Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Sommersalget fortsetter! Få opp til -25%! Se alle tilbudene her

OPC kapsler - høydose OPC druekjerneekstrakt for helsen din
 • OPC kombinert med naturlig Bio-Amla Vitamin C
 • Høy dose med 150 mg ren OPC per kapsel
 • Inneholder høykvalitets druekjerneekstrakt fra Frankrike
 • Inneholder 100mg C-vitamin fra Amla bær
 • Testet kvalitet med fornøydgaranti
 • Fri for tilsetningsstoffer og allergener
 • Meget godt forhold mellom pris og ytelse
1 x 60 kapsler
369 kr314 kr

På lager

Du sparer 55 kr
 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Siste 5 anmeldelser:
Høye anbefalinger

Jeg har prøvd en rekke OPC-produkter, men dette har vært det beste så langt. Små kapsler med et betydelig høyere OPC-innhold. Huden min har endret seg til det bedre. Jeg kan anbefale dette produktet på det sterkeste. Mye for pengene!

Skrevet av Darren
Automatisk oversatt
Opplevelse av produkt

Rask levering, flott produkt.

Skrevet av Ruth
OPC-erfaring

Rask levering, flott produkt.

Skrevet av Ruth
Automatisk oversatt
Vedldig fornøyd

Jeg har nå brukt Opc Vital for andre gang og må fortsatt si at jeg er fornøyd. Jeg fikk ingen influensa symptomer eller lignende mens jeg tok det. Og siden jeg var mer eller mindre sårbar, kan jeg bare si at de fungerer og hjelper godt. Jeg tar det i forbindelse med D3 10000 + K2 200 og 500mg magnesium. Kommer garantert til å bestille igjen...

Skrevet av Aileen
Svært fornøyd

Jeg har allerede brukt Opc Vital to ganger. Og jeg må si: Jeg er fortsatt veldig fornøyd med produktet! Jeg har ikke hatt noen influensasymptomer eller noe annet i løpet av bruksperioden. Og da jeg var i en mer eller mindre sårbar posisjon, kan jeg virkelig si at produktet fungerte og hjalp. Jeg bruker produktet i kombinasjon med D3 10000 + K2 200 og 500 mg magnesium. Jeg vil definitivt bestille igjen...

Skrevet av Aileen
Automatisk oversatt
5/ 5
Totalt:6

OPC kapsler - høydose OPC druekjerneekstrakt for helsen din

Flere og flere mennesker oppdager hemmeligheten bak OPC og bruker dens mange positive effekter for å holde seg ung, vakker og sunn lenger. 

OPC Vital kombinerer fransk OPC druekjerneekstrakt av svært høy kvalitet,  med naturlig Vitamin C fra økologiske Amla-bær. Sammen er de et sterkt team for helse, vitalitet og skjønnhet. 

Som antioksidant tilbyr OPC Vital aktiv cellebeskyttelse, støtter kroppens immunsystem og spiller en viktig rolle i kollagendannelsen. Dette har en spesielt positiv effekt på huden og bindevevet. 

Men det er ikke så lett å finne et OPC-druekjerneekstrakt av høy kvalitet. Finn ut hvorfor OPC Vital er mye bedre enn alle andre OPC-kapsler. 

13 grunner til at OPC Vital er de beste OPC-kapslene du kan kjøpe:

 • OPC og vitamin C - et sterkt team: OPC Vital kombinerer et fransk OPC druekjerneekstrakt av høyeste kvalitet med naturlig vitamin C fra økologiske Amla-bær. Denne kombinasjonen er et sterkt team, da vitamin C og OPC gjensidig forsterker hverandres effekter og forlenger virkningsvarigheten til begge vitale stoffene.
 • Fransk OPC druekjerneekstrakt: OPC Vital inneholder en av verdens høyeste kvalitets OPC druekjerneekstrakter. 2650 kg franske druer brukes til å produsere 1 kg av dette spesielle OPC-ekstraktet.
 • Produsert av eksperter: OPC Vital druekjerneekstrakt er produsert av eksperter i Frankrike, som har mest erfaring med å utvinne OPC fra druefrø. Disse tiårene med erfaring garanterer en gjennomgående høy kvalitet du kan stole på.
 • 4 ganger standardisert innhold av aktive ingredienser: OPC Vital druekjerneekstrakt er 4 ganger standardisert. Dette garanterer det høye innholdet av totale polyfenoler, proantocyanidiner, oligomere proantocyanidiner (OPC) og den svært høye totale ORAC-verdien på 36 000 µmol TE/g.
 • Testet kvalitet: OPC Vital er testet av et uavhengig laboratorium ved bruk av den mest moderne analytiske teknologien, for å sjekke innholdet av aktive ingredienser og dets renhet. Du kan derfor være sikker på at du tar et OPC-preparat av høy kvalitet.
 • Optimal dosering per kapsel: OPC Vital-kapsler inneholder den optimale dosen på 150 mg ren OPC, pluss 100 mg naturlig vitamin C. Denne mengden OPC per kapsel gjør at dosen kan justeres individuelt til ekspertens anbefalte inntak på 100 til 300 mg daglig. I tillegg øker biotilgjengeligheten og langtidseffektene gjennom å dele den totale dosen i to enheter per dag.
 • Miljøvennlig produksjon: Når OPC Vital druekjerneekstrakt ekstraheres, brukes ingen løsemidler, men kun alkohol og vann. Alkoholen fordamper når ekstraktet tørker. Dette betyr at OPC Vital-ekstraktet er produsert på en 100 % naturlig måte.
 • Garantert fri for allergener og tilsetningsstoffer: Fri for magnesiumstearat og mikrokrystallinsk cellulose, fri for gelatin og allergener som soya, gluten og laktose, fri for fargestoffer og konserveringsmidler, garantert fri for genmodifiserte stoffer (GMO-fri).
 • Naturlig ren: OPC Vital druekjerneekstrakt analyseres under og etter ekstraksjon for å sikre at den er naturlig ren og fri for skadelige stoffer. Den anbefalte dosen av OPC Vital er trygg og uten bivirkninger.
 • Pakket i glassflasker: OPC Vital-kapslene er pakket i brune glassflasker. Dette sikrer at de verdifulle aktive ingrediensene er beskyttet mot lys og oksygen og at kvaliteten bevares så lenge som mulig.
 • 100 % vegansk: Produktet kommer i rene, plantebaserte kapsler. Garantert fri for animalske ingredienser og derfor egnet for veganere og vegetarianere.
 • Meget godt forhold mellom pris og ytelse: Den høye kvaliteten og renheten til OPC- og Bio-Amla-ekstraktet, doseringen, fraværet av uønskede tilsetningsstoffer og det gode tolerabiliteten gir et usedvanlig godt forhold mellom pris og ytelse.
 • Fornøydsgaranti: Vi garanterer kvaliteten på OPC Vital med vår 100-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det og få refusjon.

Hva kan OPC gjøre for helsen din?

 • Beskytter cellene mot oksidativt stress
 • Bidrar til normal kollagendannelse
 • Bidrar til normal funksjon av immunsystemet
 • Bidrar til normal funksjon av blodårene
 • Bidrar til normal funksjon av huden
 • Bidrar til normal psykologisk funksjon
 • Bidrar til normal funksjon av tannkjøttet og tennene
 • Bidrar til normal funksjon av nervesystemet
 • Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
 • Bidrar til normal energiomsetning
 • Bra for kalde hender og føtter

Hvordan er det mulig at OPC Vital kan gjøre så mye for helsen?

To viktige egenskaper, OPC og vitamin C, gjør den ideell for helse og vitalitet.

1. OPC og vitamin C er begge kraftige, naturlige antioksidanter. Frie radikaler skader kroppens celler gjennom hele livet. Jo eldre vi blir, jo svakere blir vår evne til å avverge disse frie radikalene. Resultatet er ulike tegn på aldring. OPC Vital beskytter effektivt kroppen mot angrep fra frie radikaler og bidrar til å forsinke celledegenerasjon og aldring. 

2. OPC Vital spiller en viktig rolle i normal dannelse av kollagen i hele kroppen. Sunt bindevev er et tegn på ungdom og skjønnhet. Det er imidlertid ikke bare avgjørende for elastisiteten i huden, men også for styrken og elastisiteten til blodårene og muskel- og skjelettsystemet, inkludert leddbånd og sener. 

Vi er like unge som cellene våre

Hver celle i kroppen vår må forsvare seg mot 100 000 angrep fra frie radikaler hver dag. De oppstår som et avfallsprodukt i kroppens celler. 

Dårlig kosthold, avgasser, smog, ozon, alkohol, sigarettrøyk, stress og trening gir også opphav til store mengder frie radikaler. 

Hvis kroppen ikke klarer å forsvare seg mot angrepene fra disse aggressive molekylene, skader de cellene våre. Faktisk er frie radikaler en av hovedårsakene til prosessene vi kaller aldring. 

OPC Vital - livvakten mot aldring

Jo eldre vi blir, jo svakere blir vår evne til å bekjempe frie radikaler. Cellene våre trenger derfor hjelp utenfra.

Antioksidanter, som OPC og vitamin C, beskytter cellene som livvakter mot angrep fra frie radikaler. De står i veien for dem og ufarliggjør dem. Sammen – som i OPC Vital – beskytter de kroppen bedre enn andre naturlige vitale stoffer ,mot angrep fra frie radikaler og bidrar til å bremse aldring.

OPC blir stadig viktigere ettersom studier har vist at den har en mye sterkere antioksidantvirkning enn vitamin C, vitamin E og betakaroten.

OPC blir stadig viktigere ettersom studier har vist at den har utmerket antioksidantbeskyttelse som er 50 ganger sterkere enn vitamin E og 20 ganger sterkere enn vitamin C. OPC øker også effektiviteten og virkningsvarigheten til alle andre antioksidanter (inkludert vitamin C og E), slik at de kan utføre sin funksjon bedre.

OPC Vital - det beste våpenet mot rynker

OPC Vital bidrar til normal kollagendannelse, som har en positiv effekt på den ungdommelige elastisiteten til huden og bindevevet i hele kroppen. Derfor kalles det også kosmetikk fra innsiden. 

Tross alt er sunt bindevev hemmeligheten bak ungdom og skjønnhet. Hvilken kvinne blir vel ikke glad av et kompliment som: Du ser fortsatt like ung ut som før. Tar du OPC regelmessig, vil du høre dette oftere og oftere. 

Kan OPC erstatte vitaminer? 

Nei, OPC kan ikke erstatte vitaminer. Vitaminer er viktige næringsstoffer og aktive stoffer i mange metabolske prosesser i kroppen og kan ikke erstattes av noe annet kosttilskudd. 

Vitaminer og OPC er komplementære stoffer som virker sammen for vår velvære. 

Kan gravide ta OPC-kapsler? 

OPC er i utgangspunktet et veldig trygt kosttilskudd. Ingen bivirkninger er kjent i den doseringen vi anbefaler. Dessverre er det foreløpig ingen studier med gravide, og derfor kan vi ikke anbefale det fullt ut. 

Siden OPC finnes i matvarer som bær, frukt etc., kan det antas at OPC i lave doser også er trygt for gravide. 

Men hvis du vil være på den sikre siden, bør du slutte å ta OPC tidlig i svangerskapet og ta ren Amla Vitamin C i stedet. Rett etter fødselen kan du begynne å ta OPC igjen. 

I Italia ble det utført en studie med kvinner rett etter graviditet for å finne ut om OPC kunne styrke venene og redusere åreknuter. OPC viste svært gode resultater i denne studien. 

Spar opptil 20 % når du kjøper OPC-kapsler 

OPC Vital kapsler bør tas regelmessig over lengre tid. Eksperter anbefaler til og med et konstant daglig inntak for å få disse naturlige, plantebaserte næringsstoffene.  

Kjøp derfor OPC Vital-kapsler i store kvanta eller legg inn en stor bestilling til familie eller venner. På denne måten kan du benytte deg av våre kvantumsrabatter, som du kan spare opptil 20 % med. Samtidig drar du nytte av de mange fordelene ved langvarig bruk av OPC-kapsler. 


Produktinformasjon
OPC Vital
 • Artikkelnr.

  6918-11

 • Varemerke

  Vitality Nutritionals

 • Antall

  60

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Tyskland

 • Pakkestørrelse

  33.6 Grams

 • Antall per forpakning

  60

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  60

 • Pris per kg/l

  9 335 kr / 1KG inkl. MVA

Ta 1 kapsel OPC Vital daglig med et glass vann til et måltid.

Generelt er den anbefalte mengden 1 kapsel om dagen. Men i noen tilfeller eller for terapeutisk bruk anbefaler eksperter det daglige inntaket av 2 eller 3 kapsler med et måltid, spredt ut hele dagen

OPC Vital bør tas minst 3-6 måneder kontinuerlig for å dra full nytte av sine mange egenskaper.

 

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Druefrøekstrakt med 50 % oligomere proantocyanidiner (OPC; Vitis vinifera), Amla-fruktekstrakt med 50 % vitamin C (Phyllanthus emblica L.), Overflatebehandlingsmiddel: Hydroksypropylmetylcellulose (kapsel), Antiklumpemiddel: Cellulose / Egnet for vegetarianere og veganere.

Garantert ren og fri for tilsetningsstoffer:

 • Fri for laktose, gluten, soya og gjær
 • Fri for hvete og meieriprodukter
 • Fri for kunstige farger og konserveringsmidler
 • Fri for genmodifiserte stoffer
 • Fri for animalske produkter
 • Egnet for vegetarianere, veganere og diabetikere

 

Hver kapsel inneholder:

 • 375mg fransk druefrøekstrakt
  ⁠- inneholder 150 mg OPC (oligomeriske proanthocyanidiner)
 • 200 mg økologisk amlabærekstrakt (50% vitamin C)
  ⁠- inneholder 100mg naturlig vitamin C

 

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Oppbevares ikke i kjøleskap
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.


  Garantert kvalitet for helsen din

  Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

  Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

  • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
  • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
  • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat

   


  Kundevurderinger av OPC Vital
  Siste 5 anmeldelser:
  Høye anbefalinger

  Jeg har prøvd en rekke OPC-produkter, men dette har vært det beste så langt. Små kapsler med et betydelig høyere OPC-innhold. Huden min har endret seg til det bedre. Jeg kan anbefale dette produktet på det sterkeste. Mye for pengene!

  Skrevet av Darren
  Automatisk oversatt
  Opplevelse av produkt

  Rask levering, flott produkt.

  Skrevet av Ruth
  OPC-erfaring

  Rask levering, flott produkt.

  Skrevet av Ruth
  Automatisk oversatt
  Vedldig fornøyd

  Jeg har nå brukt Opc Vital for andre gang og må fortsatt si at jeg er fornøyd. Jeg fikk ingen influensa symptomer eller lignende mens jeg tok det. Og siden jeg var mer eller mindre sårbar, kan jeg bare si at de fungerer og hjelper godt. Jeg tar det i forbindelse med D3 10000 + K2 200 og 500mg magnesium. Kommer garantert til å bestille igjen...

  Skrevet av Aileen
  Svært fornøyd

  Jeg har allerede brukt Opc Vital to ganger. Og jeg må si: Jeg er fortsatt veldig fornøyd med produktet! Jeg har ikke hatt noen influensasymptomer eller noe annet i løpet av bruksperioden. Og da jeg var i en mer eller mindre sårbar posisjon, kan jeg virkelig si at produktet fungerte og hjalp. Jeg bruker produktet i kombinasjon med D3 10000 + K2 200 og 500 mg magnesium. Jeg vil definitivt bestille igjen...

  Skrevet av Aileen
  Automatisk oversatt
  5/ 5
  Totalt:6


  Andre kunder liker også: