Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering
Gratis frakt over 300 kr
100 dagers åpent kjøp
Rask levering

Sommersalget fortsetter! Få opp til -25%! Se alle tilbudene her

Bioaktiv antioksidant av høyeste kvalitet: Astaxanthin 10 mg ProEliteX
 • En av de kraftigste antioksidantene i naturen
 • Økt cellebeskyttelse takket være vitamin E.
 • Fremmer vitalitet og energi
Kjøp mer, spar mer!
399 kr
379 kr
-5%
359 kr
-10%
339 kr
-15%
1 x 60 kapsler
399 kr

På lager

 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 1-3 virkedager
 • 100 dagers åpent kjøp
Spar 5% ekstra hvis du bestiller for 750 kr eller mer
Ofte kjøpt sammen med

Det finnes ingen anmeldelser ennå
Det finnes ingen anmeldelser ennå

Bioaktiv antioksidant av høyeste kvalitet: Astaxanthin 10 mg ProEliteX

Astaxanthin 10 mg ProEliteX-kapsler inneholder den merkevarebeskyttede råvaren AstaReal®, som produseres i Sverige basert på de nyeste vitenskapelige funnene og ved hjelp av innovative produksjonsprosesser: Et kosttilskudd av høyeste renhet og kvalitet, garantert fritt for forurensninger eller genmodifiserte stoffer og egnet for vegetarianere og veganere.

For å oppnå høyest mulig bioaktivitet og biotilgjengelighet har AstaReal® astaxanthinpulver blitt kombinert med polyfenolrik hibiskus (Polyfenoler er en gruppe kjemiske forbindelser som finnes i planter og som har antioksidantegenskaper) og guaranaekstrakt som inneholder koffein.

Hva er astaxanthin?

Astaxanthin er et naturlig rødpigmentert karotenoid med sterke antioksidantegenskaper. I naturen finnes astaxanthin blant annet i "blodregnalger" (Haematococcus pluvialis), som gir den typiske rødfargen til hummer, krabber og reker som lever av disse algene.

Astaxanthin produseres når "blodregn"-algene utsettes for stress. Da mister algene sine flageller og utvikler en tykk cellevegg samt astaxanthin for å beskytte seg. Algene blir runde som baller og kan overleve opptil 40 år uten vann i dette beskyttende skallet.

Små krabber og reker som spiser store mengder "blodregn"-alger er en viktig matkilde for laks. Musklene til disse krepsdyrene inneholder høye konsentrasjoner av astaxanthin. Forskere mener at dette gir laksen styrke og utholdenhet til å svømme oppover elver i flere dager, inkludert over fossefall og stryk - en energiproduksjon uten sidestykke i naturen.d over fossefall og stryk - en energiproduksjon uten sidestykke i naturen.

Astaxanthin: den kraftigste naturlige antioksidanten

Hver dag utsettes menneskekroppen for såkalte "frie radikaler", som kan skyldes miljøpåvirkninger som UV-stråling fra solen, eksos fra biler og industri, røyking eller stoffer som dannes under grilling eller steking. Frie radikaler er naturlige bestanddeler i kroppen, men kan ha en negativ effekt hvis ytre påvirkninger fører til større mengder enn kroppen kan håndtere. Dette kalles oksidativt stress, og er en faktor i aldringssymptomer som aldrende hud, redusert muskelstyrke og svekket hukommelse.

Antioksidanter hjelper kroppen med å takle oksidativt stress. Astaxanthin, et karotenoid, er en av antioksidantene som kan støtte kroppen mot frie radikaler. Studier har vist at naturlig astaxanthin er en av de kraftigste antioksidantene som finnes.

 • Det er en av de få antioksidantene som når ut til alle kroppens celler.
 • Det beskytter cellene mot frie radikaler både innvendig og utvendig, ettersom det dekker hele cellemembranen.
 • Det er en ren antioksidant. Den blir aldri selv en fri radikal eller prooksidant.
 • Det lagres i kroppen og kan dermed ha en langsiktig effekt.

En studie fra 2007 sammenlignet astaxanthin med andre antioksidanter og fant til og med ut at det var verdens kraftigste antioksidant (1):

 • 800 ganger kraftigere enn koenzym Q10
 • 550 ganger kraftigere enn katekiner fra grønn te
 • 75 ganger kraftigere enn alfa-liponsyre
 • 6000 ganger kraftigere enn vitamin C

Astaxanthin kan krysse både blod-hjerne-barrieren og blod-retinalbarrieren. Dette gjør at det når hjernen, nervene i sentralnervesystemet og netthinnen i øyet - der det kan fungere som en antioksidant som hjelper kroppen med å nøytralisere frie radikaler.

AstaReal® Astaxanthin: høy dose og beste kvalitet

AstaReal® astaxanthinpulver produseres i et toppmoderne innendørsanlegg i Sverige. Algene dyrkes i fotobioreaktorer under strengt kontrollerte hygieniske forhold. Denne produksjonsprosessen gir astaxanthin med den høyeste konsentrasjonen, renheten og kvaliteten som er tilgjengelig i dag.

Dyrkingsprosessen begynner i laboratoriet, der en frøkultur dyrkes under sterile forhold for å oppnå en ren kultur. Kulturen berikes med viktige næringsstoffer og utsettes for lys for optimal vekst og formering (grønn fase).

Når kulturen når optimal tetthet i den grønne fasen, overføres den til fotobioreaktorer i rustfritt stål der selve produksjonen av astaxanthin (rød fase) begynner. Når algene er modne, høstes de og bearbeides til ulike produkter.

Kosttilskudd med astaxanthin 10 mg ProEliteX - bare 1 kapsel daglig!

Vitality Nutritionals Astaxanthin 10 mg ProEliteX-kapsler er ideelle for en høydosert tilførsel av potente, svært biotilgjengelige og bioaktive antioksidanter. Hver kapsel inneholder

 • 200 mg AstaReal® algepulver med 10 mg naturlig astaxanthin fra "blodregn"-algen (Haematococcus pluvialis)
 • 12 mg vitamin E (alfa-tokoferol) for å gi spesiell beskyttelse av cellene mot oksidativt stress
 • 125 mg hibiskusblomstekstrakt med 12,5 mg polyfenoler for å forsterke antioksidanteffekten
 • 140 mg guaranaekstrakt med antioksidantenergien til 30,8 mg koffein

 

For hvem er Astaxanthin 10 mg ProEliteX kapsler ideelle?

Vitality Nutritionals Astaxanthin 10 mg ProEliteX-kapsler er ideelle for en høydosetilførsel av potente, svært biotilgjengelige og bioaktive antioksidanter. Bare 1 kapsel daglig gir deg antioksidantkraften fra astaxanthin, vitamin E og hibiskuspolyfenoler, optimalisert med antioksidantenergien fra naturlig koffein fra guarana.

Har Astaxanthin 10 mg ProEliteX Capsules bivirkninger?

Til dags dato har ingen bivirkninger blitt observert i noen astaxanthin-studier. Det ble heller ikke observert noen interaksjoner eller allergiske reaksjoner. Naturlig astaxanthin anses som trygt og uten bivirkninger.

1 kapsel Astaxanthin 10 mg ProEliteX inneholder 30,8 mg koffein. Personer som er følsomme for koffein, bør avstå fra å innta det.

"For øyeblikket er det ingen kjente bivirkninger eller interaksjoner med andre legemidler eller kontraindikasjoner ved bruk av hibiskusblomster." (gesundheit.de)

Hvis du har lavt blodtrykk eller tar medisiner, bør du likevel rådføre deg med lege før du tar preparater som inneholder hibiskus.

Astaxanthin 10 mg ProEliteX kapsler anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner, spedbarn, barn og ungdom under 14 år, og bør oppbevares utilgjengelig for små barn.


Produktinformasjon
Astaxanthin 10mg ProEliteX®
 • Artikkelnr.

  4802

 • Antall

  60

 • Produkttype

  Kapsler

 • Produsert i

  Europa

 • Pakkestørrelse

  32.8 Grams

 • Antall per forpakning

  60

 • Dosering per dag

  1

 • Antall dagers forbruk

  60

 • Pris per kg/l

  12 165 kr / 1KG inkl. MVA

1 kapsel daglig med et glass vann sammen med et måltid.

Merk: Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert og variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinner, spedbarn, barn og ungdom under 14 år.

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Astaxanthin-rik algebomassepulver (Haematococcus pluvialis), Guarana-frøekstrakt (Paulinia cupana Kunth), Hibiskusblomstekstrakt (Hibiscus sabdariffa L.), Kapseloverflatebehandler: Hydroksypropylmetylcellulose, D-alfa-tokoferylsyresuksinat (Vitamin E), Antiklumpemiddel: Cellulose / Egnet for vegetarianere og veganere.

1 kapsel inneholder:

 • 200 mg AstaReal®** Astaxanthin-rikt algebiomassepulver
  ⁠- 10 mg av dette er astaxanthin
 • 140 mg guaranaekstrakt
  ⁠- 30,8 mg, hvorav koffein
 • 125 mg Hibiskusblomstekstrakt
  ⁠- 12,5 mg hvorav polyfenoler
 • 12 mg α-TE Vitamin E (100 %*)

* % NRV (Nutrient Reference Value) i henhold til EU-forordning

Oppbevar tett lukket og tørt under 25 °C.

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra lege eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.  Kundevurderinger av Astaxanthin 10mg ProEliteX®
  Det finnes ingen anmeldelser ennå
  Det finnes ingen anmeldelser ennå


  Andre kunder liker også: