Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

-30% på alle produkter ved kjøp over 1000 kr!

Vitamin K2 dråper - 100% naturlig for barn og voksne
 • 100% naturlig vitamin K2 (som MK-7)
 • Gir 100 mcg Vitamin K2 per dråpe
 • Svært høy biotilgjengelighet og bioaktivitet
 • Skapt via naturlig natto-gjæring
 • Garantert fri for syntetisk vitamin K2
 • Fri for palmeolje, uten uønskede tilsetningsstoffer
 • Vegansk og lett fordøyelig
Kjøp mer, spar mer!
362 kr
344 kr
-5%
326 kr
-10%
308 kr
-15%
1 x 10 ml
362 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Siste 5 anmeldelser:
Topp kvalitet

Top kvalitet og ganske lett å svelge, sammenlignet med kapsler. Perfekt i kombinasjon med vitamin D3.

Skrevet av Vicki
Topp kvalitet – virkelig god verdi for pengene

Veldig fornøyd med det. Ingen bivirkninger for meg, virkelig god verdi for pengene med god kvalitet. Bentettheten økte faktisk litt etter noen måneder.

Skrevet av Chris
Toppkvalitet - veldig god verdi

Veldig fornøyd med det. Ingen bivirkninger for meg, virkelig god verdi for pengene med god kvalitet. Bentettheten økte faktisk litt etter noen måneder.

Skrevet av Chris
Toppkvalitet

Top kvalitet og ganske lett å svelge, sammenlignet med kapsler. Perfekt i kombinasjon med vitamin D3.

Skrevet av Vicki
Flott!

K2 dråper: lett å bruke, behagelig smak! Jeg er veldig fornøyd med det!

Skrevet av Ellie
5/ 5
Totalt:6

Vitamin K2 dråper - 100% naturlig for barn og voksne

Vitamin K2-dråper inneholder 100 % naturlig all-trans vitamin K2 i form av MK-7 av høyest mulig kvalitet. For å optimalisere biotilgjengeligheten og stabiliteten brukes MCT-olje fra kokosnøtt som base. Vitamin K2-dråpene er fri for tilsetningsstoffer og allergener. 

Med de høydoserte vitamin K2-dråpene er det spesielt enkelt å dekke det daglige behovet for vitamin K2 eller å kompensere eller forebygge vitamin K-mangel. Vitamin K2-dråper er den optimale formen for inntak for barn og ungdom for å støtte normal beinvekst. Vitamin K2-dråper er også ideelle for voksne som ikke kan svelge kapsler. 

Hvorfor Vitality Vitamin K2-dråper er de beste vitamin K-dråpene du kan kjøpe: 

 • Høydosert og godt tolerert: Hver dråpe gir deg 100 mcg naturlig vitamin K2 i form av all-trans MK7 av høyeste kvalitet. Med den praktiske pipetten kan du tilsette hvilken som helst mengde vitamin K2. Voksne anbefales å ta 100 mcg eller 200 mcg (1 til 2 dråper) per dag etter behov.
 • Maksimal biotilgjengelighet og bioaktivitet: Vitalitet Vitamin K2-dråper inneholder kun naturlig vitamin K2 i sin mest effektive form som all-trans MK7 (menaquinone-7). Det absorberes optimalt av kroppen og når raskt en høy konsentrasjon i blodet. Den har høyest mulig biotilgjengelighet og bioaktivitet og er aktiv i kroppen i opptil 72 timer.
 • Dokumentert kvalitet: Vitality Vitamin K2-dråper er testet for innhold av aktive ingredienser og renhet av et uavhengig laboratorium ved bruk av den nyeste analytiske teknologien. Du kan derfor være sikker på at du tar et vitamin K2-preparat av høy kvalitet.
 • Garantert fri for kunstig Vitamin K2: Mange av vitamin K2-produktene som for tiden er tilgjengelige inneholder kunstig produsert vitamin K2. Vitality Vitamin K2-dråpene derimot, inneholder kun den naturlige, bioaktive all-transformen av vitamin K2. Vitamin K2 produseres i Europa gjennom en unik patentert biogjæringsprosess ved bruk av natto-kulturer. Produksjonen er miljøvennlig fordi det ikke brukes kjemikalier, løsemidler eller syntetiske prosesser.
 • Garantert fri for allergener og tilsetningsstoffer: Vitality Vitamin K2-dråper inneholder kun olivenolje og MCT-olje som base. Bruk av palmeolje unngås bevisst. Produktet er fritt for allergener som soya, gluten og laktose og inneholder ingen fargestoffer, konserveringsmidler eller genmodifiserte stoffer (GMO-fri).
 • 100 % vegansk: Vitality Vitamin K2-dråper er garantert fri for animalske ingredienser og er derfor egnet for veganere og vegetertianere.
 • Meget godt forhold mellom pris og ytelse: Den høye kvaliteten og renheten til vitamin K2, fraværet av uønskede tilsetningsstoffer og den gode toleranse garanterer et eksepsjonelt godt forhold mellom pris og ytelse.
 • Fornøydgaranti: Vi garanterer kvaliteten på Vitality Vitamin K2-dråper med vår 100-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det å få refusjon.

Dobbel beskyttelse ved å regulere kalsium 

Tenk deg at det finnes et vitamin som sørger for at kalsium lagres i beinene og ikke avsettes i arteriene. Forskere har bevist at vitamin K2 gjør nettopp det. Kort fortalt er vitamin K2 viktig for sterke, normale bein og rene, elastiske arterier. 

Vitamin K2 regulerer hvordan kroppen lagrer og bruker mineralet kalsium. Leger har lagt merke til at personer med økt kalsiumtap, f.eks. postmenopausale kvinner også har store kalsiumavleiringer i arteriene. 

Mangelen på kalsium i beinene fører til redusert bentetthet. Det kroniske kalsiumoverskuddet i arteriene fører til at kalsium avsettes i karveggene med alle dets konsekvenser. 

Aktuelle forskningsresultater viser at kalsiummetabolismen bare fungerer riktig hvis det er nok vitamin K2. 

Vitamin K2 har derfor en perfekt dobbel beskyttelse for beinhelsen, så vel som for blodårene og det kardiovaskulære systemet. 

Vitamin K2 og det kardiovaskulære systemet 

Vitamin K2 aktiverer Matrix-Gla-Protein (MGP), som er ansvarlig for reguleringen av kalsium i arterieveggene. MGP er den mest effektive hemmende faktoren mot åreforkalkning og kan bare aktiveres av vitamin K2. 

Derfor fører mangel på vitamin K2 uunngåelig til aterosklerose. Det er sant at sunt arterielt vev inneholder 100 ganger mer K2 enn forkalkede arterier. Dessverre viser mange studier tydelig at maten vår ikke tilfører nok vitamin K2 til å aktivere Gla-proteinene i bein og arterier på en optimal måte. 

En utvetydig sammenheng mellom vitamin K2 og reduksjon av arteriell forkalkning og hjertesykdom ble først dokumentert i 2004, i sammenheng med den velfinansierte og velkontrollerte Rotterdam-Heart-studien. 

Omtrent 4800 kvinner og menn over 55 år deltok i denne studien i Nederland, som gikk over 10 år. Menneskene som i løpet av denne tiden tok mat rik på vitamin K2 hadde opptil 50 % mindre kalsiumavleiringer i arteriene. 

Samtidig hadde de opptil 50 prosent lavere risiko for å lide av dødelig kardiovaskulær sykdom og omtrent 25 prosent lavere dødelighet av den årsaken. 

Fordelene ble bare sett hos deltakere som hadde tatt mer enn 32 mikrogram vitamin K2 daglig. Et høyere forbruk av vitamin K1 førte derimot ikke til like positive effekter på det kardiovaskulære systemet. 

Vitamin K2 for et normalt skjelett 

Vitamin K2 har i studier vist seg å være like viktig som kalsium og vitamin D3 for å bygge sterke bein. Vitamin D3 forårsaker faktisk oppbygging av osteokalsin. Men bare vitamin K2 kan aktivere osteocalcin, proteinet som lagrer kalsium i beinene. 

Det betyr at mangel på vitamin K2 kan føre til redusert bentetthet og osteoporose, selv om du har nok kalsium og vitamin D3. 

I stedet lagres kalsium i arterieveggene og fører til aterosklerose. Det forklarer også hvorfor så mange eldre lider av forkalkede arterier og samtidig har skjøre, kalsiumfattige bein. 

For å lagre kalsium i skjelettet trengs bestemte proteiner: Gla-proteiner. Men de må aktiveres for å oppfylle sin funksjon. Bare vitamin K2 muliggjør dette avgjørende aktiveringstrinnet. 

Uten aktiverte Gla-proteiner migrerer kalsium ukontrollert fra beinene til arteriene, hvor det fremmer åreforkalkning. Allerede i 1984 observerte forskere at pasienter med benbrudd forårsaket av osteoporose hadde opptil 70 prosent mindre vitamin K i blodet enn en kontrollgruppe på samme alder. 

Den optimale dosen av vitamin K2 

Vitamin K produseres vanligvis bare i små mengder i tarmen. Ofte er imidlertid ikke nok til å aktivere Gla-proteinene. Derfor er noen mennesker avhengige av bestemte typer mat eller vitamin K2-tilskudd. 

Det er imidlertid klare tegn på at den vestlige befolkningen får i seg for lite vitamin K. Personer over 50 år er spesielt utsatt, siden kostholdet i denne alderen inneholder enda mindre vitamin K. Soling er også begrenset.  Mangel på vitamin K og vitamin D er forhåndsprogrammert. 

Det er derfor Prof. Vermeer fra University of Maastricht anbefaler personer over 50 år å ta vitamin K2 i en dose på 100-200 mcg per dag. Den høyere dosen på 200 mcg anbefales spesielt for personer som ønsker å være sikre på at alle Matrix Gla-proteiner (MGP) er aktivert i kroppen. 

For friske personer under 50 år er 50 mcg daglig nok for en tilstrekkelig dose. Hvis du i tillegg tar vitamin D daglig, bør du imidlertid spise minst 100 mcg vitamin K2 per dag, selv om 200 mcg vitamin K2 ville vært enda bedre. 

Har vitamin K2-dråper kontraindikasjoner? 

Personer som tar antikoagulantia (blodfortynnende legemidler) eller lider av blodproppforstyrrelser bør snakke med legen sin før de tar dette produktet. Årsaken er at daglig inntak av vitamin K2 kan redusere effekten av antikoagulantia. Disse blodantikoagulantene virker ved å hemme effektiviteten av vitamin K2 i kroppen. 

Men siden kroppen vår absolutt trenger vitamin K, anbefaler vi at du ikke tar blodfortynnende legemidler som virker på K2. Snakk med legen din om blodfortynnende medisiner som fungerer uavhengig av vitamin K. Disse kalles direkte orale antikoagulantia (DOAC). 


Produktinformasjon
Vitamin K2-dråper 100 mcg
 • Artikkelnr.

  6947-8B

 • Varemerke

  Vitality Nutritionals

 • Antall

  10

 • Produkttype

  Dråper

 • Produsert i

  Østerrike

 • Pakkestørrelse

  10 Milliliters

 • Antall per forpakning

  10

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  5

 • Pris per kg/l

  36 200 kr / 1L inkl. MVA

Avhengig av behov bør voksne ta 1 til 2 dråper per dag med et måltid. Du kan bruke dråpene på en skje eller direkte på tungen. Det kan også tas med mat, for eksempel kan du sette dråpen på et stykke brød og spise det.  

Viktig merknad: Hvis du tar antikoagulantia eller lider av en blødningsforstyrrelse, snakk med legen din før du tar dette produktet. Årsaken er at inntaket av vitamin K2 kan redusere effekten av antikoagulantmedikamenter ved å blokkere effekten av vitamin K2 i kroppen. 

 

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Triglyserider med middels kjede (fra kokosnøtt), olivenolje, naturlig vitamin K2 som trans MK-7 

Garantert ren og fri for allergener:  

 • Fri for laktose, gluten, gjær og soya
 • Fri for hvete og meieriprodukter
 • Fri for kunstige farger og konserveringsmidler
 • Fri for genmodifiserte stoffer
 • Egnet for vegetarianere, veganere og diabetikere

 

Hver dråpe inneholder: 

 • 100 mcg naturlig vitamin K2 som MK-7 

 

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted 
 • Beskytt mot sollys og fuktighet 
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap 
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen 
 • Oppbevares utilgjengelig for barn 

 

 • Må ikke oppbevares i kjøleskap 
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen 
 • Oppbevares utilgjengelig for barn 
 • Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.

   

  • Eggfri,
  • Fiskefritt,
  • Fri for farger,
  • Fri for konserveringsmidler,
  • Fruktosefri,
  • Gelatinfri,
  • Gjærfri,
  • Glutenfri,
  • Hvetefri,
  • Hypoallergenisk,
  • Ikke-GMO,
  • Ingen kunstig søtningsmiddel,
  • Ingen magnesiumstearat,
  • Ingen mikrokrystallcellulose,
  • Ingen smak,
  • Ingen sukkeralkohol,
  • Laktosefri,
  • Meierifritt,
  • Nøttefri,
  • Peanøttfri,
  • Produsert i Europa,
  • Skalldyrfri,
  • Soyafri,
  • Sukkerfri,
  • Uten tilsetningsstoffer,
  • Vegansk,
  • Vegetarisk

  Garantert kvalitet for helsen din

  Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

  Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

  • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
  • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
  • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat

   


  Kundevurderinger av Vitamin K2-dråper 100 mcg
  Siste 5 anmeldelser:
  Topp kvalitet

  Top kvalitet og ganske lett å svelge, sammenlignet med kapsler. Perfekt i kombinasjon med vitamin D3.

  Skrevet av Vicki
  Topp kvalitet – virkelig god verdi for pengene

  Veldig fornøyd med det. Ingen bivirkninger for meg, virkelig god verdi for pengene med god kvalitet. Bentettheten økte faktisk litt etter noen måneder.

  Skrevet av Chris
  Toppkvalitet - veldig god verdi

  Veldig fornøyd med det. Ingen bivirkninger for meg, virkelig god verdi for pengene med god kvalitet. Bentettheten økte faktisk litt etter noen måneder.

  Skrevet av Chris
  Toppkvalitet

  Top kvalitet og ganske lett å svelge, sammenlignet med kapsler. Perfekt i kombinasjon med vitamin D3.

  Skrevet av Vicki
  Flott!

  K2 dråper: lett å bruke, behagelig smak! Jeg er veldig fornøyd med det!

  Skrevet av Ellie
  5/ 5
  Totalt:6


  Andre kunder liker også: