Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Sommersalget fortsetter! Få opp til -25%! Se alle tilbudene her

Optimal kombinasjon av gurkemeie, ingefær og vitaminer for en synergistisk effekt: Curcuma ProEliteX®
 • Et fullspektret holistisk kompleks for å støtte fordøyelsen og immunforsvaret, samt ledd, muskler og mer
 • Et vitenskapelig basert kvalitesprodukt med patenterte ingredienser
 • Med gurkemeie, ingefær, vitamin D3 og nype med naturlig vitamin C
Kjøp mer, spar mer!
399 kr
379 kr
-5%
359 kr
-10%
339 kr
-15%
1 x 60 kapsler
399 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Det finnes ingen anmeldelser ennå
Det finnes ingen anmeldelser ennå

Optimal kombinasjon av gurkemeie, ingefær og vitaminer for en synergistisk effekt: Curcuma ProEliteX®

Både curcumin og andre curcuminoider i gurkemeie kan ekstraheres og konsentreres. Dette gjør det mulig å produsere kosttilskudd som er betydelig mer effektive enn selve råvaren.

Menneskekroppen kan imidlertid bare ta opp en liten del av kurkuminet i blodet. I tillegg til Curcugreen™ gurkemeieekstrakt av høy kvalitet inneholder Curcuma ProEliteX®-kapslene derfor tilleggsingredienser som fungerer som naturlige forsterkere for enda høyere styrke og bioaktivitet.

Hver Curcuma ProEliteX®-kapsel inneholder 270 mg Curcugreen® gurkemeieekstrakt med et 257 mg curcuminoidkompleks som inneholder 176 mg curcumin. For optimal styrke og bioaktivitet er formelen supplert og komplettert med 58 mg nypeekstrakt, som inneholder 40 mg vitamin C, samt 25 mg GingerPro®-ingefærekstrakt og 5 µg vitamin D3.

Curcuma ProEliteX® er det beste produktet for deg som er ute etter et holistisk gurkemeietilskudd med fullt spektrum.

Aktive ingredienser i Curcuma ProEliteX®-kapslene

Curcuma ProEliteX®-kapsler inneholder et fullspektret kompleks av patentert gurkemeieekstrakt kombinert med nøye utvalgte komplementære ingredienser som ingefær, nype med naturlig vitamin C og vitamin D3.

Curcugreen™ gurkemeieekstrakt

Den synergistiske effekten av Curcugreen™ gurkemeieekstrakt er basert på samspillet mellom curcuminoider og tumeroner. De aktive komponentene i roten er curcumin, desmethoxycurcumin, bisdesmethoxcurcumin og ar-tumeron. Denne patenterte teknologien sikrer ikke bare høy biotilgjengelighet, men også høy bioaktivitet.

Curcugreen™ er et kompleks av 100 % naturlige ingredienser uten syntetiske tilsetningsstoffer: Dette er et naturlig kompleks som menneskekroppen kan bruke på en god måte. Curcugreen™ har 700 % høyere biotilgjengelighet enn vanlig gurkemeiepulver, med en retensjonstid på opptil 8 timer i blodplasma. 25 studier på mennesker beviser egenskapene til Curcugreen™.

GingerPro® Ingefær ekstrakt

Ingefær brukes ikke bare mot forkjølelse og mage- og tarmproblemer, men på grunn av de positive effektene brukes det også av fysisk aktive mennesker. I utholdenhetsidretter gir ingefær langvarig energi og kan redusere muskelspenninger. Ved vekttrening kan de aktive ingrediensene styrke blodårene og forhindre betennelse.

I tillegg til en rekke vitaminer og mikronæringsstoffer som hjelper kroppen med å regenerere musklene, inneholder ingefær spesielt effektive, skarpe stoffer og eteriske oljer som gingerol, shoagol og zingiberen.

Ingefær øker potensen på en naturlig måte: Fordi ingefær har en sterk effekt på mage-tarmslimhinnen, kan den regulere tarmfunksjonen for å lette absorpsjonen (1) . Studier indikerer at gingeroler forbedrer styrken av curcumin og vitamin A, E, C og B9, samt B-karoten, silymarin, isoleucin, sink og kalium. (2)

 • For å oppsummere, ingefær
 • Kan bidra til å kontrollere betennelsesreaksjoner*.
 • Kan støtte fordøyelsen*.
 • Bidrar til naturlig pusting og normal funksjon i luftveiene.*
 • Opprettholder en optimal immunbalanse i luftveiene.*
 • Bidrar til økt vitalitet og energi.*

Nypeekstrakt

Nypen (Rosa canina L.) inneholder en stor mengde vitamin C, som kan absorberes spesielt godt av kroppen på grunn av sin svært bioaktive form. Det er også forbundet med en rekke positive effekter, blant annet

 • Opprettholdelse av sunne og bevegelige ledd*.

Mange studier viser også at nype kan ha en positiv effekt på leddene, noe som skyldes galaktolipidene den inneholder. (3) (4) På 1990-tallet lyktes det danske forskere å isolere denne aktive ingrediensen fra planten. Galaktolipider antas å bidra til å senke CRP-nivået, som kan indikere infeksjon eller betennelse i kroppen. Studier tyder også på at nypeekstrakt har antiinflammatoriske og antioksidanteffekter. (5)

I en dobbeltblind, placebokontrollert studie ble pasienter med leddbetennelse tilfeldig fordelt til å få 5 g nypepulver i kapselform eller placebo daglig i seks måneder i henhold til ARA/ACR-kriteriene. Resultatene tyder på at disse pasientene kan ha nytte av ytterligere behandling med nypepulver.(6) 

I tillegg til dette sies nype å:

 • Bidra til normal funksjon i fordøyelseskanalen*
 • Støtte kroppens naturlige forsvar og immunsystem*.

Vitamin C

Vitamin C er først og fremst kjent for å støtte immunforsvaret. Det styrker immunforsvaret ved å støtte produksjonen av hvite blodlegemer og forbedre immunresponsen. Vitaminet er derfor en viktig følgesvenn, spesielt i den mørke og kjøligere årstiden. (7)  

C-vitamin har også en sterk antioksidantvirkning, noe som betyr at det beskytter cellene våre mot oksidativt stress. Dette oksidative stresset gjør at cellene våre eldes og forstyrrer normale regenereringsprosesser. Blant annet av denne grunn kalles vitamin C et anti-aldringsvitamin. Det støtter mange hudfunksjoner og kan redusere tegn på tidens tann som pigmentflekker, rynker og slapp hud - spesielt hvis disse i tillegg forverres av ytre påvirkninger som røyking, UV-stråler, stress, sport eller miljøgifter. (7)  

I menneskekroppen har C-vitamin også en rekke funksjoner i energimetabolismen og for nervesystemets normale funksjon. Det fremmer også kollagenproduksjonen og er derfor viktig for oppbyggingen av knokler, tenner, brusk og bindevev. Hvis kroppen mangler C-vitamin, blir bindevevet tynt. Huden og leddene mister da sin elastisitet. (7)

Vitamin D

D-vitamin er egentlig en samlebetegnelse for en hel gruppe livsnødvendige stoffer, fra vitamin D1 til D5. Den formen som er spesielt viktig for helsen vår, er imidlertid vitamin D3, hvis vitenskapelige navn er kolekalsiferol. Det omdannes av kroppen til den biologisk aktive formen i flere syntesetrinn.

D-vitamin er spesielt kjent for sin evne til å bekjempe infeksjoner. Det stimulerer produksjonen av visse immunceller, samtidig som det nedregulerer overdrevne immunreaksjoner til et normalt nivå. (8)

Kroppen trenger D-vitamin for å ta opp kalsium. En utilstrekkelig tilførsel av vitamin D fører til at kalsium ikke tas opp fra maten, og at kroppen må hente kalsium fra lagrene i skjelettet. Dette kan føre til svekkelse av eksisterende knokler og forstyrre dannelsen av nye, sterke knokler. (8)  

Vitamin D støtter også muskelutviklingen og kan muligens til og med til en viss grad beskytte mot aldersrelatert muskeltap, slik studier har vist. (7) (8)

Sammen er de sterke: planteekstrakter av høy kvalitet med svært potente ingredienser

Gurkemeie utvinnes fra roten til Curcuma longa, som tilhører ingefærfamilien. Gurkemeie er et populært krydder, spesielt i det asiatiske kjøkkenet. Men også i indisk ayurveda har gurkemeie vært en av de viktigste leverandørene av livsnødvendige stoffer i over 4000 år, og kalles også "den gylne gudinnen" på grunn av fargen.

En av plantens viktigste aktive ingredienser er curcumin, som utvinnes fra roten til Curcuma longa, også kjent som gurkemeie. Det er en polyfenol som virker på cellenivå og er kjent for sine beroligende og antioksidantegenskaper.

I kombinasjon med vitaminer, mineraler og plantestoffer fra andre planteekstrakter av høy kvalitet, utfolder gurkemeieroten sin fulle kraft. Effekten av vitaminer og mineraler er påvist i omfattende studier og er også bekreftet av European Food Safety Authority (EFSA). Helsepåstandene knyttet til plantestoffer er ennå ikke endelig evaluert. På grunn av antallet studier kan imidlertid effekten som er beskrevet her, underbygges i tilstrekkelig grad. Gurkemeie blir forsket på av forskere over hele verden og er gjenstand for en rekke studier som dekker et bredt spekter av bruksområder.

Fordøyelsen

 • Gurkemeie fremmer fordøyelsen*.

En klinisk studie med 60 deltakere indikerer at gurkemeie har en positiv effekt på fordøyelsen ved å stimulere ulike tarmbakterier som er viktige for å opprettholde tarmbarrierens integritet og funksjon (9). Det er også her ingefær kommer inn med sin kraftige effekt på tarmslimhinnen (1).

Immunsystemet

 • Gurkemeie bidrar til å opprettholde immunsystemets effektivitet*.

Studier viser at gurkemeie kan ha en positiv innvirkning på immunforsvaret og de øvre luftveiene. I en randomisert, dobbeltblindet studie fikk 241 pasienter med nasal luftveisresistens enten placebo eller oral kurkumin i to måneder. Den terapeutiske effekten av curcumin ble vurdert ut fra nesesymptomer og nasal luftveismotstand (10). Vitamin C og vitamin D har en støttende effekt, fordi de bidrar til immunsystemets normale funksjon (7) (8).

Ledd og muskler

 • Gurkemeie kan bidra til å håndtere betennelsesreaksjoner i kroppen*.

Ifølge forskning kan gurkemeie hjelpe mot betennelser i forbindelse med fysisk aktivitet, samt ledd- og muskelsmerter. En randomisert, kontrollert klinisk studie kunne vise at biotilgjengelig gurkemeieekstrakt kan lindre symptomene på kneartrose (11). Galaktolipider i nypeekstrakt er også forbundet med positive effekter på leddene (6). I tillegg bidrar vitamin C til normal kollagendannelse for normal bein- og bruskfunksjon, mens vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon og normal absorpsjon og utnyttelse av kalsium som er nødvendig for å opprettholde normale bein (7) (8).

Hjerte og sirkulasjon

 • Gurkemeie støtter hjertefunksjonen og blodsirkulasjonen*.

En systematisk gjennomgang av de beskyttende effektene av curcumin mot ulike hjerte- og karsykdommer tyder på at gurkemeie kan være effektivt mot hjerte- og karsykdommer ved å modulere signalveier som er involvert i oksidativt stress, apoptose og inflammasjon (8). Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse og dermed til normal blodkarfunksjon (7).

Lever

 • Gurkemeie bidrar til å støtte normal leverfunksjon og stimulerer produksjonen av kroppens fordøyelsessafter*.

En randomisert, dobbeltblind, placebokontrollert studie ble gjennomført for å evaluere effekten av et daglig inntak av 70 mg gurkemeie sammenlignet med placebo i en periode på 8 uker. Resultatene tyder på at gurkemeie kan støtte leveren ved å senke fettinnholdet i leveren og muligens bidra til å senke serumnivåer som for eksempel totalkolesterol (12). I tillegg bidrar vitamin C, som er en potent antioksidant, til å beskytte cellene mot oksidativt stress (7).

Hjerne

 • Støtter nervesystemets funksjon og bidrar til mentalt velvære*.

Noen studier tyder også på at gurkemeie støtter den kognitive funksjonen ved å forbedre blodgjennomstrømningen og oksygentilførselen til hjernen. En studie med eldre deltakere undersøkte om tilskudd av gurkemeie, samtidig som hjernen ble aktivert gjennom en dynamisk grepsøvelse, kunne forbedre blodgjennomstrømningen og blodvolumet i hjernen. Endringene i oksygentilførselen til hjernen og blodvolumet var høyere i gurkemeiegruppen enn i placebogruppen (13). Det naturlige vitamin C viser også sin effekt i denne forbindelse: Det bidrar til normal nervesystemfunksjon og normal mental funksjon (7).

Fordelene med Curcuma ProEliteX® Gurkemeie-kapsler i et nøtteskall

 • Fullspektret kompleks med gurkemeie og nøye utvalgte komplementære ingredienser som ingefær, nype med naturlig vitamin C og vitamin D3
 • Patenterte planteekstrakter utviklet basert på vitenskapelige funn
 • Kraftig Curcugreen® gurkemeieekstrakt med 95 % curcuminoidkompleks for en høy curcuminkonsentrasjon i blodet som varer i opptil 8 timer

GingerPro® ingefærekstrakt av høy kvalitet med 5 % gingeroler

 • 700 % høyere styrke enn standard kurkumintilskudd og 600 % høyere styrke enn kurkumintilskudd med vanlige aktive forsterkere
 • I tillegg forbedret naturlig styrke og bioaktivitet på grunn av synergistiske effekter av ingrediensene
 • 100 % naturlig og fri for urenheter
 • Vegansk, glutenfri, laktosefri

For hvem er Curcuma ProEliteX®-kapsler ideelle?

Curcuma ProEliteX® er det beste produktet for alle som ønsker å dra optimal nytte av fordelene ved hele spekteret av ingredienser i gurkemeieroten.

I tillegg er Curcuma ProEliteX® kapsler ideelle for

 • Personer som ønsker å styrke og opprettholde sin generelle helse
 • Personer som ønsker å forebygge fordøyelsesproblemer
 • Mennesker som ønsker å støtte immunforsvaret
 • Personer som er utsatt for forkjølelse, betennelser og allergier
 • Personer med høyt stressnivå, f.eks. som studenter, yrkesaktive eller foreldre
 • Personer som røyker mye og/eller drikker alkohol
 • Personer som er svært aktive innen idrett
 • Overvektige personer

Har Curcuma ProEliteX® Gurkemeie-kapsler bivirkninger?

Curcumin har blitt spist som en ingrediens i gurkemeiekrydder i tusenvis av år. Noen av gurkemeiens positive egenskaper skyldes at gurkemeie stimulerer magesyren. For følsomme personer kan dette forårsake refluks. I dette tilfellet bør gurkemeie tas direkte med et måltid. På grunn av sin fettløselige egenskap, som betyr at den løses opp i fett eller olje, anbefales det å ta curcumin sammen med et fettrikt måltid.

Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA, anbefaler at man ikke bør innta mer enn 2 mg curcumin per kilo kroppsvekt per dag. Det er ikke anbefalt for gravide og ammende å ta kosttilskudd som inneholder gurkemeie. Personer som lider av gallestein bør ikke ta gurkemeieekstrakter.

Ikke overskrid det anbefalte daglige inntaket. Curcuma ProEliteX® kapsler anbefales heller ikke til barn under 18 år eller ved kolangitt, leversykdom, gallestein og andre sykdommer i gallegangene. Personer som tar antikoagulantia, kreftmedisiner, immunsuppressiva eller andre medisiner, bør rådføre seg med lege.

*Helsepåstandene i forhold til plantestoffer er ennå ikke endelig evaluert. På grunn av antallet studier kan imidlertid effekten som er beskrevet her, underbygges i tilstrekkelig grad.


Produktinformasjon
Curcuma ProEliteX®
 • Artikkelnr.

  6948

 • Antall

  60

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Europa

 • Pakkestørrelse

  29.7 Grams

 • Antall per forpakning

  60

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  60

 • Pris per kg/l

  13 434 kr / 1KG inkl. MVA

1 kapsel daglig med et glass vann etter et måltid.

 

 

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Ekstrakt av gurkemeierot med 95 % curcuminoider og 65 % curcumin (Curcuma longa L.), beleggmiddel: hydroksypropylmetylcellulose (kapsel), fyllstoff: cellulose, nypeekstrakt (Rosa canina L.; 70 % vitamin C som L-askorbinsyre), ingefærekstrakt med 5 % gingeroler (Zingiber officinale Roscoe), antiklumpemiddel: cellulose, kolekalsiferol (vitamin D).

Garantert rent og fritt for tilsetningsstoffer:

 • Fri for laktose, soya, gluten, gjær
 • Fri for hvete og melkeprodukter
 • Fri for kunstige smaker, kunstige farger og konserveringsmidler
 • Fri for genetisk modifiserte stoffer
 • Fri for animalske produkter
 • Egnet for vegetarianere, veganere og diabetikere

 

Hver kapsel (daglig dose) inneholder:

 • 270 mg Curcuma-ekstrakt
  • Hvorav 257 mg Curcuminoider
 • 176 mg Kurcumin
 • 58 mg Nypeekstrakt
  • Hvorav 40 mg vitamin C
 • 25 mg Ingefærekstrakt
  • Hvorav 1,25 mg Gingeroler
 • 5 µg Vitamin D3

 

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig, tørt sted
 • Beskyttes mot sollys og fuktighet
 • Skal ikke oppbevares i kjøleskap
 • La tørkemiddelet være i beholderen
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert og variert kosthold og en sunn livsstil. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra lege eller annet helsepersonell. Den er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling om selvmedisinering.

 

   Kundevurderinger av Curcuma ProEliteX®
  Det finnes ingen anmeldelser ennå
  Det finnes ingen anmeldelser ennå


  Andre kunder liker også: