Probiotic Vital

60 kapsler

Artikkelnr.: 6601-11

En ny generasjon av Probiotiske kapsler for å støtte en sunn tarmflora

vitality-nutritionals-probiotic-vital_2.jpg
Laget i Europa
Uten tilsetningsstoffer
 • Probiotika av den nyeste generasjonen
 • 100 ganger høyere overlevelsesrate for kulturene
 • Høy dose på 20 milliarder probiotika
 • Med 14 overlegne probiotiske stammer

Utsolgt

Denne varen er midlertidig ikke på lager
kr 417
 • Gratis frakt over 300 kr
 • Levering innen 3-7 virkedager
 • 100 dagers pengene tilbake-garanti
Pris inkl. mva

Probiotic Vital,60 kapsler

Probiotic Vital

Probiotic Vital

(3)
kr 417

Ofte kjøpt sammen medKundevurderinger av Probiotic Vital


Probiotika er ikke bare nøkkelen til bedre helse og et sterkere immunforsvar. Probiotiske bakteriekulturer påvirker dermed helsen vår, energi og livskvalitet direkte.

Det er kritisk at Probiotika overlever

Probiotiske bakteriekulturer er levende mikroorganismer som er svært følsomme mot varme, syrer og enzymer. Hvis de ikke er beskyttet, blir mer enn 90% av bakteriene i fordøyelsessystemet ødelagt av magesyre og andre fordøyelsesenzymer.

Dette er grunnen til at forskere har utført flere tiår med forskning for å sikre at bakteriene overlever til de når målet sitt inne i tarmen. En utfordring har vært å holde de levende bakteriene i probiotikaen inaktive og stabile slik at de kan overleve lagring uten å måtte kjøles ned.

Patentert Multi-Shield-teknologi for trippel beskyttelse av sensitive tarmbakterier

Probiotic Vital er det første probiotikaet med trippel beskyttelse, som garanterer best mulig effektivitet.

I en studie viste den patenterte dobbeltbeleggsteknologien at de probiotiske kulturene har en overlevelsesrate som er minst 100 ganger høyere enn de ubeskyttede bakteriene som ble testet.

Bakteriekulturene har doble beskyttelseslag og er fylt i magesyrebestandige kapsler. Dette sikrer stabilitet og aktivitet til de skilles ut i målområdet i tarmen.

1. beskyttelsesfaktor

Et beskyttende lag av en naturlig polysakkaridmatrise beskytter de sensitive bakteriene mot fukt og varme, og sikrer stabilitet under lagring.

2. beskyttelsesfaktor

Et andre beskyttende lag består av en aminopeptidmatrise som beskytter bakteriene mot magesyre, bukspyttkjertelenzymer og gallesyre. Dette sikrer at bakteriene transporteres trygt til tynntarmen. Der skilles det pH-baserte beskyttelseslaget ut og frigjør bakteriene slik at de kan formere seg uten å bli hindret.

3. beskyttelsesfaktor

Veganske plantebaserte kapsler som tåler magesyre, sørger for at bakteriene passerer gjennom magen uten å løses opp.

9 grunner til at Probiotic Vital er den beste probiotiske kapselen du kan kjøpe:

 • Probiotika med trippel beskyttelse produsert av sensitive bakteriestammer
 • 100 ganger flere probiotiske bakterier overlever å bli fraktet inn i tarmen
 • Inneholder 14 svært effektive probiotiske bakteriestammer
 • Høydosert med 20 milliarder probiotiske bakterier per kapsel
 • Patentert produksjonsprosess sikrer stabilitet og effektivitet
 • Flere vitenskapelige studier er utført med de dobbeltinnkapslede bakteriekulturene
 • Kosttilskuddet er fylt i magesyrebestandige urtekapsler
 • Kan oppbevares i romtemperatur
 • Glassbeholderen gir ekstra beskyttelse for de sensitive bakteriene

Probiotika for en sunn tarmflora

Planter har røtter – vi mennesker har tarmer. Det er kun gjennom tarmene våre at næringsstoffer og livsviktige stoffer kan tas opp i blodet. Hvis tarmfloraen forstyrres, så sulter kroppscellene, selv om det tilføres nok næringsstoffer og livsviktige stoffer gjennom maten vi spiser.

Probiotiske bakterier er levende mikroorganismer som finnes i tarmslimhinnen og hjelper kroppen med å ta opp næringsstoffer og forsvare seg mot sykdomsfremkallende stoffer.

Faktisk er det 10 ganger flere probiotiske bakterier i tarmen enn det er celler i menneskekroppen. Et fungerende fordøyelsessystem er avgjørende for helsen vår fordi kroppens næringsinntak foregår utelukkende i tarmen og det er også her 70% av immunforsvaret finnes.

Mangel på probiotiske bakterier

En av fire individer har 40% for få friske bakterier i tarmen. Hovedårsaken til dette er at antibiotika skrives ut i alt for mange tilfeller. En studie har vist at de negative effektene av antibiotika kan vare i opptil 2 år. I tillegg svekker giftstoffer – som vi hele tiden utsettes for – tarmfunksjonen og svekker dermed evnen til å ta opp og assimilere næringsstoffer og livsviktige stoffer.

Sterilisert og desinfisert

Når vi ser tilbake til tiden da rikelig med fersk mat var vanlig og maten ble fermentert for å få den til å vare, absorberte kroppene våre probiotiske bakterier i tilstrekkelige mengder.

I dag finnes pasteurisering, sterilisering, desinfeksjon og matforedling så maten vår inneholder nå færre probiotiske bakterier. I tillegg er det mange matvarer som inneholder antibiotika og sprøytemidler, som ytterligere skader de gode bakteriene i kroppen vår.

Tarmfloraen bygges opp med probiotika

Den store hemmeligheten er at den eneste måten å skape en sunn tarmflora på er å øke antallet sunne probiotiske bakterier i tarmen. Dette reduserer samtidig antallet skadelige bakterier, som deretter lar fordøyelsessystemet gjenopprette balansen.

Hvis du ønsker å holde deg frisk, er det et absolutt must å spise probiotisk mat eller ta et godt probiotisk kosttilskudd hver dag.

Probiotiske kapsler med merkbar effekt

Probiotic Vital er unik ved at den oppfyller alle kriteriene som kvalifiserer for et svært effektivt probiotikum.

 1. Den patenterte Multi-Shield-teknologien sikrer at 100 ganger flere probiotiske bakteriekulturer når tarmen i live enn om konvensjonelle, ubeskyttede bakterier hadde blitt brukt.
 2. Probiotic Vital gir en eksepsjonelt høy dose for optimal effekt. Hver kapsel inneholder 20 milliarder levende probiotiske bakterier for å støtte den fortsatte veksten av sunn tarmflora.
 3. Probiotic Vital gir et veldig bredt spekter av 14 bakteriestammer valgt spesielt for deres beviste helsefremmende egenskaper.
 4. Probiotic Vital kan også oppbevares i romtemperatur.

Alt dette gjør Probiotic Vital til det beste probiotika som er tilgjengelig på markedet

Kan jeg bruke Probiotic Vital hvis jeg er fruktoseintolerant?

Probiotic Vital inneholder Fruktooligosakkarid (FOS), som er en prebiotisk fiber. Denne fiberen inneholder naturlig små mengder fruktose.

Hvis du har en intestinal fruktoseintoleranse eller fruktosemalabsorpsjon, kan du innta Probiotic Vital innenfor din normale gastrointestinale toleranse. Probiotic Vital inneholder kun 200 mg FOS per kapsel som inneholder ca. 8 mg fruktose. Denne fruktosemengden er svært liten, med det resultat at den sannsynligvis ikke vil gi noen gastrointestinale problemer, selv om du er fruktoseintolerant.

Må Probiotic Vital alltid tas sammen med prebiotika?

Probiotic Vital gir deg nok probiotiske bakterier. Hvis nok prebiotiske fibre tilsettes et normalt kosthold, gir det utmerkede forhold for de probiotiske bakteriene til å formere seg.

Hvis du ikke får i deg nok prebiotisk fiber, bør det tas ca. 20 til 25 gram av et godt prebiotikum som Prebiona daglig, slik at de probiotiske bakteriene finner nok mat i tykktarmen til å kunne reprodusere seg optimalt.

Selv etter en antibiotikakur eller under tarmrehabilitering er det gunstig å kombinere det med medisin. I disse tilfellene tilfører Probiotic Vital tilstrekkelige mengder probiotiske bakterier slik at tarmen igjen kan koloniseres med gode bakterier. Og prebiotika er den optimale maten for tarmbakteriene der de kan finne et miljø for å reprodusere seg optimalt.

Spar opptil 20% når du kjøper probiotiske kapsler

Probiotiske kapsler bør tas regelmessig over en lengre periode. Eksperter anbefaler til og med at det konsumeres i 3 til 6 måneder for å optimalisere gjenoppbyggingen av tarmfloraen.

Kjøp derfor din Probiotic Vital i bulk eller foreta en massebestilling med familie eller venner. Benytt deg av våre volumrabatter hvor du kan spare opptil 20%. Samtidig drar du nytte av de mange fordelene ved langtidsinntak av probiotiske kapsler.


Produktinformasjon

Probiotic Vital

 • Artikkelnr.

  6601-11

 • Merke

  Vitality Nutritionals

 • Porsjoner

  60

 • Kapselskall

  Vegetabilsk cellulose

 • Laget i

  Nederland

 • Pakkestørrelse

  60 Kapsler

 • Serveringsstørrelse

  1 kapsel

Anbefalt bruk

Ta 1 kapsel daglig med vann og før et måltid.

For å bygge opp igjen tarmfloraen så raskt som mulig etter en antibiotikabehandling, kan du også ta 1 kapsel 2 ganger om dagen i 2 til 4 uker, helst om morgenen og om kvelden like før et måltid.

Dette produktet inneholder ingen allergener.

Hver kapsel inneholder:

 • 20 milliarder probiotiske bakterier (CFU) 
  ⁠10% Lactobacillus acidophilus
  ⁠10% Lactobacillus rhamnosus
  ⁠10% Lactobacillus plantarum
  ⁠10% Streptococcus thermophilus
  ⁠6% Bifidobacterium breve
  ⁠6% Bifidobacterium longum
  ⁠6% Bifidobacterium infantis
  ⁠6% Bifidobacterium lactis
  ⁠6% Bifidobacterium bifidum
  ⁠6% Pediococcus pentosaceus
  ⁠6% Lactobacillus casei
  ⁠6% Lactococcus lactis
  ⁠6% Lactobacillus reuteri 6% Lactobacillus paracasei
 • 200 mg FOS  

14 probiotiske bakteriekulturer (dobbeltbelagt), FOS, plantecellulose (magesyrebestandig kapsel), maisstivelse (ikke-GMO) 

Garantert ren og fri for allergener: 

 • fri for laktose, gluten, gjær og soya
 • fri for hvete og meieriprodukter
 • fri for kunstige farger, konserveringsmidler og kunstige søtningsmidler
 • fri for genmodifiserte ingredienser
 • fri for animalske produkter
 • fylt i plantebaserte kapsler
 • egnet for vegetarianere og diabetikere

Oppbevaringsråd: Ingrediensene i Probiotic Vital er svært følsomme for fuktighet og lys. For å sikre maksimal kvalitet og styrke på produktet, må du alltid holde flasken godt lukket. Oppbevar flasken ved romtemperatur og hold den ute av direkte sollys.

 • Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted
 • Beskytt mot sollys og fuktighet
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap
 • La tørkemiddelet ligge i beholderen
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et balansert, variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informasjonen som gis er ikke ment som en erstatning for råd fra legen din eller annet helsepersonell. Det er ikke en uttalelse om helbredelse eller en anbefaling for selvmedisinering.


 • Meierifritt
 • Eggfri
 • Fiskefritt
 • Fri for farger
 • Gelatinfri
 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • Ingen kunstig søtningsmiddel
 • Ingen smak
 • Ingen magnesiumstearat
 • Ingen mikrokrystallcellulose
 • Ingen sukkeralkohol
 • Ikke-GMO
 • Nøttefri
 • Peanøttfri
 • Fri for konserveringsmidler
 • Skalldyrfri
 • Soyafri
 • Sukkerfri
 • Vegetarisk
 • Hvetefri
 • Gjærfri
 • Laget i Europa
 • Uten tilsetningsstoffer

Garantert kvalitet for helsen din

Når det gjelder helsen din, er kvalitet viktigst. Derfor gjennomgår våre Vitality Nutritionals-produkter toppmoderne uavhengig laboratorieanalyse for å verifisere etikettpåstander og for å sikre at du får kosttilskudd av høyeste kvalitet.

Disse faktorene garanterer vår kvalitet:

 • alle ingrediensene er testet for deres renhet og aktive forbindelser
 • et uavhengig laboratorium kontrollerer også kvaliteten på sluttproduktene
 • kvaliteten på ingrediensene og produktene bekreftes av et analysesertifikat


Kundevurderinger av Probiotic Vital


Andre produkter du kanskje liker


Kunder som kjøper Probiotic Vital kjøper også

Nylig sett av deg