Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Sommersalget fortsetter! Få opp til -25%! Se alle tilbudene her

Omega 3 Vegan DHA-kapsler laget av alger
 • 100% plantebasert Omega 3 DHA fra alger
 • høy dose på 200 mg DHA per kapsel
 • Testet kvalitet med fornøydgaranti
 • naturlig triglyserid-form for optimal absorpsjon
 • enkle å svelge, små kapsler
 • Vegansk og godt tolerert
Kjøp mer, spar mer!
289 kr
275 kr
-5%
260 kr
-10%
246 kr
-15%
1 x 60 kapsler
289 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

2/ 5
Totalt:1

Omega 3 Vegan DHA-kapsler laget av alger

Omega 3 Vegan DHA leverer Omega 3-fettsyrer avledet fra alger av høyeste kvalitet og renhet og er det perfekte alternativet til fiskeoljekapsler. Det er bra for vegetarianere og veganere å dekke kravene til Omega 3-fettsyrer.

DHA har det største aktivitetsspekteret av alle omega 3-fettsyrer. Derfor kan du med Omega 3 Vegan DHA-kapsler dra direkte nytte av alle helsefordelene til Omega 3-fettsyrer.

Plantebasert Omega 3 av høy kvalitet

Inntil nå har fet fisk vært ansett som den beste kilden til Omega 3-fettsyrene EPA og DHA. Grunnen til at fisk inneholder så mye Omega 3 er fordi den lever hovedsakelig av alger.

Det har nå blitt mulig å utlede Omega 3-fettsyrene direkte fra alger for å oppnå høyeste kvalitet og renhet. Algene som brukes til Omega 3 DHA dyrkes under kontrollerte forhold uten bruk av sprøytemidler.

Det forstyrrer ikke det marine økosystemet og har ingen negativ innvirkning på fiskebestandene eller deres naturlige matkilder.

Hvorfor Omega 3 Vegan DHA er den beste veganske DHA-kapselen du kan kjøpe:

 • Hver kapsel inneholder 200mg DHA
 • Høy grad av renhet takket være kontrollert algedyrking
 • Fri for jod, kvikksølv, bly, DDT, plantevernmidler, etc.
 • Høyere biotilgjengelighet enn fiskeolje i etylesterform
 • Alle fettsyrer finnes i den naturlige triglyseridformen
 • Eksklusiv bruk av høykvalitetsalger
 • Inneholder naturlig vitamin E og rosmarinekstrakt for å opprettholde friskheten
 • Laget uten kunstige farger og konserveringsmidler
 • Er fylt i små, lett å svelge vegetabilske myke gelkapsler
 • Forårsaker ikke ubehagelig raping
 • Alle ingrediensene er 100% vegetabilske og passer derfor for vegetarianere, veganere og de med fiskeallergi
 • Algeoljen utvinnes uten løsemidler
 • Garantert fri for fisk og krepsdyr, jod, gluten, laktose, soya, gjær, transfett, konserveringsmidler, farger og smaker
 • Produsert uten genteknologi

Hvorfor er DHA den viktigste Omega 3-fettsyren?

Det er tre omega 3-fettsyrer som er essensielle for menneskelig ernæring - ALA, EPA og DHA. Av disse 3 fettsyrene er DHA den viktigste fordi den har det bredeste aktivitetsspekteret.

Kroppen kan kun produsere DHA fra EPA eller ALA i små mengder. Derfor er det enkelt for kroppen å lage EPA fra DHA. Det er derfor direkte tilførsel av DHA er avgjørende for helsen vår.

DHA er den eneste omega-3 fettsyren som har en samtidig og direkte positiv effekt på det kardiovaskulære systemet, hjernen og øyets utvikling og funksjon.

EPA, som finnes i fiskeolje, har vist seg å støtte kardiovaskulær helse, men har ikke vist seg å spille en rolle i hjernen eller øyehelsen.

ALA, som finnes i linfrøolje, har ingen kjente uavhengige fordeler for hjerne- eller øyehelse, og det er utilstrekkelig data til å støtte dens rolle i kardiovaskulær helse.

Omega 3 Vegan gir verdifull plantebasert DHA fra alger

Algeoljen som brukes i Omega 3 Vegan DHA kommer fra alger dyrket under kontrollerte forhold uten sprøytemidler eller andre kjemikalier.

Algene vokser under kontrollerte forhold etter GMP-standard (Good Manufacturing Practice) for å garantere høyest mulig kvalitet og renhet. Denne typen algeproduksjon utelukker mulig forurensning av sjøvann.

Alle omega 3-fettsyrer finnes i den naturlige triglyseridformen. Disse kan tas opp bedre av kroppen og har høyere biotilgjengelighet enn omega 3-fettsyrer i etylesterform.

Gjennom kontrollert dyrking og utvinning av den verdifulle algeoljen forstyrrer ikke produksjonen det marine økosystemet og har ingen negativ innvirkning på fiskebestandene eller deres naturlige matkilder.

Hva kan DHA gjøre for helsen din?

De positive effektene av DHA er allerede dokumentert i flere studier. Det er spesielt viktig:

 • For å støtte normal hjertefunksjon
 • For å opprettholde normal hjernefunksjon
 • For å opprettholde normalt syn
 • For å opprettholde normale triglyseridnivåer
 • For normalt syn og støtte til hjernens utvikling hos fostre og spedbarn

Omega 3 Vegan DHA er viktig for hjernen, hjertet og øynene

Flere studier viser at DHA er viktig for utvikling og normal funksjon av hjernen og øynene.

Faktisk utgjør DHA 97% av omega 3-fettsyrene i hjernen og 93% av omega 3-fettsyrene i netthinnen. Det er også nødvendig å optimere strukturen til nervecellene i hjernen og øynene.

Lave nivåer av DHA har vært assosiert med humørsvingninger. DHA er også en nøkkelkomponent i hjertet og et av omega-3-fettene anbefalt av American Heart Association og USDA Dietary Guidelines for å fremme god kardiovaskulær helse.

Er DHA eller EPA viktigere for et sunt hjerte?

Omega 3-fettsyrene EPA og DHA kan bidra betydelig til normal hjertefunksjon og dermed ha en positiv innvirkning på helsen vår. Et daglig inntak på minst 250 mg EPA og DHA kan bidra til å holde hjertet i god stand.

Til nå har det vært antatt at EPA har mer beskyttende egenskaper. Overraskende nok viser studier at DHA fungerer helt uavhengig av EPA og på noen områder enda bedre enn EPA. Både EPA og DHA reduserer triglyserider.

Alt dette viser at DHA er den essensielle omega 3-fettsyren for helsen på grunn av dens brede bruksområde.

DHA for sinn og syn

For normal funksjon er hjernen avhengig av et regelmessig inntak av Omega 3 Vegan DHA. Derfor er det også kjent som "hjernemat".

Nervesystemet og hjernen til en frisk voksen består av omtrent 20 prosent DHA. Studier har vist at mennesker i land med høyt omega 3-forbruk (som Japan) også er mer mentalt aktive i alderdommen.

Netthinnen i øyet har også et spesielt høyt DHA-innhold. En amerikansk studie viste at personer som inntok mer omega 3-fettsyrer hadde mindre sannsynlighet for å lide av tørre øyne.

To andre studier viste at et høyere inntak av omega 3 kan redusere risikoen for makuladegenerasjon i høy alder med om lag 22%.

DHA for mor og barn

Å ta DHA under graviditet og amming øker betydelig mengden DHA tilgjengelig for fosteret og små barn. Dette kan ha en positiv innvirkning på barnets utvikling, inkludert øye-hånd utvikling, motorikk og oppmerksomhetsferdigheter.

En studie viste at inntak av DHA økte graviditeten med 6 dager, noe som muliggjorde sunne eller fulle graviditetslengder.

I tillegg fremmer et sunt DHA-nivå morens følelsesmessige helse under svangerskapet og forhindrer humørsvingninger som ofte oppstår etter fødselen.

Noen studier har vist at barn som får DHA enten under svangerskapet eller i løpet av det første leveåret utvikler bedre normal mental utvikling og synsskarphet.

Mellom fødsel og 5. leveår øker hjernemassen 3,5 ganger. Det er derfor viktig at småbarn inntar en tilstrekkelig mengde DHA for å sikre at hjernen og øynene fortsetter å utvikle seg i løpet av denne tiden.

Håndter stress bedre med DHA

Under stress forbrukes store mengder omega 3-fettsyrer. Dette kan føre til omega 3-mangel på relativt kort tid, og føre til uttalte humørsvingninger.

Tilstrekkelig inntak av Omega 3 Vegan DHA kan bidra til å sikre mental ytelse, konsentrasjon og hukommelse og dermed redusere konsekvensene av høyt stressnivå.

I sin bok 'Omega 3 Fatty Acids - Health from the Ocean' skriver Dr. Frank Liebke følgende: "Det er utvilsomt usunt å være konstant utsatt for mye stress. På den annen side kan noen stressende situasjoner ikke unngås. Men jeg kan gi deg håp: Fra nå av er du ikke lenger håpløst utsatt for stress og dets negative konsekvenser. "

Mange av de ubehagelige stresssymptomene som rask hjerterytme, kaldsvette, indre uro, søvnforstyrrelser, sinne, utbrudd og frykt stammer fra kroppens aktivitetsfremmende hormoner.

Når vi er stresset, oversvømmes vi av noradrenalin. Japanske forskere har nylig funnet en sammenheng som gjør det lettere å dempe overproduksjonen av noradrenalin.

Ved hjelp av omega 3-fettsyren DHA ble blodverdiene for noradrenalin senket og stressrelaterte problemer oppsto sjeldnere.

Hvorfor inneholder Omega 3 Vegan DHA rosmarinekstrakt?

Omega 3-fettsyrer oksiderer mye raskere enn annet fett. Rosmarinekstrakt og naturlig vitamin E finnes i Omega 3 DHA som naturlige antioksidanter for å beskytte den delikate algeoljen mot oksidasjon. Disse holder algeoljen frisk og stabil, noe som gjør at dens høye kvalitet opprettholdes over lengre tid.

Rosmarinekstrakt er en naturlig antioksidant som er godkjent av EU til å brukes som tilsetningsstoff i alle matvarer og anses ikke som risikabelt for noen befolkningsgruppe. Dette inkluderer også gravide som ellers vanligvis tilhører en risikogruppe og er ekskludert fra enkelte matvarer.

Mengden rosmarinekstrakt som inngår i den daglige dosen er svært liten og dermed anses Omega 3 DHA også som egnet for gravide. Hvis du er gravid og ønsker mer informasjon om hvordan rosmarinekstrakt kan påvirke deg, anbefaler vi at du spør gynekologen din.


Produktinformasjon
Omega 3 DHA
 • Artikkelnr.

  6850-11

 • Varemerke

  Vitality Nutritionals

 • Antall

  60

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Europa

 • Pakkestørrelse

  39 Grams

 • Antall per forpakning

  60

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  60

 • Pris per kg/l

  7 410 kr / 1KG inkl. MVA

Voksne, barn eller gravide tar 1 til 2 kapsler daglig med et måltid eller som anbefalt av terapeuten din.

Dette produktet inneholder ingen allergener.

DHA-rik algeolje (fra mikroalgene Schizochytrium sp., solsikkeolje med høyt oljeinnhold {Omega 6-innhold 1% maksimalt}, Antioksidant: naturlig blandet tokoferoler), naturlig smak: rosmarinekstrakt, emulgator: solsikke lecithin, ascorbyl palmitate, kapsel (renset vann, modifisert maisstivelse, glyserin, gellingmiddel: karragenan), surhetsregulerende middel: natriumkarbonat

Garantert ren og fri for allergener: 

 • Fri for jod, laktose, gluten, gjær og soya
 • Fri for hvete og meieriprodukter
 • Fri for kunstige farger og konserveringsmidler
 • Fri for genmodifiserte stoffer
 • Fri for animalske ingredienser
 • Egnet for vegetarianere, veganere og diabetikere

Merk: For å sikre kvalitet og friskhet, bør produktet oppbevares på et kjølig, mørkt sted.

Hver softgel kapsel inneholder:

 •  500 mg DHA-rik olje fra mikroalger
  ⁠-hvorav 200 mg DHA (dokosaheksaensyre)

 

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.


  Garantert kvalitet for helsen din

  Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

  Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

  • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
  • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
  • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat

   


  Kundevurderinger av Omega 3 DHA
  2/ 5
  Totalt:1


  Andre kunder liker også: