20 bakteriestammer
- Utvalgte stammer av melkesyrebakterier koloniserer naturlig den menneskelige tarmen for å fremme et optimalt tarmmikrobiom
- 25 milliarder CFU per daglig dose til slutten av holdbarheten
- Høy overlevelsesrate takket være enterisk belagte kapsler
- Sterk vedheft til tarmslimhinnen
Lactobacillus plantarum 14D
- Brukt i flere tiår i melkesyrefermentert mat
- Høy toleranse for syre, galle, pepsin og pankreatin
- Sterk binding til tarmslimhinnen
Bifidobacteriumanimalis ssp. lactis BLC 1
- God motstand mot syre og galle
- Mange år med sikker bruk i mat og kosttilskudd
Lactobacillus delbrueckii ssp. lactis LL 82
- Tradisjonelt brukt i gjæring av mat
- Nære interaksjoner med slimet som dekker tarmslimhinnen
- Sterk binding til tarmslimhinnen
Lactobacillus acidophilus LA1
- Trygg for konsum gjennom flere tiår
- Høy toleranse for galle, syre, pepsin og bukspyttkjertel
- Sterk binding til tarmslimhinnen
Bifidobacterium longum ssp. longum SP 54
- Naturlig innbygger i den menneskelige tarmkanalen
- Regnes som den første kolonisatoren av tarmene til spedbarn
Lactobacillus rhamnosus SP 1
- Grundig forskning gjennom in vitro, dyre- og menneskestudier
- Naturlig innbygger i menneskets fordøyelses- og vaginalkanal
- Motstand mot syrer og galle
Lactobacilus delbrueckii ssp. bulgaricus LB2
- Vanligvis brukt som startkultur i meierier.
- Naturlig innbygger i menneskets fordøyelseskanal.
- Trygt for konsum gjennom flere tiår.
Bifidobacterium bifidum SP 9
- Naturlig innbygger i den menneskelige tarmkanalen
Lactobacillus salivarius SP 2
- Sikker bruk i konsum gjennom flere tiår
- Motstand mot syre og galle
- Sterk vedheft til tarmslimhinnen
Streptococcus thermophilus Z57
- Motstand mot syrer og galle
- Sterk vedheft til tarmslimhinnen
- Hyppig bruk som startkultur for yoghurt
Lactobacilluscasei BGP 93
- Hyppig brukt i gjæring av mat
- Motstand mot syrer og galle
- Sterk binding til tarmslimhinnen
Bifidobacterium breve Bbr8
Symbiotisk kolonisering av tarmen hos mennesker
Allsidig bruk i kosttilskudd
Lactobacillus crispatus SP 28
Naturlig kolonisering av menneskets tarmkanal
Tilhører de H2O2-produserende bakteriestammene
Lactobacillus fermentum CS57
Allsidig bruk i produksjon av mat
God toleranse mot sure miljøer
Lactobacillus helveticus SP 27
Langvarig bruk i matproduksjon som startkultur
Foretrekker å bryte ned laktose og galaktose
Lactobacillus paracasei IMC 502
Naturlig kolonisering av tarmkanalen hos mennesker
Hyppig forekommende i fermenterte matvarer
Lactobacillus plantarum P8
Produserer bakteriociner og brukes til konservering av matvarer
Forekommer ofte i fermenterte matvarer
Lactobacillus plantarum IMC 510
Godt undersøkt i studier på mennesker
Lactobacillus rhamnosus CRL 1505
Opprinnelig isolert fra geitemelk
Godt undersøkt i ulike studier
Lactococcus lactis spp. lactis SP 38
En av de viktigste mikroorganismene i produksjonen av meieriprodukter
Langvarig bruk i matproduksjon
Peppermynteekstrakt
- støtter en sunn fordøyelse
- naturlig hjelpemiddel for fordøyelsen
Sikori ekstrakt
Inulin
- 30 mg per daglig dose
- en fiber som mater gunstige bakterier i tarmen