Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Sommersalget fortsetter! Få opp til -25%! Se alle tilbudene her

Tyggbare omega-3-kapsler for barn: UltraPure Omega 3 Kids
 • Omega-3-formelen for barn fra 4 år og oppover
 • For sunn vekst og utvikling
 • For normal hjernefunksjon og syn
Kjøp mer, spar mer!
279 kr
265 kr
-5%
251 kr
-10%
237 kr
-15%
1 x 120 tyggekapsler
279 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Det finnes ingen anmeldelser ennå
Det finnes ingen anmeldelser ennå

Tyggbare omega-3-kapsler for barn: UltraPure Omega 3 Kids

Omega-3-fettsyrer er en undergruppe av essensielle fettsyrer og er uunnværlige for kroppen. Siden kroppen ikke kan produsere disse umettede fettsyrene selv, må de inntas i tilstrekkelige mengder med maten.

Det norske helsedirektoratet anbefaler derfor at man regelmessig supplerer kostholdet med fisk:

"Man bør spise fisk til middag to til tre ganger i uken, og gjerne bruke fisk som pålegg. Seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon. Rådet tilsvarer totalt 300-450 gram ren fisk i uken" (helsedirektoratet)

Spesielt i barndommen er et tilstrekkelig inntak av omega-3-fettsyrer utrolig viktig for en normal fysisk og mental utvikling. Spesielt hjernen til ungdommer, som faktisk fortsatt er på "treningsstadiet", må allerede gjøre en stor innsats: Fokus, hukommelse og kognisjon kreves for å møte de ofte høye kravene på skolen.

UltraPure Omega3 Kids fra Vitality Nutritionals er spesielt utviklet for og tilpasset behovene til barn.

Hvorfor omega-3 er så viktig for barn

Selv ufødte barn har godt av å få i seg visse omega-3-fettsyrer i tilstrekkelige mengder. DHA (dokosaheksaensyre), for eksempel, bidrar allerede til normal utvikling av øyne og hjerne hos fosteret - og senere også hos spedbarnet som ammes.

Gjennom hele barndommen er omega-3-fettsyrer deretter nødvendige for sunn vekst og utvikling. De fremmer mentale evner og syn, og er uunnværlige for et sunt hjerte- og karsystem og et normalt stoffskifte. De støtter spesielt øye- og hjernehelsen gjennom hele utviklingsperioden og videre fremover.

Av alle matvarer er det imidlertid fisk som inneholder de viktige omega-3-fettsyrene DHA (dokosaheksaensyre) og EPA (eikosapentaensyre) - som mange barn misliker. Det finnes plantebaserte alternativer, men de ekstraherte omega-3-fettsyrene er ofte mindre potente og bioaktive. Derfor inneholder mange omega-3-tilskudd fiskeolje rik på omega-3 - som ikke smaker spesielt godt selv for voksne, og som er direkte frastøtende for barn.

Kosttilskudd med UltraPure Omega3 Kids - velsmakende og lett å ta

UltraPure Omega3 Kids er spesielt utviklet for å imøtekomme barns behov, ikke bare når det gjelder dosering, men også når det gjelder hvordan det tas. Tilskuddet finnes i tyggekapsler, som er spesielt lette for barn å svelge. I tillegg er både kapslene og fiskeoljen de inneholder beriket med en naturlig fruktsmak. For barn er det å ta UltraPure Omega3 Kids tyggekapsler like kjent og enkelt som å spise et deilig, seigt godteri.

I tillegg til omega-3-fettsyrer inneholder UltraPure Omega3 Kids også vitamin D og E. Vitamin D er et viktig vitamin for barn. Det støtter for eksempel immunforsvaret og er nødvendig for opptak av kalsium i skjelettet og tennene. Jo mer kalsium som innlemmes i skjelettet i ung alder, desto lenger vil skjelettet forbli sterkt senere i livet. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativ stress.

UltraPure Omega3 Kids-kapsler er ideelle for å støtte en optimal omega-3-tilførsel for barn fra 4 år og oppover.

UltraPure Omega3 Kids - Høy kvalitet og ultrarent

UltraPure Omega3 Kids inneholder BioPure®-fiskefettsyrer med et spesielt høyt innhold av DHA, den fiskefettsyren som er viktigst for hjernen og synet. For BioPure® utvinnes en fiskeolje av høyest mulig kvalitet og renhet fra tunfiskfett gjennom kompleks destillasjon.

UltraPure Omega3 Kids er laget av fisk som er fisket på en bærekraftig måte. Fiskebåtene er utstyrt med en satellittforbindelse som gjør det mulig for myndighetene å overvåke at kravet om kun å fiske i områder med gode fiskebestander blir overholdt. Kvalitetsstempelet "Friend of the Sea" garanterer at den ville fangsten ikke inneholder mer enn 8 prosent bifangst, som heller ikke må inneholde truede arter. I tillegg er det ikke tillatt med overfiske, havbunnen må ikke forstyrres, og klimagassutslippene må gradvis reduseres.

 • En formel basert på vitenskapelige funn
 • Nøye dosert for å møte behovene til barn
 • Ultra ren BioPure®-kvalitet
 • "Friend of the Sea"-stempel for bærekraftig fiske
 • HACCP-sertifisert produksjon
 • Ingen unødvendige tilsetningsstoffer

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner du ofte stilte spørsmål om UltraPure Omega3 Kids. Finner du ikke spørsmålet ditt? Ta kontakt med oss! Vårt kundeserviceteam hjelper deg gjerne.

Fra hvilken alder kan jeg gi barnet mitt UltraPure Omega3 Kids?

UltraPure Omega3 Kids tyggekapsler er egnet for barn fra 4 år og oppover. For spedbarn i alderen 1 til 4 år anbefaler vi å blande det flytende innholdet i 1 kapsel daglig (stikk hull på en kapsel med en nål for dette formålet) med mat eller drikke. Hele kapselen bør ikke gis til små barn på grunn av kvelningsfare.

Ved hvilken alder kan jeg bytte til UltraPure Omega3 for voksne?

UltraPure Omega3 Kids tyggekapsler er beregnet for barn opp til ca. 12 års alder. Erfaring har vist at barn i yngre alder noen ganger har problemer med smaken av UltraPure Omega3-kapsler. Hvis dette ikke plager barnet ditt, kan du la dem bytte så snart de kan spise ordentlig og ikke lenger har problemer med å svelge en kapsel.

Barna mine vil ikke ta fiskeoljekapsler fordi de synes de er ekle. Hvordan smaker fiskeoljen i UltraPure Omega3 Kids?

Det er sant at fiskeolje i seg selv ikke har en behagelig smak. Derfor har vi tilsatt en naturlig blandet fruktsmak til UltraPure Omega3 Kids, både til oljen og kapselen. Dette gjør UltraPure Omega3 Kids mer smakfullt enn kosttilskuddene fra mange av våre konkurrenter.

Barnet mitt er allergisk mot fisk. Kan jeg bruke UltraPure Omega3 Kids uansett?

Nei, UltraPure Omega3 Kids inneholder fiskeolje og dermed fisk. For å støtte en optimal tilførsel av omega-3-fettsyrer tilbyr Vitality Nutritionals imidlertid også utelukkende plantebaserte omega-3-tilskudd som kan brukes i dette tilfellet.


Produktinformasjon
UltraPure Omega-3 Kids
 • Artikkelnr.

  4837

 • Varemerke

  Vitality Nutritionals

 • Antall

  120

 • Produkttype

  Tyggetabletter

 • Produsert i

  Tyskland

 • Pakkestørrelse

  80 Grams

 • Antall per forpakning

  120

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  120

 • Pris per kg/l

  3 488 kr / 1KG inkl. MVA

Barn fra 4 år tar 1 - 3 tyggekapsler daglig sammen med et måltid; vann er ikke nødvendig.

For barn i alderen 1 til 4 år, bland det flytende innholdet i 1 kapsel daglig med mat (ikke gi kapsler på grunn av kvelningsfare).

 • Fisk

Fiskeolje (fra tunfisk), softgelkapsel (gelatin, stabilisator: glyserol, modifisert stivelse), smak: Tutti Frutti, D-alfa-tokoferol (vitamin E), appelsinolje, antioksidant: Blandede tokoferoler, Søtningsmiddel: Sukralose, Cholecalciferol (vitamin D).

Garantert ren og fri for tilsetningsstoffer:

Fri for laktose, gluten, gjær, soya

Fri for hvete og melkeprodukter

Fri for kunstige fargestoffer

Fri for genmodifiserte stoffer

1 kapsel inneholder:

 • 145 mg Omega 3-fiskeolje
 • hvorav 115 mg DHA (dokosaheksaensyre)
 • hvorav 30 mg EPA (eikosapentaensyre)
 • 2,5 μg / 100 IE vitamin D (50 % NRV*)
 • 2,5 mg α -TE vitamin E (20,8 % NRV*)

3 kapsler inneholder:

 • 435 mg Omega 3-fiskeolje
 • hvorav 345 mg DHA (dokosaheksaensyre)
 • hvorav 90 mg EPA (eikosapentaensyre)
 • 7,5 μg / 300 IE vitamin D (150 % NRV*)
 • 7,5 mg α -TE vitamin E (62,5 % NRV*)

*% av NRV (Nutrient Reference Value) i henhold til EU-forordning

Oppbevares tett lukket og tørt ved 15-25 °C.

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert og variert kosthold og en sunn livsstil. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra lege eller annet helsepersonell. Den er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling om selvmedisinering.


  Garantert kvalitet for helsen din

  Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

  Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

  • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
  • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
  • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat

   


  Kundevurderinger av UltraPure Omega-3 Kids
  Det finnes ingen anmeldelser ennå
  Det finnes ingen anmeldelser ennå


  Andre kunder liker også: