 mcg
 • Artikkelnr.

  6303-04

 • Varemerke

  Vitality Nutritionals

 • Antall

  120

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Tyskland

 • Pakkestørrelse

  20.3 Grams

 • Antall per forpakning

  120

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  120

 • Pris per kg/l

  18 177 kr / 1KG inkl. MVA

Ta 1 kapsel daglig med et måltid. 

 Merk: Hvis du tar antikoagulerende eller anti-blodplate medisiner, eller har en blødningsforstyrrelse, kontakt legen din før du tar dette produktet. Å ta vitamin K2 kan redusere effekten av koagulinbaserte antikoagulantia, så å sjekke koagulasjonsfaktorene regelmessig kan gi informasjon om dette er tilfelle for deg eller ikke. 

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Plantecellulose (kapsel), cellulosepulver (fyllstoff), naturlig vitamin K2 som trans Menaquinone-7 (MK-7)

Garantert ren og fri for tilsetningsstoffer: 

 • fri for laktose, gluten, gjær og soya
 • fri for hvete og meieriprodukter
 • fri for kunstige farger og konserveringsmidler
 • fri for genmodifiserte stoffer
 • egnet for vegetarianere, veganere og diabetikere

 

Hver kapsel inneholder:

 • 200 mcg naturlig vitamin K2 (som MK7)

 

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.

 • Eggfri,
 • Fiskefritt,
 • Fri for farger,
 • Fri for konserveringsmidler,
 • Fruktosefri,
 • Gelatinfri,
 • Gjærfri,
 • Glutenfri,
 • Hvetefri,
 • Hypoallergenisk,
 • Ikke-GMO,
 • Ingen kunstig søtningsmiddel,
 • Ingen magnesiumstearat,
 • Ingen mikrokrystallcellulose,
 • Ingen smak,
 • Ingen sukkeralkohol,
 • Laktosefri,
 • Meierifritt,
 • Nøttefri,
 • Peanøttfri,
 • Produsert i Europa,
 • Skalldyrfri,
 • Soyafri,
 • Sukkerfri,
 • Uten tilsetningsstoffer,
 • Vegansk,
 • Vegetarisk

Garantert kvalitet for helsen din

Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

 • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
 • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
 • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat

 


Kundevurderinger av Vitamin K2 200 mcg
Siste 2 anmeldelser:
Perfekt med D3

Det fungerer som det skal. Jeg tar D3 og K2 daglig. D3-nivået mitt er der jeg vil at det skal være, og hvor mange leger er i et lite sjokk. Jeg føler meg bra og vil fortsette å bruke de utmerkede produktene fra Vitaminexpress. Kapslene er praktisk små og derfor enkle å svelge. Sterkt anbefalt

Skrevet av Caroline
Veldig fornøyd med det!

Jeg tar disse vitaminene i kombinasjon med vitamin D. Hvordan fungerer disse vitaminene når de tas separat?

Skrevet av Rose
5/ 5
Totalt:3


Andre kunder liker også: