Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

SOMMERSALG! Få opp til -25% rabatt! Se alle tilbudene her

Omega 3 kapsler - høy dose, ekstremt rene og med høy biotilgjengelighet
 • Høydosert med 400 mg EPA og 300 mg DHA per kapsel
 • Helt ren på grunn av 3-dobbel destillasjon
 • 70 % høyere biotilgjengelighet
 • Har en god sitronsmak
 • Ingen ubehagelig raping
 • Verifisert kvalitet med fornøydgaranti
1 x 120 kapsler
329 kr279,65 kr
Utsolgt
Du sparer 49,35 kr
 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Ikke på lager
Dette produktet er utsolgt!
Ofte kjøpt sammen med

Siste 5 anmeldelser:
Verifisert kjøp
Bra sammensatt med en god pris.

har ikke hatt produktet i mer enn en måned og kan ikke kommentere effekten.

Skrevet av Carl-Robert Dolonius
Ultra Pure Omega

God kvalitet, ingen fiskesmak, gode å ta, jeg kommer til å kjøpe dem igjen!

Skrevet av Mary
Omega-3 UltraPure

Lett å ta. Produktet er utmerket.

Skrevet av Alfred
Behagelig sitronduft

Kapslene er smaksatt med sitronolje og har en deilig sitronduft. Dette gjør inntaket enklere og forhindrer ubehag. Vi er veldig fornøyd med det.

Skrevet av Spencer
Et nyttig naturprodukt

Lukter godt, smaker godt og er en praktisk måte å øke vårt daglige behov for OMEGA 3 fettsyrer. Det ser også ut til å ha en positiv effekt på blodtrykket mitt. Ett punkt med anstendig kritikk: Kapslene er store og relativt vanskelige å svelge (etter mitt syn). Derfor injiserer jeg en nål for å drikke innholdet. Kanskje ampuller ville vært en løsning.

Skrevet av Dorothee
4,7/ 5
Totalt:30

Omega 3 kapsler - høy dose, ekstremt rene og med høy biotilgjengelighet

Omega 3-fettsyrene EPA og DHA er svært viktige for helsen til hjertet og hjernen og bidrar også til å opprettholde normale blodfettnivåer, samt til optimal utvikling av hjernen og øynene til det ufødte barn og spedbarn.

Stor dose Omega-3 med mer EPA og DHA

UltraPure Omega 3-kapsler er høyt dosert, sammenlignet med andre Omega 3-preparater og gir garantert ren, høykvalitets Omega 3 fiskeolje med et meget høyt innhold på 400 mg EPA og 300 mg DHA per kapsel. Dermed trenger du ikke å svelge mange kapsler for å få en effektiv mengde EPA og DHA per dag. 

UltraPure Omega 3-kapslene er også optimalisert med naturlig sitronolje. Dette gjør det mer behagelig å ta dem og forhindrer ubehagelige oppstøt. 

På grunn av den betydelig høyere konsentrasjonen av EPA og DHA, har UltraPure Omega 3 et meget godt forhold mellom pris og ytelse. 

Hvorfor UltraPure Omega 3 er de beste Omega 3-kapslene du kan kjøpe:

 • Svært høy dose med 400 mg EPA og 300 mg DHA per kapsel
 • Ultrarent takket være 3-dobbel molekylær destillasjon
 • Fri for kvikksølv, bly, DDT, sprøytemidler osv.
 • 70 % bedre biotilgjengelighet enn fiskeolje i etylesterform
 • Alle fettsyrer finnes i naturlig triglyseridform (rTG).
 • Eksklusiv bruk av villfiskolje av høy kvalitet
 • Med naturlig vitamin E og rosmarinekstrakt for å opprettholde friskheten
 • Optimalisert med en naturlig sitronsmak
 • Produsert uten fargestoffer
 • Inneholder ikke jod

Den 3-dobbelte molekylære destillasjonen garanterer renheten.

Mange forbrukere i dag er godt klar over at de fleste typer fisk er mer eller mindre forurenset av miljøgifter.

Men det mange ikke vet er at de hovedsakelig er lagret i fettet til fisken. Derfor gjøres alt under produksjonen av UltraPure Omega 3 for å oppnå høyest mulig renhet.

1. UltraPure Omega 3-kapsler er utelukkende laget av svært små kaldtvannsfisk, f.eks. sardiner og makrell. Disse naturlig, kortlivede fiskene, lagrer mye mindre forurensning enn stor fisk. De er også fanget i det uberørte søramerikanske Stillehavet, hvor forurensningsnivåene er mye lavere enn i andre deler av verden.

2. Den oppnådde villfiskoljen gjennomgår en 3-dobbel molekylær destillasjon ved bruk av patentert teknologi. Tungmetaller som kvikksølv, bly, kadmium og arsen samt sprøytemidler reduseres til et absolutt minimum. Standarden satt av EU er til og med overskredet med opptil 90 prosent.

3. Den ultrarene fiskeoljen som produseres på denne måten er underlagt de strengeste kvalitetskontrollene gjennom hele produksjonsprosessen, slik at den høye renhetsstandarden kan garanteres. Produktpartier sendes kun til produksjon etter at et sertifikat har blitt utstedt.

Med UltraPure Omega 3 kapsler får du et produkt av høyeste kvalitet og renhet. Det starter med et målrettet utvalg av visse typer fisk, trippeldestillasjon, streng kvalitetskontroll og en behagelig smak. I hvert trinn av produksjonen er det lagt vekt på å produsere ekstremt ren fiskeolje med høyt innhold av EPA og DHA. Den sunne sitronsmaken gjør at du med glede tar UltraPure Omega 3 hver dag.

Høye nivåer av EPA og DHA er avgjørende for effektiviteten.

Ta kun Omega 3 fiskeoljekapsler som tydelig viser innholdet av EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre) på emballasjen. Dette er den eneste måten du kan være sikker på at produktene inneholder tilstrekkelige mengder EPA og DHA for å forbedre helsen din.

UltraPure Omega-3 er 70 % mer absorberbart enn 95 % av tilgjengelige fiskeoljer.

I naturen finnes Omega 3 fiskeolje i triglyseridform. For å rense fiskeolje må den omdannes til etylesterformen (EE) for å stabilisere de sensitive fettsyrene. Denne etylesteroljen (EE) kan re-esterifiseres til den naturlige triglyseridformen (rTG) etter rensing.

For å spare kostnader inneholder 95 prosent av alle Omega 3-produkter som tilbys i verden etylesterolje, som ikke finnes i naturen. De fleste bedrifter spesifiserer derfor ikke hvilken form for fiskeolje det er snakk om.

Ny studie viser 70 % høyere biotilgjengelighet av rTG-formen

Omega 3-pioneren Dr. Jorn Dyerberg gjennomførte nylig en placebokontrollert dobbeltblind studie, for å finne ut hvilken av Omega 3-formene som absorberes best av kroppen – og dermed har best biotilgjengelighet. 

Resultatet av studien var bemerkelsesverdig. Omega 3 fiskeolje i rTG-form, som er inkludert i UltraPure Omega3, viste 70 % høyere biotilgjengelighet enn fiskeolje i etylesterform. 

Dette betyr at alle som tar Omega 3 fiskeolje i form av etylester kaster bort 70 % av pengene sine, siden en stor del av oljen ikke engang absorberes og/eller brukes av kroppen. Det finnes ikke noe annet kosttilskudd hvor det er så viktig å ta hensyn til kvalitet som med omega 3-fettsyrer. 

Derfor er det betryggende for våre kunder å vite at de har brukt fiskeolje i naturlig triglyseridform med overlegen biotilgjengelighet, renhet og kvalitet, med UltraPure Omega3. 

På grunn av sine mange fordeler er UltraPure Omega3 faktisk et av de beste Omega 3-produktene i verden. 

Hvor mye Omega-3 trenger jeg? 

Menneskekroppen kan ikke produsere Omega 3-fettsyrer av seg selv. Derfor må vi få det regelmessig gjennom maten vår eller ved å ta Omega 3-kapsler. 

Studier har vist at voksne bør få i seg omtrent 1000 mg av både Omega 3-fettsyrene EPA og DHA for å opprettholde optimal helse og vitalitet. Du kan få denne mengden ved å spise omtrent to UltraPure Omega 3-kapsler daglig. 

Hva er fordelene med omega-3 for helsen din?

De positive effektene av de to omega 3-fettsyrene EPA og DHA er allerede dokumentert i mange studier. Dette gjelder for eksempel følgende:

 • Bidrar til normal hjertefunksjon
 • Bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon
 • Bidrar til å opprettholde normalt syn
 • Bidrar til å opprettholde normale triglyseridnivåer
 • Bidrar til normal utvikling av øyne og hjerne hos fostre og spedbarn

Omega 3-fettsyrer støtter hjertefunksjonen

Et sunt hjerte er en forutsetning for å tilføre kroppen livsviktige stoffer og oksygen, slik at stoffskiftet i cellene kan fungere optimalt. Omega 3 fettsyrene EPA og DHA kan bidra betydelig til normal hjertefunksjon og dermed ha en positiv innvirkning på helsen vår. Et daglig inntak på minst 250 mg EPA og DHA kan bidra til å holde hjertet produktivt.

 Omega 3 støtter normal hjernefunksjon

Hjernen består av ca 60 % fett, hvorav DHA utgjør 30 %. DHA er også en essensiell komponent i nerveceller og cellemembraner og er dermed involvert i en betydelig grad for optimal overføring av impulsoverføringer i sentralnervesystemet. 

Derfor kalles DHA også «hjernemat». Studier har vist at personer i land med høyt omega 3-forbruk (f.eks. Japan) også er mer mentalt aktive i alderdommen. 

Vi utsettes for utallige stimuli og krav hver dag, både på jobb og på fritiden. Konsentrasjon, tenkeevne og hjerneytelse blir stadig utfordret. Vi klarer kun alt dette hvis hjernen fungerer optimalt.  

Studier viser en klar sammenheng mellom inntak av DHA og forbedret hjernefunksjon. DHAs positive effekt på hjernen skjer ved et daglig inntak på minst 250 mg DHA. 

Omega 3 bidrar til å opprettholde synet

Netthinnecellene i øyet har også et svært høyt DHA-innhold, derfor kan en daglig tilførsel av tilstrekkelig DHA ha en positiv effekt på synet. DHAs effekt for å opprettholde normalt syn oppstår ved et langsiktig, daglig inntak, på minst 250 mg DHA.

Omega 3 opprettholder normale triglyseridnivåer

Vi trenger en viss mengde triglyserider fordi de er en del av cellemembranen. Vi spiser dem vanligvis gjennom fet mat. Men det bør ikke være for mye, da et forhøyet triglyseridnivå er en risikofaktor for åreforkalkning. 

Studier har vist at et tilstrekkelig inntak av DHA og EPA kan bidra til å opprettholde normale triglyseridnivåer i blodet. Den positive effekten oppstår ved et daglig inntak på minst 2000 mg EPA og DHA. Imidlertid bør det totale daglige inntaket på 5000 mg EPA og DHA til sammen ikke overskrides. 

Omega-3 for mor og barn

Øynene og hjernen til et voksende barn kan bare utvikle seg normalt hvis det er nok omega 3-fettsyrer tilgjengelig. For å sikre dette bør den vordende moren innta minst 200 mg DHA daglig gjennom kosttilskudd eller mat, i tillegg til det anbefalte daglige inntaket på minst 250 mg DHA og EPA per dag for voksne. 

En studie i Nederland viste at mødres omega 3-lagre stort sett ble oppbrukt under svangerskapet, dersom de ikke fikk i seg nok omega 3-fettsyrer i kosten. 

Selv etter fødselen trenger barnet opp til 12 måneder minst 100 mg DHA per dag gjennom morsmelk eller morsmelkerstatning, slik at synet kan fortsette å utvikle seg normalt. 

Moren bør også ta minst 250 mg EPA og DHA etter fødselen for å støtte sin egen helse og forhindre omega 3-mangel. Dette er blant annet forbundet med depresjon etter fødsel. 

Håndter stress bedre med Omega 3-kapsler

Under stress forbrukes store mengder omega 3-fettsyrer. Dette kan føre til omega 3-mangel på relativt kort tid, og føre til alvorlige humørsvingninger. Et tilstrekkelig inntak av omega 3 fiskeolje kan øke mental ytelse og redusere konsekvensene av høyt stressnivå. 

Dr. Frank Liebke skrev følgende i sin bok "Omega 3-fettsyrer - Helse fra havet": "Det er utvilsomt usunt å konstant være utsatt for mye stress. På den annen side kan noen stressende situasjoner ikke unngås. Men jeg kan gi deg håp: Fra nå av er du ikke lenger håpløst utsatt for stress og dets negative konsekvenser Mange av de ubehagelige stresssymptomene som rask hjerterytme, kaldsvette, indre uro, søvnforstyrrelser, sinneutbrudd og frykt skyldes bl.a. kroppens aktivitetsfremmende hormoner.' 

Når du er stresset, oversvømmes hele kroppen av noradrenalin. Japanske forskere har nå kommet med overbevisende dokumentasjon på at det finnes en enkel måte å bremse overproduksjonen av noradrenalin på. Ved hjelp av omega 3-fettsyren DHA sank blodnivået av noradrenalin og stressrelaterte plager forekom sjeldnere. 

Hvorfor inneholder UltraPure Omega-3 rosmarinekstrakt?

Omega 3-fettsyrer oksiderer mye raskere enn annet fett. Rosmarinekstrakt og naturlig vitamin E er inkludert i UltraPure Omega 3 som naturlige antioksidanter for å beskytte den sensitive fiskeoljen mot oksidasjon. Dette holder fiskeoljen frisk og stabil, noe som gjør at den holder høy kvalitet så lenge som mulig. 

Rosmarinekstrakt er en naturlig antioksidant som er godkjent av EU som tilsetningsstoff for alle befolkningsgrupper. Dette gjelder også gravide som tilhører normalbefolkningen når det gjelder ernæring. 

Mengden rosmarinekstrakt som inngår i den daglige dosen er lav, derfor er UltraPure Omega 3 også egnet for gravide. Hvis du er gravid og har spørsmål om rosmarinekstrakt, kan du spørre gynekologen din. 

Spar opptil 20 % når du kjøper Omega 3-kapsler

Omega 3 kapsler bør tas regelmessig over lengre tid. Eksperter anbefaler til og med et permanent daglig inntak for å garantere tilstrekkelig tilførsel av de to viktige omega 3-fettsyrene EPA og DHA og for å forhindre mangel. 

Kjøp derfor dine Omega 3-kapsler i store kvanta eller legg inn en stor bestilling med familie eller venner. Dra nytte av våre kvantumsrabatter, som du kan spare opptil 20 % med. Samtidig drar du nytte av de mange fordelene ved et langsiktig inntak av Omega 3-kapsler. 


Produktinformasjon
UltraPure Omega 3
 • Artikkelnr.

  6852-04

 • Varemerke

  Vitality Nutritionals

 • Antall

  120

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Tyskland

 • Pakkestørrelse

  170 Grams

 • Antall per forpakning

  120

 • Dosering per dag

  2

 • Antall dagers forbruk

  60

 • Pris per kg/l

  1 645,00 kr / 1KG inkl. MVA

Ta 2 ganger daglig en kapsel før et måltid med omtrent 2 dl vann. 

Har fiskeolje negative antikoagulasjonseffekter? Er det synergi med coumadin eller aspirin? 
⁠Fiskeolje kan fungere som antikoagulantia ved å redusere produksjonen av trombose A2. Fiskeolje vil være synergistisk med coumadin fordi stoffet virker på en annen del av koagulasjonsprosessen. Hvis du tar coumadin, bør du hele tiden sjekke pro-trombintidene dine siden enhver endring i kostholdet - inkludert å legge til ekstra fiskeolje - kan endre metabolismen og virkningen av ethvert stoff.

 

 • Fisk

Molekylær destillert dyphavsfiskolje i naturlig triglyseridform 1000mg per kapsel (fra ansjos, makreller og sardiner), softgel kapsel (fiskegelatin, glyserin, naturlig sitronolje), naturlig vitamin E (som antioxidans), rosmarinekstrakt 

Garantert rent og fritt for tilsetningsstoffer: 

 • Fri for laktose, gluten, gjær og soya
 • Fri for hvete og meieriprodukter
 • Fri for kunstige farger
 • Fri for genmodifiserte stoffer
 • Egnet for diabetikere

 

To kapsler inneholder:

 • 800 mg EPA (eicosapentaenoic acid)
 • 600 mg DHA (docosahexaenoic acid)
 • 160 mg andre Omega-3 fettsyrer
 • 10 mg naturlig vitamin E

 

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted 
 • Beskytt mot sollys og fuktighet 
 • Kan også oppbevares i kjøleskap 
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen 
 • Oppbevares utilgjengelig for barn 

 


Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.


  Garantert kvalitet for helsen din

  Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

  Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

  • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
  • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
  • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat

   


  Kundevurderinger av UltraPure Omega 3
  Siste 5 anmeldelser:
  Verifisert kjøp
  Bra sammensatt med en god pris.

  har ikke hatt produktet i mer enn en måned og kan ikke kommentere effekten.

  Skrevet av Carl-Robert Dolonius
  Ultra Pure Omega

  God kvalitet, ingen fiskesmak, gode å ta, jeg kommer til å kjøpe dem igjen!

  Skrevet av Mary
  Omega-3 UltraPure

  Lett å ta. Produktet er utmerket.

  Skrevet av Alfred
  Behagelig sitronduft

  Kapslene er smaksatt med sitronolje og har en deilig sitronduft. Dette gjør inntaket enklere og forhindrer ubehag. Vi er veldig fornøyd med det.

  Skrevet av Spencer
  Et nyttig naturprodukt

  Lukter godt, smaker godt og er en praktisk måte å øke vårt daglige behov for OMEGA 3 fettsyrer. Det ser også ut til å ha en positiv effekt på blodtrykket mitt. Ett punkt med anstendig kritikk: Kapslene er store og relativt vanskelige å svelge (etter mitt syn). Derfor injiserer jeg en nål for å drikke innholdet. Kanskje ampuller ville vært en løsning.

  Skrevet av Dorothee
  4,7/ 5
  Totalt:30


  Andre kunder liker også: