Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Sommersalget fortsetter! Få opp til -25%! Se alle tilbudene her

La drømmen om en god natts søvn bli virkelighet
 • Både for å hjelpe deg å sovne og for å sove gjennom natten
 • Med 1 mg Melatonin og fire tradisjonelle urter
 • Beriket med ekstra vitaminer og mineraler
 • Ingen vanedannende effekt
1 x 40 kapsler
349 kr279 kr

På lager

Du sparer 70 kr
 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Det finnes ingen anmeldelser ennå
Det finnes ingen anmeldelser ennå

La drømmen om en god natts søvn bli virkelighet

Sliter du med å sovne? Våkner du i tillegg ofte opp midt på natten eller for tidlig om morgenen? Da merker du gjerne at dårlig søvn går ut over både overskudd og humør.

Å føle seg opprømt, stresset og bekymret blir stadig mer utbredt i dag som vi lever i et travelt og prestasjonsorientert samfunn. Mange av oss får søvnvansker spesielt etter alkohol, mangel på mosjon og en usunn livsstil.

1 av 3 i befolkningen har søvnvansker ukentlig. Årsakene kan være kroppslige plager, bekymringer, stress, støy eller bruk av skjerm utover kvelden.

Kilde: Folkehelseinstituttet [1]

Hva er konsekvensene av dårlig søvn?

Kroppen trenger søvn for å vedlikeholde immunforsvaret og gjenoppbygge vev og organer. Hjernen trenger også å hvile, for å bearbeide de mange inntrykkene fra dagen.

Når vi sover dårlig, kan det gå ut over både relasjoner og arbeidslivet. Dårligere konsentrasjon og mindre kreativitet på jobb kan bli konsekvensen, i tillegg kommer høyere risiko for ulykker både på arbeid og i trafikken. Unødvendige konflikter kan oppstå på grunn av at vi er irritable og lite opplagte.

Hvor mye søvn trenger du?

Hvor mye vi sover, og hvor mye søvn vi faktisk trenger, varierer. Det er store individuelle forskjeller i søvnbehov. For voksne er det normalt å sove mellom 6 og 8 timer hver natt. Kvaliteten på søvnen er vel så viktig som antallet timer du sover. Er du uthvilt på dagtid, har du fått tilstrekkelig søvn. [2]

Vi kan alle gjøre en egeninnsats for å forbedre kvaliteten på søvnen vår – for eksempel ved å slå av telefon/nettbrett før vi legger oss, gi oss selv god tid til å hvile, spise sunt og næringsrikt kosthold og regelmessig mosjon. Vi har imidlertid ikke særlig innflytelse over noen av de mest kritiske faktorene for sunn søvn – som f.eks produksjonen av hormonet melatonin.

Søvnhormonet melatonin

Melatonin er et naturlig hormon i kroppen som styrer døgnrytmen vår. Det utskilles fra epifysen som ligger i hjernen. Naturlig melatoninproduksjon er lysavhengig – noe som betyr at den frigjøres så snart det begynner å bli mørkt. Effekten gjenspeiles i økende tretthet, og det er derfor melatonin ofte beskrives som “søvnhormonet”.

Ulike individuelle faktorer kan føre til at kroppen produserer mindre melatonin enn det som trengs for en avslappende søvn. Noen årsaker til lavere melatoninproduksjon inkluderer for eksempel høyere alder, skiftarbeid eller «jetlag» etter lengre flyreiser. Resultatet kan være problemer med å sovne og opprettholde søvnen. Melatonins betydning for kvalitetssøvn er dokumentert i en rekke studier. [3]

Aktive urter brukt for å fremme søvnkvalitet

Valerianarot

Valerianarot er anerkjent for å kunne bidra til å opprettholde en naturlig søvn. Den har en beroligende og muskelavslappende effekt og kan også brukes til å hjelpe tilstander som spenning, stress og følelse av opprømthet. Mange sliter med oppvåkning midt på natten, og valerianarot kan derfor gi viktig hjelp for en naturlig søvn.

Sitronmelisse

Sitronmelisse er en populær kulinarisk urt med en distinkt, forfriskende smak. Den har vært brukt i hundrevis av år blant annet for sin lett avslappende virkning og for å roe ned følelser av bekymring og spenning.

Kaliforniavalmue

Kaliforniavalmue er en annen klassisk urt som er anerkjent for å fremme kvaliteten på naturlig søvn. Spesielt i kombinasjon med valerianarot, har kaliforniavalmue blitt vitenskapelig bevist å forbedre varigheten av søvn og dermed søvnkvaliteten.

Pasjonsblomst

Pasjonsblomst er en tradisjonell medisinsk plante som det er kjent for å være mer enn 500 forskjellige arter av. Den mest kjente av disse pasjonsblomstene er sorten som bærer spiselig frukt. Ekstrakter fra pasjonsblomst blir ofte brukt i urteblandinger for å fremme følelsen av rolig og lett avslappende søvn.

Naturlig søvnhjelp med melatonin: ReviSleep®

Løsningen på søvnproblemer kan du nå få reseptfritt. Det nye kvalitetsproduktet ReviSleep® gir deg hele 5 gode og dokumenterte ingredienser. Disse har sine forskjellige virkeområder, og det gjør ReviSleep® til et komplett produkt for å hjelpe mot vanlige søvnproblemer.

ReviSleep® har en perfekt balansert blanding for å hjelpe deg med å sovne og holde deg sovende gjennom natten. Du får melatonin, aktive ingredienser fra fire anerkjente urter og dessuten viktige vitaminer og mineraler.

Dette produktet tas lett opp i kroppen uten noen vanedannende effekter, noe som gjør Revisleep® til et ideelt valg for å støtte livsstilen din, eller hvis du leter etter noe pålitelig for å hjelpe deg med søvnvansker.

Hvorfor ReviSleep® garantert er det beste produktet du kan kjøpe

 1. Produktet er utviklet både for å hjelpe deg med å sovne og holde deg i søvn
 2. Hver kapsel inneholder 1 mg melatonin og aktive ingredienser fra fire naturlige urter
 3. Beriket med verdifulle vitaminer og mineraler, som for eksempel – magnesium, vitamin D3, vitamin B12 og folsyre.
 4. Inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler
 5. Høy fordøyelighet og effektivitet
 6. Enkel å ta og tåles veldig godt
 7. Ikke vanedannende
 8. Inneholder ingen allergener
 9. Inneholder ingen animalske produkter – egnet for veganere og vegetarianere
 10. Inneholder ikke tilsatt sukker – ideell for diabetikere
 11. Utmerket valuta for pengene

Har ReviSleep® noen uønskede bivirkninger?

ReviSleep® har en utmerket sikkerhetsprofil. Så lenge du holder deg til den anbefalte dosen, vil ingen av ReviSleeps aktive ingredienser forårsake uønskede effekter. Barn under tolv år bør imidlertid ikke ta ReviSleep®.

Hvis du tar andre medisiner, vennligst diskuter det planlagte inntaket av ReviSleep® med legen din på forhånd for å utelukke mulige interaksjoner.

Hvem vil ha nytte av å ta ReviSleep®?

ReviSleep® er spesielt egnet for personer som, kanskje på grunn av sin livsstil eller jobben, har en tendens til å ha problemer med å sovne og/eller våkner gjentatte ganger i løpet av natten. Søvnproblemer kan ha mange årsaker, og i noen tilfeller er det ikke lett å identifisere og eliminere utløsende faktorer. Å ta ReviSleep® anbefales derfor spesielt for følgende grupper mennesker:

 • Eldre mennesker
 • Personer som er lettere urolige mens de prøver å sovne
 • Personer som er forhindret fra å sovne og opprettholde søvn på grunn av bekymring og stressende tanker
 • Skiftarbeidere og de som jobber om natten
 • Småbarnsforeldre
 • Personer som lider av jetlag etter en lang reise
 • Blinde og svaksynte personer
 • Personer som ikke ønsker å ta reseptbelagte sovemedisiner

Gode råd for bedre søvn:

 • Ha en fast rytme for når du står opp og legger deg.
 • Unngå lys fra skjermer (mobil, pc, tv) før leggetid
 • Ikke sov om dagen, og begrens eventuell middagslur til ca 20 minutter
 • Vær i fysisk aktivitet daglig, men unngå hard trening de siste timene før leggetid
 • Unngå koffeinholdige drikker (kaffe, te og cola) på kveldstid
 • Unngå røyk og alkohol i tiden før leggetid
 • Sørg for et mørkt soverom, med moderat temperatur
 • Unngå å være sulten eller for mett før leggetid

[1] Kilde Folkehelseinstituttet https://www.fhi.no/nettpub/hin/psykisk-helse/sovnvansker-folkehelserapporten/

[2] Kilde Helsedirektoratet https://www.helsedirektoratet.no/brosjyrer/sov-godt-gode-rad-for-bedre-sovn/

[3] Kilde: Sletten, T. L. et al. Efficacy of melatonin with behavioural sleep-wake scheduling for delayed sleep-wake phase disorder: A double-blind, randomised clinical trial. PLoS Medicine 15, e1002587 (2018).


Produktinformasjon
ReviSleep
 • Artikkelnr.

  9035

 • Varemerke

  Lectinect

 • Antall

  40

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Europa

 • Pakkestørrelse

  27 Grams

 • Antall per forpakning

  40

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  40

 • Pris per kg/l

  10 341 kr / 1KG inkl. MVA

Ta en kapsel før leggetid sammen med et glass vann.

Det bør ikke inntas mer enn anbefalt døgndose. Kontakt lege ved langvarige søvnproblemer og om du kan ta melatonin sammen med legemidler. Bilkjøring og bruk av maskiner skal unngås i minst 5 timer etter inntak av melatonin. Det er ingen kjente bivirkninger ved bruk av melatonin. Egnet for vegetarianere og diabetikere.

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Sitronmelisse bladekstrakt (Melissa officinalis), Valerianarot ekstrakt (Valeriana officinalis), Plantecellulose (kapsel), Simag™ 55 Marint Magnesium***, Kaliforniavalmue ekstrakt (Eschscholzia californica), Pasjonsblomst ekstrakt (Passiflora incarnata), Gummi arabicum (fyllmiddel), L-ascorbinsyre (vitamin C), DL alfatokoferol (vitamin E), risfiber, niacinamid (vitamin B3), Kalsium D-pantotenat (vitamin D5), Pyridoksinhydroksid (vitamin B6), Melatonin, Tiaminhydroksid (vitamin B1), Retinylpalmitat (vitamin A), Riboflavin (vitamin B2), Pteroylmonoglutaminsyre (vitamin B9), L-selenmetionin (selen), Kolekalsiferol (vitamin D3), Metylkobalamin (vitamin B12).

*** Simag™ 55 er et registrert varemerke fra Nexira.

Innhold per kapsel:

150 mg Sitronmelisse bladekstrakt (2.5% Rosmarinsyre)

120 mg Valerianarot ekstrakt (0.3% Valeriansyre)

84 mg Kaliforniavalmue ekstrakt (2% Rutin)

50 mg Pasjonsblomst ekstrakt (2.5% Vitexin)

1 mg Melatonin

56 mg Marint Magnesium (15 %*)

20 mg Vitamin C (25 %*)

3 mg Vitamin B3 (Niacin) (19 %*)

2,5 mg Vitamin E (21 %*)

1,5 mg Vitamin B5 (Pantotensyre) (25 %*)

1,4 mg Vitamin B6 (100 %*)

0,35 mg Vitamin B1 (29 %*)

320 µg Vitamin A (40 %*)

0,26 mg Vitamin B2 (18 %*)

100 µg Folsyre (50 %*)

9 µg Selen (16 %*)

2,5 µg Vitamin D3 (50 %*)

2 µg Vitamin B12 (80 %*)

* i % av referanseinntak.

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Kosttilskudd kan ikke benyttes som erstatninge for et variert, balansert kosthold eller for en
aktiv livsstil. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utenfor barns rekkevidde. Informasjonen er ikke ment å erstatte råd fra din lege eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling om å selvmedisinere.

Barn, ungdom under 18 år, gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke
dette produktet.   Kundevurderinger av ReviSleep
  Det finnes ingen anmeldelser ennå
  Det finnes ingen anmeldelser ennå


  Andre kunder liker også: