Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

SOMMERSALG! Få opp til -25% rabatt! Se alle tilbudene her

Menosol Pro - Din støtte i overgangsalderen
 • Holistisk 5-i-1 Meno-kompleks
 • Yamsrot og salvie mot hetetokter
 • Avslappende safran for følelsesmessig balanse
 • Naturlig maca og damiana for å støtte libido
 • Verdifulle vitaminer og mineraler med høy styrke
Kjøp mer, spar mer!
468 kr
444,60 kr
-5%
421,20 kr
-10%
397,80 kr
-15%
1 x 40 kapsler
468 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

4/ 5
Totalt:1

Menosol Pro - Din støtte i overgangsalderen

Opplev en smidig overgang gjennom overgangsalderen med Menosol Pro. Denne nøye sammensatte formelen er skapt for å lette de fysiske og mentale plagene mange kvinner opplever i denne livsfasen. Vår naturlige overgangsløsning lindrer effektivt hetetokter, humørsvingninger og andre vanlige symptomer. Kjernen i dette unike produktet er Meno-komplekset, også kjent som Meno Balance. Her forenes naturlige planteekstrakter, essensielle vitaminer og viktige mineraler i skjønn harmoni. Resultatet er en helhetlig formel, levert i en praktisk, vegansk kapsel. La Menosol Pro bli din pålitelige følgesvenn gjennom denne overgangen.

Menosol Pro bidrar til å opprettholde livskvalitet i overgangsalderen

Fra omtrent 45-årsalderen begynner nivået av kjønnshormonene østrogen og progesteron å gradvis avta i den kvinnelige kroppen. Dette markerer begynnelsen på overgangsalderen, en periode som kjennetegnes av endringer i menstruasjonens frekvens og intensitet. Denne overgangsperioden, kalt perimenopausen, strekker seg fra de første tegnene til menstruasjonens fullstendige opphør, og ansees som fullført når perioden uteblir i 12 sammenhengende måneder.

For mange kvinner er hormonelle endringer forbundet med symptomer som kan ha en negativ innvirkning på livskvaliteten. Ifølge en studie lider i gjennomsnitt 73% av perimenopausale kvinner av hetetokter, og 63% rapporterer tretthet. Ubehaget er ikke bare begrenset til privatlivet. I samme studie rapporterte 58% av kvinnene at menopausale symptomer har hatt en negativ innvirkning på arbeidslivet. [1] 

Menosol Pro utgjør en helhetlig løsning i denne sammenhengen. Meno-komplekset er spesialutviklet for kvinner i overgangsalderen, og bidrar til å gjenopprette kroppens naturlige balanse. Med nøye utvalgte planteekstrakter og et verdifullt næringsstoffkompleks, utgjør det et egnet supplement til ernæring i overgangsalderen.

Perfekte koordinerte ingredienser for å motvirke overgangsalder symptomer

Overgangsalderen bringer med seg ulike symptomer som viser at kvinnekroppen går gjennom en naturlig forandring. Et kosttilskudd kan være en god måte å lindre disse plagene på. Meno Balance-komplekset er satt sammen av nøye utvalgte ingredienser som sammen danner en unik og skreddersydd formel:

Salvie mot hetetokter

Under overgangsalderen opplever mange hetetokter og svette netter. Salvie, som er en nøkkelingrediens i dette overgangsalder-tilskuddet, kan bidra til å dempe disse plagene. Dette ble bekreftet gjennom en 8-ukers studie, der deltakerne rapporterte om betydelig redusert hyppighet (60 %) og kortere varighet (61 %) av hetetokter. I tillegg opplevde hele 70 % av deltakerne sjeldnere episoder med nattesvette. [2]

Safran for mental balanse

Den naturlige hormonelle endringen som skjer i overgangsalderen kan føre til humørsvingninger. Riktig ernæring spiller en avgjørende rolle når det kommer til humøret under denne perioden. Aktuell forskning bekrefter at safranplanten har en beroligende effekt på mental ubalanse [5][ 6]. I en studie utført ved Teheran University of Medical Sciences, opplevde hele 60% av deltakerne en bemerkelsesverdig 50% forbedring i humøret [7]. Meno-komplekset inneholder dette planteekstraktet i en høy konsentrasjon.

Damiana og Maca: En perfekt duo

Med sin opprinnelse fra Nord-Amerika har denne planten vært brukt i naturmedisin i århundrer for å behandle en rekke fysiske og psykiske plager. Den sies å ha en beroligende effekt mot hetetokter, plutselige svetteanfall, indre uro og irritabilitet. I Meno-komplekset fungerer den som et optimalt supplement til salvie og safran.

I sitt hjemland, Peru, har maca-planten blitt brukt i tusenvis av år som et naturlig afrodisiakum for både kvinner og menn. Forskning indikerer at plantens ekstrakt, når det tas regelmessig, kan støtte kvinnelig libido både under og etter overgangsalderen. I Menosol Pro har den en ekstra fordel ved å støtte både fysisk og mental energi. På denne måten kan maca bidra til å lindre følelser av tretthet og utmattelse som ofte påvirker kvinner i overgangsalderen [8].

Damiana mot sexlyst

Damiana er en annen plante som har vært en klassiker innen naturmedisin i århundrer. I overgangsalderen er den et velegnet kosttilskudd. Med sine delikate gule kronblader er damiana vanlig i sørlige deler av Nord-Amerika, så vel som i Sentral- og Latin-Amerika. Den brukes for å stimulere og øke lysten, og samarbeider effektivt med maca-ekstraktet i Meno Balance-komplekset.

Vitamin A for normal hud og slimhinner

Vitaminer spiller en essensiell rolle i overgangsalderen. Én kapsel Menosol Pro gir deg den daglige dosen av vitamin A du trenger. Dette viktige næringsstoffet bidrar blant annet til å opprettholde normal hud og sunne slimhinner i vaginalområdet, som begge kan bli påvirket i overgangsalderen.

Vitaminer D3 og B6 for og metabolisme


⁠Vitamin D3 spiller en viktig rolle i celledeling og bidrar til å opprettholde normale bein og tenner. Som en essensiell komponent for beinhelsen, fremmer også vitaminet opptak av kalsium i kroppen. Dette blir særlig betydningsfullt i overgangsalderen, da tap av benmasse gradvis begynner å inntre.

I tillegg inneholder Meno-komplekset en lett absorberbar form av vitamin B6. Dette næringsstoffet bidrar til normal metabolisme og regulering av hormonaktivitet, og kan også bidra til å motvirke tretthet og utmattelse.

Krom og kalsium utgjør to kraftfulle mineraler som er avgjørende i overgangsalderen. Krom bidrar til normal metabolisme av viktige næringsstoffer i kroppen. I denne formelen er det benyttet den bioaktive varianten krompikolinat, som kroppen absorberer spesielt effektivt. Kalsium støtter energimetabolismen og er avgjørende for å opprettholde normale bein og tenner.[9] 

Folat for frigjøring av lykkehormonet

Folat er et viktig, vannløselig vitamin med biologisk aktivitet. Det spiller en rolle i reguleringen av homocystein-nivåer, som er avgjørende for et sunt kardiovaskulært system [10]. Hos kvinner etter overgangsalderen kan disse nivåene øke [11]. I tillegg kan folat ha en positiv innvirkning på produksjonen av stoffet kalt S-adenosylmetionin (SAMe). Dette stoffet er involvert i syntesen av flere hormoner og støtter frigjøringen av dopamin og serotonin. Disse signalstoffene kan bidra til å lindre nedstemthet i overgangsalderen.

Fordelene med Menosol Pro som kosttilskudd i overgangsalderen

 • Naturlig formel for å lindre menopausale symptomer
 • Med spesielt Meno-kompleks som supplement til ernæring i overgangsalderen
 • Gunstig effekt på kvinner i overgangsalderen bevist av studier
 • Reduserer frekvensen av hetetokter med 60 % [2]
 • Reduserer forekomsten av nattesvette med 70 % [2]
 • Høy kvalitet Safr'Inside™ safran ekstrakt i Sargol kvalitet
 • Godt forhold mellom pris og ytelse
 • En kapsel per dag er tilstrekkelig
 • Lett å ta vegansk kapsel
 • Fri for allergener som laktose og gluten
 • Uten GMO, konserveringsmidler eller andre unødvendige tilsetningsstoffer
 • Egnet for vegetarianere, veganer og diabetikere

For hvem er Meno-kompleks i Menosol Pro egnet for?

Overgangsalderkosttilskuddet er velegnet for kvinner som ønsker å navigere gjennom overgangsalderen uten stress. Dette inkluderer både perioden med hormonelle endringer og den postmenopausale fasen. Å ta Meno Balance-komplekset gir optimal effekt når du vil oppnå en helhetlig lindring uten å fokusere kun på enkeltsymptomer.

Menosol Pro bygger på et flerlagskompleks som kan ha en positiv innvirkning på både kropp og sinn. Denne kombinasjonen kan hjelpe med å bringe kroppen i balanse på en helhetlig måte og redusere symptomene som ofte oppstår i overgangsalderen. Vitaminer spiller en nøkkelrolle i denne perioden, og formelen er beriket med disse livsviktige næringsstoffene.

Takket være den praktiske kapselformen er kosttilskuddet ideelt for brukere som foretrekker et supplement som er enkelt å ta. Med bioaktive ingredienser som tas raskt opp i kroppen og som er godt tolerert.

Hva bør vurderes når det gjelder kontraindikasjoner?

⁠Meno-komplekset i Menosol Pro består av naturlige planteekstrakter uten kjente bivirkninger. Kapselformen muliggjør nøyaktig og trygg dosering, forutsatt at anbefalt inntak på èn kapsel daglig følges. Kapselen bør tas sammen med tilstrekkelig mengde væske i en periode på minst 3 måneder.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og balansert kosthold under overgangsalderen. For optimal effekt bør Meno-komplekset inkluderes som en del av et variert kosthold.


Produktinformasjon
Menosol Pro
 • Artikkelnr.

  9055

 • Varemerke

  Lectinect

 • Antall

  40

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Europa

 • Pakkestørrelse

  30 Grams

 • Antall per forpakning

  40

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  40

 • Pris per kg/l

  15 600 kr / 1KG inkl. MVA

1 kapsel daglig med et glass vann før et måltid.

Merk: Anbefales ikke for gravide og ammende kvinner. Rådfør deg med legen din ved samtidig bruk av blodfortynnende medisiner.

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Kalsiumkarbonat, beleggmiddel: Hydroksypropylmetylcellulose (kapsel), Maca Rot ekstrakt med 2,5 % Beta-Sitosterol (11,6 %; Lepidium meyenii Walp.), Damiana Løv Ekstrakt (11,6 %; Turnera diff (damiana) usa Willd. ex Schult.), Salvieblad Ekstrakt (8,7 %; Salvia offi cinalis L.), Yamsrot Rhizome Ekstrakt med 20 % Diosgenin (7,0 %; Dioscorea opposita Thumb), Bulking Agent: Acacia Gum, Safran Stigma Ekstrakt med 12 % Safromotivines og 2 % Safranal (3,0 % ; Crocus sativus L.), Retinylpalmitat (vitamin A), antiklumpemiddel: cellulose, kolekalsiferol (vitamin D3), pyridoksal 5'-fosfat (vitamin B6), (6S)-5-metyltetrahydrofolsyre (folsyre), Krompikolinat.

Garantert ren og fri for tilsetningsstoffer:

 • Fri for laktose, gluten, gjær, soya
 • Fri for hvete og meieriprodukter
 • Fri for kunstige farger og konserveringsmidler
 • Fri for genmodifiserte ingredienser
 • Fri for animalske produkter
 • Fylt i plantebaserte kapsler
 • Egnet for veganere, vegetarianere og diabetikere

 

1 kapsel inneholder:

 • 100 mg Maca-ekstrakt
 • 100 mg Damiana-ekstrakt
 • 75 mg salvieekstrakt
 • 60 mg Yamsrot-ekstrakt
 • 30 mg Safr'Inside™ ** Safranekstrakt
 • 800 μg RE-vitamin A (100 % NRV*)
 • 10 μg vitamin D (200 % NRV*)
 • 0,8 mg vitamin B6 (57 % NRV*)
 • 50 μg Quatrefolic® *** Folat (25 % NRV*)
 • 120 mg kalsium (15 % NRV*)
 • 12 μg krom (30 % NRV*)

* % av NRV (Nutrient Reference Value) i henhold til EU-regulering.

** Safr’Inside™ er et varemerke for Activ’Inside.

*** Quatrefolic® er et varemerke og merke for GNOSIS S.p.A.

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig, tørt sted
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Må ikke oppbevares i kjøleskapet
 • La tørkemiddelet stå i beholderen
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra din lege eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.



  Kundevurderinger av Menosol Pro
  4/ 5
  Totalt:1


  Andre kunder liker også: