Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

-30% på alle produkter ved kjøp over 1000 kr!

nupure lactoglow - Collagen shot med melkesyrebakterier og retinol
 • For jevn, glødende og fast hud
 • Ferdigblandet collagen shot
 • Hudpleie fra innsiden
 • Kollagenpeptider, melkesyrebakterier og retinol
Kjøp mer, spar mer!
249 kr
237 kr
-5%
224 kr
-10%
212 kr
-15%
1 x 10 ml
249 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Siste 5 anmeldelser:
Jeg er 70 år

..Og jeg er veldig overrasket over hvordan huden min har endret seg. Dybden på rynkene har blitt redusert, porene har blitt mindre og huden føles fløyelsmyk. Jeg holder meg på ballen og vil fortsette å ta produktet videre (ca. 3 måneder så langt). Jeg er nysgjerrig på å se hva hudlegen min tenker og om hun også vil merke det.

Skrevet av Sonja
Raskt levering

Rask levering, miksing lett og smaken er veldig god. Jeg kan ikke si noe om effekten etter å ha tatt det en kort stund. Jeg håper på støtte for løst bindevev og bedre leddbevegelighet...

Skrevet av Barbara
Herlig produkt!

Jeg har brukt Nupure Lactoglow i omtrent 4 uker nå og vil gjerne dele mine erfaringer. Da den først kom, imponerte den umiddelbart med sin høye kvalitet. Så jeg åpnet den første flasken med en gang – og vel, det fungerer ikke helt som du skulle tro – og tok den med en gang. Smaken er utmerket, og den ville sikkert også være flott i en cocktail. Ingen problemer med magen, ingen bismak – noe jeg har opplevd med andre kollagenprodukter, men ikke her. Så flott! Og når det kommer til effekten: både jeg og partneren min er imponert. Lactoglow er definitivt det mest effektive antirynkeproduktet jeg har prøvd så langt, såpass at jeg heller ikke blir spurt om ID!

Skrevet av Monika
Mindre rynker

Jeg har vært en stor fan av nupure probaskin lenge, så jeg ville prøve lactoglow også. Jeg liker også veldig godt effekten den har på ansiktet. Etter bare noen uker ser huden mye glattere ut og føles ikke lenger så slapp ut. Spesielt bekymringslinjene i pannen, som dessverre brukes for ofte i disse dager, har blitt mindre dype. Jeg trekker fra én stjerne for flaske-konstruksjonen . Jeg har vanskelig for å huske å snu den feil vei før jeg åpner flasken. Som et resultat har jeg måttet ta det tre ganger uten bakteriene. Ellers kan jeg bare si gode ting om effekten.

Skrevet av Vera
Utmerket!

Flott kollagen produkt!!! Er begeistret!!

Skrevet av Lena
4,9/ 5
Totalt:7

nupure lactoglow - Collagen shot med melkesyrebakterier og retinol

Denne 2 i 1 flytende kollagenshoten inneholder en superkombinasjon for huden.
⁠I en flaske får du hudpleie fra innsiden med melkesyrebakterier, retinol og kollagenpeptider som normaliserer hudfornyelsen.⁠

⁠Kollagen er hovedkomponenten i en sunn hud og derfor kan det være lurt å pleie huden for å holde den ved like. På lik linje som man pleier huden på utsiden med diverse kremer, kan det være vel så bra å gjøre det samme på innsiden. nupure lactoglow collagen shot pleier huden fra innsiden, slik at du kan ha fuktet, glødende og sunn hud på utsiden.

Fordeler med nupure lactoglow collagen shot

 • Hudpleie fra innsiden
 • Ivaretar sunn, spenstig og fuktet hud
 • Opprettholder kollagenproduksjonen for fastere hud og mindre synlige rynker.
 • Normaliserer cellefornyelsen i huden
 • Smart flaske som holder ingrediensene ferske helt frem til bruk
 • Alt i èn løsning - ferdigblandet, flytende shot med hudens favorittingredienser
 • Enkel å ha med seg og smaker godt

Aktive ingredienser i nupure lactoglow

⁠⁠Med 3 nøye utvalgte melkesyrebakterier, i noen tilfeller omtalt som probiotika, samt det unike kollagenet Verisol B og Vitamin A er dette en superdose for huden.

 • Verisol B⁠
  Kollagenpeptidene i Verisol B er utviklet for å å pleie huden fra innsiden og har svært god biotilgjengelighet (hvor mye som blir absorbert og overlever fordøyelsen uten å bli brutt ned.) Dette gjør at kollagenpeptidene kan absorberes av kroppen umiddelbart i motsetning til andre typer kollagen som brytes ned uten at kroppen kan ta det til seg. Verisol B er hentet fra storfekjøtt og er derfor ikke egnet for vegetarisk kosthold.
 • ⁠Melksyrebakterier
  ⁠Visse tarmbakterier kan forbedre måten tarmen absorberer kollagenpeptidene. Det er derfor nupure lactoglow collagen shot inneholder de tre bakteriestammene Lactobacillus rhamnosus SP1, Lactobacillus rhamnosus LB21, Lactobacillus paracasei Vigiis 101.
 • ⁠Retinol
  ⁠For å opprettholde sunn hud med normal cellefornyelse inneholder vår "glød-på-flaske" vitamin A, også kjent som ungdomsvitaminet Retinol.
 • ⁠Inulin
  ⁠Dette er et kostfiber, også kjent som et prebiotika, som mater de gode tarmbakteriene og gjør at melkesyrebakteriene kan levere optimalt.

Slik bruker du lactoglow

Den innovative flasken er laget med to kammere som må åpnes på den smarte lacotglow -metoden. I det hvite lokket ligger frysetørrede melkesyrebakterier, mens i selve flasken oppbevares det flytende kollagenet. Vri korken med klokken til du hører 1 knepp, du skal ikke stoppe nå men fortsette å vri til du det ikke lenger er mulig mer. Rist så flasken godt.
⁠Med denne metoden blandes melkesyrebakteriene med kollagenet rett før den skal brukes.


Produktinformasjon
nupure lactoglow
 • Artikkelnr.

  6021

 • Varemerke

  nupure

 • Antall

  10

 • Produkttype

  Millilitere

 • Produsert i

  Europa

 • Pakkestørrelse

  100 Milliliters

 • Antall per forpakning

  10

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  10

 • Pris per kg/l

  2 490 kr / 1L inkl. MVA

Voksne tar 1 flaske per dag under eller etter et måltid.

Drikk direkte fra flasken, eller bland den i et glass vann eller juice.

Merk: Flasken har en spesiell åpningsmekanisme for å blande bakteriekulturer som finnes i lokket med kollagenet. Les derfor bruksanvisningen i pakningsvedlegget nøye før du åpner det for første gang!

 1. Vri korken med klokken til sikkerhetsforseglingen ryker.
 2. Fortsett å vri korken. Selv om du allerede hører en sprekk, fortsett å vri lukkeren til den stopper. Nå faller pulveret med bakteriekulturer inn i væsken.
 3. Rist flasken grundig i flere sekunder for å blande bakteriene med den kollagenholdige væsken.
 4. Skru deretter av korken mot klokken og drikk innholdet.

Det bør tas langsiktig, over en periode på minst 3 måneder.

Må ikke brukes under graviditet og amming.

Dette produktet inneholder ingen allergener.

vann, kollagenhydrolysat, søtningsmidler: fruktose, xylitol, sukralose; Surhet regulator: sitronsyre; Bakteriekulturer: Lactobacillus rhamnosus SP1, Lactobacillus rhamnosus LB21, Lactobacillus paracasei Vigiis 101; Inulin, antiklumpemiddel: magnesiumstearat; Vitamin A-acetat, smak (tropiske frukter), konserveringsmidler: natriumbenzoat, kaliumsorbat

En flaske inneholder:

 • 400 mcg vitamin A
 • 3 x 10^9 CFU bakteriekulturer
 • 2,5 g kollagenhydrolysat

 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert, balansert kosthold og en sunn livsstil. Ikke overskrid anbefalt daglig inntak. Oppbevares alltid utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis, er ikke ment som en erstatning for anbefalinger fra legen din eller annet helsepersonell. Det er heller ikke en helbredende uttalelse eller en invitasjon til selvmedisinering.

 • Fri for farger,
 • Gelatinfri,
 • Ikke-GMO,
 • Ingen mikrokrystallcellulose,
 • Ingen silisiumdioksid,
 • Produsert i Europa

Vi forsker for helsen din

AixSwiss BV ble grunnlagt i 2015. Kort tid senere dukket nupure-merket opp. Siden den gang har det multinasjonale teamet fra et bredt spekter av disipliner jobbet utrettelig for å utvikle toppmoderne produkter. For å gjøre dette mulig gjennomfører vi egne forskningsprosjekter i tillegg til intensiv forskning og utveksling med ledende eksperter.

Gjennom årene har vi utviklet en rekke produkter ved bruk av levende bakteriekulturer og bakterielysater. Vi har nå et bredt spekter av produkter, skreddersydd for dine behov.

Vårt løfte

Vi stiller selvfølgelig de høyeste krav til produksjon av våre produkter og overholdelse av de beste kvalitetsstandarder. Våre produkter er produsert og testet i EU. Vi henter kun nødvendige råvarer fra leverandører som deler våre standarder.

⁠Streng kontroll og dokumentasjon av alle produksjonstrinn og kontinuerlig testing av produktene i laboratorier er en selvfølge. Regelmessige uavhengige revisjoner bekrefter sertifisering i henhold til ISO-standarder og samsvar med produksjonsretningslinjene til American Food and Drug Administration (FDA). Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om produktene våre, produksjonsprosessen eller ingrediensene.


Kundevurderinger av nupure lactoglow
Siste 5 anmeldelser:
Jeg er 70 år

..Og jeg er veldig overrasket over hvordan huden min har endret seg. Dybden på rynkene har blitt redusert, porene har blitt mindre og huden føles fløyelsmyk. Jeg holder meg på ballen og vil fortsette å ta produktet videre (ca. 3 måneder så langt). Jeg er nysgjerrig på å se hva hudlegen min tenker og om hun også vil merke det.

Skrevet av Sonja
Raskt levering

Rask levering, miksing lett og smaken er veldig god. Jeg kan ikke si noe om effekten etter å ha tatt det en kort stund. Jeg håper på støtte for løst bindevev og bedre leddbevegelighet...

Skrevet av Barbara
Herlig produkt!

Jeg har brukt Nupure Lactoglow i omtrent 4 uker nå og vil gjerne dele mine erfaringer. Da den først kom, imponerte den umiddelbart med sin høye kvalitet. Så jeg åpnet den første flasken med en gang – og vel, det fungerer ikke helt som du skulle tro – og tok den med en gang. Smaken er utmerket, og den ville sikkert også være flott i en cocktail. Ingen problemer med magen, ingen bismak – noe jeg har opplevd med andre kollagenprodukter, men ikke her. Så flott! Og når det kommer til effekten: både jeg og partneren min er imponert. Lactoglow er definitivt det mest effektive antirynkeproduktet jeg har prøvd så langt, såpass at jeg heller ikke blir spurt om ID!

Skrevet av Monika
Mindre rynker

Jeg har vært en stor fan av nupure probaskin lenge, så jeg ville prøve lactoglow også. Jeg liker også veldig godt effekten den har på ansiktet. Etter bare noen uker ser huden mye glattere ut og føles ikke lenger så slapp ut. Spesielt bekymringslinjene i pannen, som dessverre brukes for ofte i disse dager, har blitt mindre dype. Jeg trekker fra én stjerne for flaske-konstruksjonen . Jeg har vanskelig for å huske å snu den feil vei før jeg åpner flasken. Som et resultat har jeg måttet ta det tre ganger uten bakteriene. Ellers kan jeg bare si gode ting om effekten.

Skrevet av Vera
Utmerket!

Flott kollagen produkt!!! Er begeistret!!

Skrevet av Lena
4,9/ 5
Totalt:7


Andre kunder liker også: