Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Sommersalget fortsetter! Få opp til -25%! Se alle tilbudene her

Halvparten av oss plages av dårlig ånde
 • Få hjelp mot dårlig ånde.
 • Med melkesyrebakterien Lactobacillus salivarius, som kan hjelpe mot grunnleggende årsaker til dårlig ånde.
 • Inneholder sink som hjelper kortsiktig mot dårlig ånde.
 • Peppermyntesmak for frisk pust.
Kjøp mer, spar mer!
410 kr
390 kr
-5%
369 kr
-10%
349 kr
-15%
1 x 45 tabletter
410 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

1/ 5
Totalt:1

Halvparten av oss plages av dårlig ånde

Har du opplevd at noen har kommet til deg med en tyggegummi, og når du så sier nei ser de deg inn i øynene og insisterer på at du skal ta den? Vi setter alle pris på ærlighet, men det er likevel pinlig når noen sier til deg at du har dårlig ånde. Men nå kan du gjøre noe med de grunnleggende årsakene til dårlig ånde. 

Årsaker til dårlig ånde

Dårlig ånde kan ha mange årsaker. Det er nærliggende å tro at det kun rammer de som har dårlig munnhygiene, men faktisk plages så mange som 50 prosent av oss ofte eller konstant av dårlig ånde.

Det er mye du kan gjøre for å forebygge dårlig ånde: Regelmessig tannpuss og bruk av tanntråd og tungebørste.

Kostholdet ditt har selvsagt mye å si, og visste du at vegetarianere sjeldnere har dårlig ånde? Å drikke masse vann og spise regelmessig hjelper også. Hvis du er på diett eller hopper over måltider får du nemlig den samme kjemiske reaksjonen i munnen som du får om natten og som skyldes morgenånde.

Gjør noe med årsakene til dårlig ånde

Lectinect Munnhelse inneholder en utvalgt stamme gode melkesyrebakterier, Lactobacillus salivarius, som er dokumentert* til å kunne hindre vekst av de bakteriene som gir dårlig ånde. I tillegg inneholder den sink som binder til seg svovel, og dermed fjerner vond lukt. Denne kombinasjonen gjør at sink umiddelbart fjerner dårlig ånde, mens melkesyrebakteriene fjerner de grunnleggende årsakene.

Slik brukes produktet

Lectinect Munnhelse er sugetabletter med en deilig peppermyntesmak, og virker fra første tablett. I løpet av kun fire dager med intensiv bruk får du stabilisert og gjenopprettet den naturlige bakteriefloraen i munnen din. Ta fem tabletter første dag, fire den neste, så tre og så to. Etter det tar du kun én tablett hver dag. Og så enkelt kan du få god ånde.

VIKTIG! For best virkning: La tabletten løse seg langsomt opp i munnen, og unngå mat/drikke i 30 minutter. Da gir du melkesyrebakteriene tid til å binde seg til reseptorer i munnhulen.

Lectinect Munnhelse er basert på forskning

Melkesyrebakterier (probiotika) er definert av WHO som “levende mikroorganismer som, når gitt i tilstrekkelige mengder, gir en helsegevinst til brukeren”. Melkesyrebakterier har i flere tiår blitt brukt til å forbedre magen.

I en studie fra Universitetet i København ble 12 probiotiske stammer testet for evnen til å hemme vekst av Porphyromonas gingivalis og Prevotella intermedia, som antas å bidra til dårlig ånde grunnet produksjon av illeluktende svovelforbindelser. Konklusjonen var at en stamme melkesyrebakterier - Lactobacillus salivarius - var den som fungerte best mot dårlig ånde.

Derfor brukes akkurat denne stammen av bakterier i Lectinect Munnhelse. Den er utvalgt på grunn av sin evne til å hindre vekst av organismer som er knyttet til dårlig ånde, også kalt halitose.

Sink binder til seg svovel og fjerner vond lukt umiddelbart, mens melkesyrebakterier er langtidsvirkende. Lectinect Munnhelse, med både sink og melkesyrebakterier, er derfor en unik måte å beskytte munnhulen din mot dårlig ånde på.

 

*Kilde: Keller MK. Growth inhibition of oral pathogens by probiotic lactobacilli strains. 2013. Internal report: Bifodan A/S and Section for Cariology & Endodontology and Paedodontics & Clinical Genetics, University of Copenhagen


Produktinformasjon
Lectinect Munnhelse
 • Artikkelnr.

  9033

 • Varemerke

  Lectinect

 • Antall

  45

 • Produkttype

  Tabletter

 • Produsert i

  Danmark

 • Pakkestørrelse

  65 Grams

 • Antall per forpakning

  45

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  45

 • Pris per kg/l

  6 308 kr / 1KG inkl. MVA

Ved oppstart anbefales en intensivperiode over 4 dager, hvor du tar 5 tabletter (dag 1), 4 tabletter (dag 2), 3 tabletter (dag 3) og 2 tabletter (dag 4) Normal bruk: fra og med dag 5 tas 1 tablett pr dag. MERK: For best effekt, la tabletten løse seg langsomt opp i munnen, og unngå mat/drikke i 30 minutter. Da gir du melkesyrebakteriene tid til å binde seg til reseptorer i munnhulen.

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Søtstoff (xylitol, isomalt). Fyllstoff (cellulose, maltodekstrin), aroma (peppermynte), overflatebehandlingsmiddel (mono- og diglyserid av fettsyrer, silisiumdioksid). Frysetørket kultur av Lactobacillus salivarius. Sink (sinkoksid)*. Søtstoff (steviolglykosid fra stevia).

Innhold per tablett:

2 mg Sink (20%*)

* av referanseverdi

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted, må ikke oppbevares over 25 grader C.
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.  Kundevurderinger av Lectinect Munnhelse
  1/ 5
  Totalt:1


  Andre kunder liker også: