Gratis frakt over 300 kr
100 dagers pengene tilbake-garanti
Sikker shopping med SSL
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers pengene tilbake-garanti
Sikker shopping med SSL

Vitagen

120 kapsler

Artikkelnr.: 6801-04

Multivitaminkapsler med et veldig bredt spekter av 37 viktige næringsstoffer

Vitality-Nutritionals-Vitagen-A-Z_Multivitamin_125g_120Kapseln.jpg
Hypoallergenisk
Laget i Europa
Uten tilsetningsstoffer
 • Komplett, balansert multivitaminformel
 • Med 37 verdifulle næringsstoffer i én formel
 • Svært høy biotilgjengelighet
 • Fri for tilsetningsstoffer
 • Passer for veganere og vegetarianere

Velg antall

Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer

kr 307

kr 292
per enhet
5% rabatt
Mest valgtMest valgt

kr 276
per enhet
10% rabatt

kr 261
per enhet
15% rabatt

kr 307
per enhet
5% rabatt

kr 292
per enhet
Mest valgtMest valgt
10% rabatt

kr 276
per enhet
15% rabatt

kr 261
per enhet

120 Kapsler

kr 307
 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 3-7 virkedager
 • 100 dagers pengene tilbake-garanti

Velg antall

Totalt:
kr 307

På lager

  • Fri frakt over 300 kr
  • 100 dagers pengene tilbake-garanti
  • Gratis retur

MasterCard
American Express
VISA
Betal senere med Klarna
Trustly
Vipps
PayPal

Ofte kjøpt sammen medKundevurderinger av Vitagen


Vitaminer, mineraler og sporstoffer inngår i alle kroppsfunksjoner. De påvirker helse, utseende, ytelse og til og med følelser. En optimal tilførsel av disse næringsstoffene er den avgjørende faktoren for å holde seg i form, energisk, ung og effektiv. 

For at Vitagen skal være enda mer effektiv når det kommer til å forsyne kroppen med verdifulle livsnødvendigheter stoffer, er formelen nå ytterligere optimert og tilpasset de siste vitenskapelige funnene. 

Får du alle de viktige stoffene? 

Ernæringseksperter har beregnet at du bør spise fem eller flere porsjoner fersk, rå frukt og grønnsaker per dag for å få i deg nok næringsstoffer. Dette er lettere sagt enn gjort. 

I en stadig travlere hverdag får mange mindre og mindre tid til et sunt og variert kosthold mellom jobb, familie og husholdning. Hurtigmat og ferdigretter havner oftere enn noen gang på lunsj- eller middagsbordet. Det individuelle behovet for viktige næringsstoffer kan øke betydelig. 

Røykere, stressede mennesker, gravide og ammende mødre samt personer som for eksempel i økende grad utsettes for miljøforurensning eller spiser usunt, har mye større behov for næringsstoffer. 

Overlater du ikke din vitalitet og helse til tilfeldighetene? Hvis du ønsker å holde deg frisk, ung og i form, bør du passe på at du har et tilstrekkelig inntak av vitaminer. Med Vitagen kan du enkelt gi kroppen din verdifulle næringsstoffer som ofte mangler i dagens kosthold. 

37 verdifulle næringsstoffer i én formel 

Vitagen er et høykvalitets multivitamin i en balansert dosering, for en pålitelig daglig tilførsel av vitale stoffer. Den inneholder alle viktige vitaminer, mineraler og andre mindre sporstoffer i bioaktiv form for optimal tilførsel av mikronæringsstoffer til kroppens celler. 

I tillegg inneholder den 3 kraftige, naturlige antioksidanter. Disse sekundære planteforbindelsene har en sterk antioksidanteffekt og støtter vitamin C, vitamin E, betakaroten og selen i deres rolle mot frie radikaler. 

Fordeler med Vitagen:

 • tilfører 37 verdifulle vitale næringsstoffer
 • balansert sammensetning
 • inneholder kun ingredienser av høyeste kvalitet
 • svært høy biotilgjengelighet
 • med naturlige antioksidanter
 • egnet for daglig bruk
 • fri for tilsetningsstoffer
 • garantert GMO-fri
 • fylt i plantebasserte kapsler
 • egnet for vegetarianere, veganere
 • veldig god verdi for pengene

Hva gjør Vitagen så unik?

 1. Vitamin D pluss vitamin K2 og vitamin K1 

Studier viser at vitamin D og vitamin K er mye viktigere for å opprettholde god helse enn tidligere antatt. Begge er fettløselige vitaminer og det har vist seg at ikke bare vitamin D – men også vitamin K – er avgjørende for å utvikle og opprettholde sterke bein og sunne tenner. 

Vitagen inneholder vitamin D3 fra lav og passer også for veganere. I tillegg har dosen per 2 kapsler økt til 1000 IE. 

Vitagen inneholder nå også naturlig vitamin K2 (all-trans MK-7) og naturlig vitamin K1. Vitamin K2 virker sammen med vitamin D3, kalsium og magnesium for å styrke bein og forebygge osteoporose. Samtidig hindrer det også at kalsium lagres i arteriene. 

Vitamin K1 er inkludert i Vitagen-formelen, da det er viktig for at blodet skal koagulere ordentlig. 

2. 100 % naturlig vitamin E-kompleks 

Vitamin E er inkludert i alle fire tokoferolformene. I tillegg til alfa- og gamma-tokoferol, som er tilstede i det optimale forholdet 1:1, inneholder Vitagen også delta- og beta-tokoferol. Sammen beskytter de hjertet, øker vitaliteten og bremser aldring. 

3. Magevennlig vitamin C 

Kalsiumaskorbat og magnesiumaskorbat er en aktivert, bufret form av vitamin C. De er mer magevennlige og mer effektive enn konvensjonell askorbinsyre. Sammen med de medfølgende planteekstraktene fra grønn te, blåbær og druefrø (OPC), beskytter de kroppens celler mot frie radikaler og styrker immunforsvaret og bindevevet. Disse planteingrediensene øker samtidig effekten av vitamin C. 

4. Komplett bioaktivt B-vitaminkompleks 

Vitamin B-kompleks er viktig for stressmestring. Derfor inneholder Vitagen nå vitaminene B2, B6 og B12 i sin bioaktive form i enda høyere doser. 

Folsyre finnes også i sin naturlige, bioaktive form som folat (Quatrefolic®). Kroppen kan bruke det direkte uten konvertering, noe som er spesielt viktig for personer som ikke kan bruke konvensjonell folsyre på grunn av nedsatt enzymfunksjon. 

5. 100 % naturlig karotenoid 

I motsetning til konvensjonelle multivitaminer, inneholder Vitagen et naturlig karotenoidkompleks fra algen Dunaliella Salina. Sammen med lykopen er de viktige for synet, vakker hud, immunforsvaret og for å redusere betennelser. 

Alger produserer store mengder karotenoider for å beskytte seg mot solen. Algen Dunaliella Salina er spesielt rik på naturlig betakaroten, men inneholder også andre karotenoider som alfa-karoten, kryptoksantin, zeaxanthin og lutein. 

Alle karotenoider i Vitagen er i sin 100% naturlig form. Konvensjonelle multivitaminer inneholder derimot nesten alltid syntetisk betakaroten, som i studier har vist seg å være spesielt dårlig egnet for røykere. 

6. Grunnleggende mineraler og bioaktive sporstoffer 

Det naturlige kalsiumet og magnesiumet som inngår er utvunnet fra alger og sjøvann, som gjennom sine grunnleggende egenskaper kan nøytralisere skadelige syrer i kroppen. Det er også viktig å ha et høyt innhold av magnesium, noe som er spesielt viktig for personer som lever med kronisk stress. 

De viktigste sporstoffene finnes i den meget biotilgjengelige glycinatformen. På grunn av deres evne til å binde seg til aminosyren glycin, kan de tas bedre opp i blodet og utvikle sin spesifikke effekt. 

7. 100 % naturlige antioksidanter 

Vitagen beskytter kroppens celler ved hjelp av mange kraftige radikaler (antioksidanter). Disse inkluderer naturlige karotenoider, naturlig vitamin E, bufret vitamin C, bioaktivt selen og planteekstrakter fra grønn te, blåbær og druefrø (OPC). 

Antioksidanter blir stadig viktigere på grunn av den moderne livsstilen og den tilhørende økningen i frie radikaler. Frie radikaler fremmer inflammatoriske prosesser i kroppens celler. 

I dag er det et kjent faktum at betennelse er en av de grunnleggende årsakene til utviklingen av de fleste kroniske sykdommer. Betennelse fremmer også aldringsprosessen, noe som fører til rynker, pigmentering, grått hår, osv. Den nye Vitagen-formelen kombinerer det beste fra natur og vitenskap for å beskytte oss mot frie radikaler. 

8. Optimal absorpsjon av vitale stoffer 

Alle næringsstoffene i Vitagen har høy biotilgjengelighet og kan absorberes optimalt av kroppen. 

Vitagen vegetabilske kapsler løses også raskt og fullstendig opp. De verdifulle næringsstoffene er dermed umiddelbart tilgjengelige for deg. Vitamintabletter på sin side presses under stort press og er ofte svært harde og tar mye lengre tid å løse opp og frigjøre de livsviktige stoffene. 

9. Fri for tilsetningsstoffer 

Vitagen er garantert fri for allergifremkallende stoffer som laktose, egg, melk, sukker, gluten, pressehjelpemidler for tabletter, konserveringsmidler og kunstige farge- og smaksstoffer. Den er også tilgjengelig i form av vegetabilske kapsler og ikke i konvensjonelle gelatinkapsler. Som du kan se, har Vitagen oppnådd høyeste kvalitet på alle områder. 

10. Råvarer av høyeste kvalitet 

Alle vitaminer, mineraler, sporstoffer og planteekstrakter som inngår i Vitagen er produsert av anerkjente selskaper og er av høyeste kvalitet. Hele produksjonskjeden for Vitagen er underlagt streng kvalitetskontroll. 

En gang om dagen er ikke nok 

Vitagen er spesielt formulert for å brukes to ganger daglig – og det er det gode grunner til. Den som tror at en enkelt vitamintablett om dagen er nok, tar feil. Mange livsviktige stoffer forbrukes veldig raskt av kroppen. 

I tillegg er absorpsjonskapasiteten per inntak begrenset. Å ta det to ganger om dagen har to store fordeler. For det første maksimerer det absorpsjonen og for det andre gir det kroppen din mer verdifulle næringsstoffer. 

Vitagen - det tryggere multivitaminet 

Vitagen er ikke et legemiddel, men et naturlig kosttilskudd av høy kvalitet som du kan ta for å få en pålitelig tilførsel av livsviktige stoffer, uten avbrudd hele året. 

Takket være sin balanserte og trygge sammensetning og diyy brede spekter, kan Vitagen også tas daglig av barn, unge og gravide, uten risiko. 

Viktige spørsmål og svar om vitaminer: 

Hva er vitaminer? 

Det er først nylig at forskere har fått spektakulær innsikt i de ulike funksjonene til vitaminer i menneskekroppen. Det som er sikkert er at organismen ikke klarer seg uten vitaminer, fordi de er involvert i alle viktige kroppsfunksjoner. De er overalt i mennesker og påvirker deres utseende, helse, følelser, ytelse og kreativitet. 

Uten optimalt vitamininntak blir kroppens celler tørre, som planter uten vann. Dagens ernæringseksperter er enige om at livsviktige stoffer som vitaminer, mineraler og sporstoffer er den avgjørende faktoren for å holde seg frisk, ung og vital. 

Spiser du nok vitaminer? 

Mange stikker fortsatt hodet i sanden og tror at har man en optimal tilførsel av alle vitale stoffer med et gjennomsnittlig kosthold. Hvis det var tilfelle, ville ikke folk flest vært fulle av helse og energi? Hvorfor er så mange av oss fortsatt slitne, utslitte og syke? 

Ernæringseksperter har beregnet at du må spise fem eller flere porsjoner fersk, rå frukt og grønnsaker hver dag for å få i deg nok viktige næringsstoffer. Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort. 

Den moderne livsstilen har sin pris 

I den travle hverdagen blir det mindre og mindre tid til et sunt og variert kosthold mellom jobb, familie og husholdning. Hurtigmat brukes i økende grad for å stille sult. Den store globale suksessen til ferdigmat- og fastfoodprodusenter er et tydelig bevis på dette. 

Frukt og grønnsaker kjøpt i supermarkedet har allerede mistet noen av vitaminene sine, da de ofte høstes når de er umodne og må gjennom langvarig transport. Feil oppbevaring og tilberedning fører også til tap av verdifulle vitale stoffer. 

Hvor sunt spiser vi egentlig? 

De siste femti årene har kostholdet vårt endret seg totalt, ettersom ferdigretter, chips, pizza, hurtigmat, hvitt mel, pasta, sukker, bakverk, søtsaker og søt drikke har erobret verden. 

Mange av disse matvarene er blant de flestes favorittmat og utgjør en stor del av dagens diett. Et slikt kosthold fører til mangel på vitaminer og vitale stoffer med tilhørende ubehagelige konsekvenser. 

Hvem trenger mer vitaminer?

 • folk som ofte spiser hurtigmat
 • sportsglade mennesker
 • mennesker som er stresset.
 • personer som følger en diett
 • personer som regelmessig tar avføringsmidler.
 • kvinner som tar p-piller
 • gravide og ammende kvinner
 • barn og unge i vekst
 • personer som regelmessig drikker alkohol
 • eldre mennesker

Trenger vi flere livsviktige stoffer i dag enn før?

Det er flere grunner til at vårt behov for livsviktige stoffer er høyere enn det var hos våre forfedre.

 1. En av dem er stress. Vi utsettes for det hver dag – på jobb eller i den nervepirrende hverdagen. Det frarøver oss verdifulle livsviktige stoffer, uten at vi merker det. Plutselig føler vi oss utslitte, ustabile og deprimerte.
 2. På grunn av den økende miljøforurensningen trenger vi flere livsviktige stoffer enn før for å avgifte kroppen.
 3. Et usunt kosthold med for mye sukker, hvitt mel og fett fører også til at større mengder livsviktige stoffer forsvinner, fordi det fratar kroppen mer enn den tilfører.
 4. De som regelmessig driver med idrett har også et større behov for vitaminer og mineraler for optimal energiomsetning, økt styrke og raskere regenerering.

 Er det nytteløst å spise frukt og grønnsaker hvis du tar ekstra vitaminer? 

Ikke i det hele tatt. Selv om grønnsaker og frukt ikke lenger er like rike på livsviktige stoffer som før, er de fortsatt blant de sunneste matvarene. Av den enkle grunn bør du spise dem flere ganger om dagen, selv om du supplerer maten med livsviktige stoffer. 

De naturlige karbohydratene, aminosyrene og fettet som finnes i frukt og grønnsaker samt bioflavonoider, fibre og andre naturlige plantestoffer, er viktige for vår helse og vitalitet. 

Hvordan kan du avgjøre om du også skal ta vitaminer? 

Gå gjennom kostholdet ditt og avgjør om du tilhører gruppen av mennesker som har økt behov. Vitaminmangel oppstår vanligvis gradvis og de første symptomene blir ofte ignorert i begynnelsen. Du føler deg bare sliten, utmattet, ustabil og ufokusert. 

Man blir tross alt vant til denne tilstanden og tror det er helt normalt. Hvis denne underforsyningen av livsviktige stoffer fortsetter i flere år, kan det oppstå alvorlige helseproblemer. 

Bør jeg ta vitaminer hver dag? 

Ja. Fordi de fleste vitaminer og ingen mineraler kan produseres av kroppen selv. Men de konsumeres daglig og må derfor tilsettes kontinuerlig. Helst inntas de gjennom mat. Forutsetningen for dette er et naturlig kosthold med minst 5 porsjoner rå frukt og grønnsaker per dag. 

Dette er nesten umulig for de fleste av oss. Det er derfor lurt å supplere kostholdet med vitaminer, mineraler og sporstoffer, for å kompensere for eventuell mangel. Med et godt multivitamin som Vitagen kan du også være sikker på at du får i deg nok av alle de viktige livsnødvendige stoffene. 

Hvor lang tid tar det før man opplever de positive effektene av ekstra vitaminer? 

Alt avhenger av hvor uttalt vitaminmangelen er. Hvis du er en person som ikke tar hensyn til kostholdet, men likevel stiller høye krav til kroppen, vil det ta lengre tid før de positive effektene av en optimal tilførsel av livsviktige stoffer merkes. Generelt kan det ta minst 4 til 12 uker før du merker endringer. 

Er det bedre å ta individuelle vitaminer eller en komplett formel av vitale stoffer? 

I utgangspunktet er det fornuftig at alle tar et godt multivitamin regelmessig, for å få en grunnleggende tilførsel av livsviktige stoffer – som f.eks. Vitagen. Det er den enkleste og sikreste måten å få i seg alle de livsviktige stoffene hver dag. I tillegg kan individuelle vitaminer eller andre vitale stoffer tas i tillegg til Vitagen, avhengig av individuelle behov. 

Hvis du røyker, bør du definitivt ta en ekstra dose C-vitamin. Hvis kolesterolnivået ditt er høyt, anbefales omega 3 eller krilloljekapsler. Hvis du lider av jernmangel, bør du ta jernbisglycinat sammen med Vitagen for å kompensere for mangelen så raskt som mulig. Når jernnivået har stabilisert seg på et optimalt nivå, er Vitagen i de fleste tilfeller tilstrekkelig for å opprettholde det.  

Det er viktig å kjøpe et godt multivitamin, for eksempel Vitagen, som lar alle andre individuelle preparater eller spesielle vitale stoffer utvikle effekten sin bedre og raskere. 

Vitaminer og mineraler utfyller hverandre perfekt. 

Uansett hvor viktige vitaminer er, kan de ikke gjøre mye uten mineraler. Den daglige tilførselen av mineraler er viktig, fordi kroppen vår ikke kan produsere et eneste mineral. 

Mineraler og sporstoffer finnes i oppløst form overalt i kroppen og utfører viktige metabolske oppgaver. De regulerer kroppens vannbalanse, er nødvendige for ledning av stimuli mellom nerver og muskler, regulerer kroppens syrebase-balanse og danner byggemateriale for tenner og bein. 

Vitaminer og mineraler virker bare sammen. 

Det er først når vitaminer og mineraler tas sammen i en formel at den fulle effekten oppstår. De utfyller hverandre og sørger for at alle metabolske prosesser går jevnt. 

Mangel på selv ett av disse livsviktige stoffene kan forstyrre denne harmonien og svekke vitalitet, ytelse og velvære. Et godt multivitamin bør derfor også inneholde kalsium, magnesium og sporstoffer i et balansert forhold. 

Beskytt deg mot frie radikaler 

Frie radikaler er aggressive oksygenmolekyler som svekker våre forsvarsmekanismer og som kan påføre cellene våre permanent skade. De oppstår blant annet på grunn av dårlig kosthold, avgasser, smog, ozon, sigarettrøyk og dannes også av kroppen selv, gjennom økt stress i hverdagen og under trening. 

Forskerne er enige om at beskyttelse mot frie radikaler er et av de viktigste tiltakene for å forhindre for tidlig aldring. For å beskytte kroppen best mulig mot frie radikaler, trenger den støtte fra naturlige antioksidanter. Vitaminer og sporstoffer som betakaroten, vitamin C, vitamin E, selen og sink. 

Planteekstrakter (f.eks. OPC, blåbær eller grønn teekstrakt) er også kraftige antioksidanter. De beskytter kroppens celler og blokkerer angrepet fra disse aggressive oksygenmolekylene. 

Styrk immunforsvaret ditt 

Et sterkt immunsystem fungerer som et beskyttende skjold. Det er hemmeligheten bak alle de som går gjennom livet med full vitalitet og helse. Styrk immunforsvaret ditt ved å regelmessig ta vitaminer, mineraler og sporstoffer. 

Hvis kroppen for eksempel ikke får i seg nok av de viktige stoffene vitamin C og sink, kan den ikke forsvare seg optimalt mot influensaviruset. 

Din personlige helseforsikring 

Nye studier viser at konsekvensene av mangel på vitaminer kan ha større innvirkning på kroppen enn tidligere antatt. Derfor anbefaler flere og flere ernæringseksperter å ta et godt multivitamin som Vitagen, som helseforsikring for å kompensere for en mulig ernæringsmessig mangel. 

Ikke overlat din vitalitet og helse til tilfeldighetene. Det ekstra inntaket av Vitagen sørger for at du får i deg nok av viktige, livsnødvendige stoffer. Millioner av mennesker tar derfor allerede multivitaminer, hver dag. 

Har Vitagen kontraindikasjoner med reseptbelagte medisiner? 

Personer som tar blodfortynnende eller har en blodproppforstyrrelse bør konsultere legen sin før de tar dette produktet. Dette er fordi vitamin K2 kan redusere effekten av koagulinbaserte antikoagulantia. De virker ved å hemme vitamin K2 i kroppen. 

Men siden kroppen vår absolutt trenger vitamin K, anbefaler vi at du ikke tar noen antikoagulantia som blokkerer vitamin K. Snakk med legen din om å foreskrive et preparat som virker uavhengig av vitamin K. Disse kalles direkte orale antikoagulantia (DOAC). 

Spar opptil 20 % når du kjøper Vitagen Multivitamin-kapsler 

Multivitaminkapsler som Vitagen bør tas regelmessig over lengre tid. Eksperter anbefaler til og med et kontinuerlig daglig inntak, for å sikre tilstrekkelig tilførsel av vitale stoffer og for å forhindre mangel. 

Kjøp derfor multivitaminkapslene dine i store kvanta eller legg inn en stor bestilling med familie eller venner. Dra nytte av våre kvantumsrabatter, som du kan spare opptil 20 % med. Samtidig drar du nytte av de mange fordelene ved et langtidsinntak av Vitagen multivitaminkapsler. 


Produktinformasjon

Vitagen

 • Artikkelnr.

  6801-04

 • Merke

  Vitality Nutritionals

 • Porsjoner

  120

 • Kapselskall

  Kapsler

 • Laget i

  Nederland

 • 0
 • Serveringsstørrelse

  120

 • Porsjoner per dag

  2

 • Antall dagers forbruk

  60

 • Pris per kg/l

Anbefalt bruk

For grunnleggende tilførsel med næringsstoffer ta 1 kapsel Vitagen to ganger om dagen, sammen med et måltid (helst med frokost og middag). 

Barn bør ta 1 kapsel Vitagen daglig (så snart de kan svelge kapsler). 

I tider med økte behov, for eksempel på grunn av stress, sportsaktiviteter, røyking, lavt kaloriinnhold eller usunt kosthold, eller forkjølelse, kan du øke doseringen ved å ta 2 kapsler, to ganger om dagen. 

Merk: Hvis du tar en antikoagulant eller har en blodproppforstyrrelse, må du rådføre deg med legen din før du tar dette produktet. Dette skyldes at å ta vitamin K2 kan redusere effekten av koagulinbaserte antikoagulantia. Regelmessig kontroll av koagulasjonsfaktorene kan gi informasjon om dette er tilfelle for deg.  

Dette produktet inneholder ingen allergener.

2 kapsler (daglig dose) inneholder:

Naturlige karotenoider 
(100% naturlige, avledet fra alger Dunaliella Salina) 

 • 4800 mcg beta karoten
 • 200 mcg lycopene
 • 222 mcg alphacarotene
 • 70 mcg cryptoxanthin
 • 37 mcg zeaxanthin
 • 83 mcg lutein

Naturlig vitamin E-kompleks:

 • 24 mg D-alfa-Tokoferol
 • 24 mg D-gamma-Tokoferol
 • 9,2 mg D-delta-Tokoferol
 • 0,8 mg D-beta-Tokoferol

Naturlig vitamin D pluss K:

 • 1000 IE vitamin D3 (vegansk)
 • 50 mcg vitamin K2 (trans MK-7)
 • 50 mcg vitamin K1 (naturlig form)

Bioaktivt vitamin C-kompleks:

 • 80 mg som kalsium askorbat
 • 80 mg som magnesium askorbat

Bioaktivt vitamin B-kompleks:

 • 2,2 mg vitamin B1
 • 2,8 mg vitamin B2 (bioaktiv form)
 • 2,8 mg vitamin B6 (bioaktiv form)
 • 5 mcg vitamin B12 (som Methyl Cobalamin)
 • 100 mcg biotin
 • 200 mcg folsyre (som Quatrefolic®)
 • 32 mg niacin
 • 12 mg pantotensyre

Naturlige mineraler:

 • 250 mg kalsium
 • 250 mg magnesium

Bioaktive sporstoffer:

 • 10 mg sink
 • 7 mg jern
 • 55 mcg selen
 • 1 mg kobber
 • 2 mg mangan
 • 80 mcg krom (som Crominex 3+)
 • 150 mcg jod
 • 50 mcg molybden

Naturlige antioksidanter:

 • 25 mg ekstrakt av druefrø (40% OPC)
 • 25 mg blåbærekstrakt
 • 25 mg grønn te ekstrakt

Naturlig kalsium og magnesium fra alger og sjøvann, plantecellulose (kapsel), naturlig vitamin E-kompleks (som d-alfa-, d-gamma-, d-beta- og d-delta-tokoferoler), kalsiumaskorbat, magnesium askorbat, naturlige karotenoider fra alger, sink bisglycinat, nikotinamid, jern bisglycinat, druefrøekstrakt, blåbærekstrakt, grønn te ekstrakt, d-alfa tokoferolsuksinat, naturlig trans vitamin K2 (MK-7), borsyre, kalsium pantothenate, mangan bisglycinat, vegansk vitamin D3 (fra Lav), selen monomethionine, kobber bisglycinat, biotin, vitamin B6 (Pyridoxal-5-fosfat), lycopen, vitamin B2 (Riboflavin-5-Fosfat), vitamin B1 (som Tiamin HCI), krom (crominex 3+), naturlig vitamin K1, folsyre (fra Quatrefolic® (6S)-5-MTHF), kalium Iodate, natriummolybdenat, vitamin B12 (methylcobalamin)

Garantert ren og fri for tilsetningsstoffer:

 • fri for laktose, gluten, gjær og soya
 • fri for hvete og meieriprodukter
 • fri for kunstige farger og konserveringsmidler
 • fri for genmodifiserte ingredienser
 • fylt i vegetabilske kapsler
 • egnet for veganere, vegetarianere og diabetikere

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.


 • Meierifritt
 • Eggfri
 • Fiskefritt
 • Fri for farger
 • Gelatinfri
 • Glutenfri
 • Hypoallergenisk
 • Laktosefri
 • Ingen kunstig søtningsmiddel
 • Ingen smak
 • Ingen magnesiumstearat
 • Ingen mikrokrystallcellulose
 • Ikke-GMO
 • Ingen sukkeralkohol
 • Nøttefri
 • Peanøttfri
 • Fri for konserveringsmidler
 • Skalldyrfri
 • Soyafri
 • Sukkerfri
 • Vegetarisk
 • Hvetefri
 • Gjærfri
 • Laget i Europa
 • Uten tilsetningsstoffer

Garantert kvalitet for helsen din

Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

 • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
 • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
 • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat


Kundevurderinger av VitagenKunder som kjøper Vitagen kjøper også

Nylig sett av deg