Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

SOMMERSALG! Få opp til -25% rabatt! Se alle tilbudene her

Luteinkapsler for skarpt syn
 • 100 % naturlig lutein fra ringblomst
 • Svært høy dose på 21 mg per kapsel
 • Mer enn 80 studier bekrefter effektiviteten
 • Høy biotilgjengelighet og bioaktivitet
 • Høyest mulig kvalitet og renhet
 • Garantert ren og fri for tilsetningsstoffer
 • Lett fordøyelig og egnet for veganere
Kjøp mer, spar mer!
362 kr
343,90 kr
-5%
325,80 kr
-10%
307,70 kr
-15%
1 x 60 kapsler
362 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Siste 4 anmeldelser:
Vel, du kan gjøre det igjen og igjen! Jeg håper å få gode resultater i kampen mot sykdommen!

Jeg bruker den andre flasken av dette produktet fordi jeg vet at det er bra for øynene. Jeg kjenner ikke til den optimale dosen med tanke på den avanserte sykdommen! Jeg svelger 1-2 kapsler om gangen med vann! Jeg har tenkt å fortsette å drikke dem! Jeg vil gjerne ha noen råd om hvor mye jeg kan drikke per dag i forhold til diagnosen min! Jeg bruker deres andre produkter, magnesium og vitamin C. Takket være Vitamin Express! Jeg bruker en annen dosering av dette produktet fordi jeg vet at det er bra for øynene.

Skrevet av Karmen
Verifisert kjøp
Dette produktet er flott for trette øyne👍.

Veldig bra 😀👍👍

Skrevet av Janne Ström
Automatisk oversatt
Har ikke kjøpt den enda, men jeg har et spørsmål

Luteininnholdet i produktet ditt er uklart for meg. Den inneholder 21 mg naturlig FloraGlo® lutein, som ifølge din informasjon inneholder 10 % lutein fra Tagetes erecta L. Så er luteininnholdet per kapsel 2,1 mg? Takk for din informasjon!

Skrevet av Lüder Mosler

KundeserviceNordics logoNordics logo

Det er riktig at Lutein Royal gir FloraGLO® Lutein* og dette FloraGLO-ekstraktet gir 10 % lutein fra Tagetes erecta L. Men hver kapsel inneholder høydoserte 21 mg lutein, ikke 2,1 mg per kapsel.

Dette produktet er kjempebra

Jeg anbefaler produktet til alle

Skrevet av Anna
4,4/ 5
Totalt:5

Luteinkapsler for skarpt syn

Studier har vist at lutein er viktig for øyehelsen og opprettholdelse av normalt syn. Lutein beskytter makulaen, er bra for synet og støtter det aldrende øyet. 

Lutein fremmer også skjønnhet innenfra ved å øke hudens elastisitet og fuktighetsinnhold. 

Forskning viser at lutein – sammen med zeaxanthin – reduserer intensiteten av blått lys med så mye som 90 % i netthinnen, noe som kan redusere oksidativ skade betydelig. 

Hva er lutein? 

Lutein er et karotenoid som finnes naturlig i frukt og grønne bladgrønnsaker som spinat, brokkoli, mais og eggeplomme. Siden kroppen vår ikke kan produsere lutein selv, må vi få det i oss gjennom kostholdet. 

Lutein fungerer som en antioksidant og reduserer de skadelige effektene av frie radikaler på kroppens celler og organer. 

Hva er Lutein Royal? 

FloraGlo Lutein, som er en del av Lutein Royal, er verdens ledende lutein. Den er produsert av kronbladene til ringblomsten ved hjelp av en patentert produksjonsprosess, hvor luteinpigmentene ekstraheres og krystalliseres. 

FloraGlo Lutein er akkurat det samme som naturlig lutein, som f.eks finnes i grønne bladgrønnsaker og andre planter. 

Lutein Royal er testet for plantevernmidler, tungmetaller og andre forurensninger for å møte strenge kvalitetskrav. Lutein Royal inneholder ingen allergener (f.eks. melkekomponenter, egg, fisk, krepsdyr, nøtter, frø, soyabønner, kornkomponenter), er GMO-fri og BSE-fri. 

Den er produsert under GMP-forhold og oppfyller GRAS-standarden i USA. Lutein Royal passer for vegetarianere, veganere og diabetikere. 

FloraGlo Lutein har blitt brukt i betydelig flere studier på mennesker enn andre luteinprodukter. Dette har gjentatte ganger bekreftet sikkerheten og effektiviteten. Derfor anbefaler de fleste øyeleger produkter som inneholder FloraGlo Lutein. 

FloraGlo Lutein har blitt brukt i mange vitaminprodukter og andre kosttilskudd uten bivirkninger siden midten av 1990-tallet. 

Luteinkapsler for sunne øyne 

En stor del av det inntatte luteinet lagres i øyevevet, spesielt i hornhinnen, makula og linser. 

Forskning viser at et høyt innhold av lutein kan beskytte øynene mot solens skadelige UV-stråler. Den fungerer som et filter mot kortbølget blått lys og øker pigmenttettheten i makulaen, som er det punktet hvor synet er skarpest på netthinnen. 

Luteinmangel øker risikoen for aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD) eller uklarhet av linsene (katarakt). Studier har også vist at lutein forbedrer synsfunksjonen hos personer som allerede har AMD. 

Lutein er ikke bare viktig for øynene. Forskning viser at Lutein Royal også har mange hudfordeler takket være dens antioksidantegenskaper. 

Lutein holder huden ung 

Ultrafiolett lys, luftforurensning og andre faktorer kan skade huden vår. Lyset har evnen til å trenge gjennom de nedre hudlagene gjennom kortbølgede UVB-stråler og langbølgede UVA-stråler. 

Dersom hudens naturlige antioksidantforsvar ikke er intakt, kan de frie radikalene forårsake store skader og føre til for tidlig aldring av huden. Luteinmolekyler er naturlig innebygd i hele huden og har som oppgave å motvirke dannelsen av frie radikaler. 

En klinisk studie presentert på «Beyond Beauty Paris»-konferansen i Frankrike viser tydelig at lutein gjør huden mer elastisk og vakker. 

Pierfrancesco Morganti, professor i anvendt kosmetisk dermatologi ved Universitetet i Napoli, har dokumentert at lutein og dets relaterte molekyl zeaxanthin i en daglig dose på 10 mg lutein øker hudens fuktighet med 38 %, hudens elastisitet med 8 % og hudens naturlige fettinnhold. i forbindelse med aldersreduksjoner, øker med 33%. Samtidig ble oksidasjonen (herdingen) av disse viktige fettsyrene, som er så viktige for hudens skjønnhet, redusert med 55 prosent. 

Hva er forskjellen mellom fri lutein og luteinestere? 

Det patenterte FloraGLO® Lutein, som finnes i Lutein Royal, kalles "fritt lutein". Det er det biologisk aktive molekylet. 

I motsetning til dette skiller billige luteinestere seg kjemisk fra fritt lutein og krever en enzymatisk omdannelse i tynntarmen for at luteinet de inneholder skal absorberes i kroppen. 

Omdannelseshastigheten fra luteinester til fritt lutein avhenger av mange faktorer, f.eks. personens helsetilstand, kosthold og alder. I utgangspunktet kan ikke konverteringshastigheten i kroppen  avgjøres med sikkerhet. 

Ingen omdannelse er nødvendig for absorpsjon av Lutein Royal. Det absorberes direkte og fullstendig av kroppen. Med Lutein Royal får du derfor mengden lutein oppgitt på etiketten. Det er ingen gjetning involvert. 

Er Lutein Royal trygt? 

Ja. Lutein Royal har blitt brukt i mange vitaminer og kosttilskudd siden midten av 1990-tallet, uten negative indikasjoner på sikkerheten. 

Lutein har blitt vurdert av JECFA (FAO/WHO Joint Committee on Food Additives), et uavhengig internasjonalt organ som er anerkjent over hele verden for å kontrollere sikkerheten til mattilsetningsstoffer. JECFA har etablert en maksimal daglig dose på 2 mg lutein per kilo, som tilsvarer cirka 140 mg lutein per dag for en person som veier 70 kg. 

Lutein Royals sikkerhet har også blitt vurdert av Food and Drug Administration (FDA), som konkluderte med at Lutein Royal er trygt for en rekke bruksområder i konvensjonell og medisinsk mat. 

Ved hjelp av et panel av mattrygghetseksperter gjorde FDA sin egen vurdering av GRAS-resultatene (Generally Recognized As Safe) basert på data fra feltene toksikologi, gentoksisitet og menneskelig sikkerhet. 

Når er den beste tiden å ta luteinkapsler? 

Det er best å ta Lutein Royal-kapsler med et måltid. Lutein er fettløselig og absorberes derfor bedre hvis det tas med en liten mengde fett. 


Produktinformasjon
Lutein Royal
 • Artikkelnr.

  6955-11

 • Varemerke

  Vitality Nutritionals

 • Antall

  60

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Nederland

 • Pakkestørrelse

  19.2 Grams

 • Antall per forpakning

  60

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  60

 • Pris per kg/l

  18 854,17 kr / 1KG inkl. MVA

Ta 1 kapsel Lutein Royal daglig med et måltid. Lutein er fettløselig og absorberes best av kroppen hvis den tas med en liten mengde fett, som vanligvis er til stede i et vanlig måltid. 

 

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Naturlig Lutein fra marigold blomsten (FloraGLO® fra Kemin Industries, Inc.), plantecellulose (kapsel)  

Garantert ren og fri for tilsetningsstoffer:  

 • Fri for laktose, gluten, gjær og soya
 • fri for hvete og meieriprodukter
 • Fri for kunstige farger og konserveringsmidler
 • Fri for genmodifiserte stoffer
 • Fri for animalske produkter
 • Fylt i kapsler av vegetabilsk opprinnelse
 • Egnet for vegetarianere, veganere og diabetikere

 

Hver kapsel inneholder: 

 • 21 mg naturlig FloraGLO® lutein
 • 840 mcg zeaxanthin

 

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering. 


  Garantert kvalitet for helsen din

  Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

  Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

  • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
  • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
  • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat

   


  Kundevurderinger av Lutein Royal
  Siste 4 anmeldelser:
  Vel, du kan gjøre det igjen og igjen! Jeg håper å få gode resultater i kampen mot sykdommen!

  Jeg bruker den andre flasken av dette produktet fordi jeg vet at det er bra for øynene. Jeg kjenner ikke til den optimale dosen med tanke på den avanserte sykdommen! Jeg svelger 1-2 kapsler om gangen med vann! Jeg har tenkt å fortsette å drikke dem! Jeg vil gjerne ha noen råd om hvor mye jeg kan drikke per dag i forhold til diagnosen min! Jeg bruker deres andre produkter, magnesium og vitamin C. Takket være Vitamin Express! Jeg bruker en annen dosering av dette produktet fordi jeg vet at det er bra for øynene.

  Skrevet av Karmen
  Verifisert kjøp
  Dette produktet er flott for trette øyne👍.

  Veldig bra 😀👍👍

  Skrevet av Janne Ström
  Automatisk oversatt
  Har ikke kjøpt den enda, men jeg har et spørsmål

  Luteininnholdet i produktet ditt er uklart for meg. Den inneholder 21 mg naturlig FloraGlo® lutein, som ifølge din informasjon inneholder 10 % lutein fra Tagetes erecta L. Så er luteininnholdet per kapsel 2,1 mg? Takk for din informasjon!

  Skrevet av Lüder Mosler

  KundeserviceNordics logoNordics logo

  Det er riktig at Lutein Royal gir FloraGLO® Lutein* og dette FloraGLO-ekstraktet gir 10 % lutein fra Tagetes erecta L. Men hver kapsel inneholder høydoserte 21 mg lutein, ikke 2,1 mg per kapsel.

  Dette produktet er kjempebra

  Jeg anbefaler produktet til alle

  Skrevet av Anna
  4,4/ 5
  Totalt:5


  Andre kunder liker også: